The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.09.2010, 16:17
Ważne ,że w pucharach dajemy sobie rade
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Ela
Pro Publico Bono

Od: 08.2003

Stary 21.09.2010, 16:36
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Ważne ,że w pucharach dajemy sobie rade
I wygrywamy 1-0, na ciężkim terenie z zawsze groźnym Dolcanem Ząbki !

A tak na serio to wiadomo było, że podejście do meczu będzie takie aby wygrać na stojąco - przy jak najmniejszym nakładzie sił.

Czego innego się spodziewać ?
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 21.09.2010, 17:09
Ela napisał(a):Wyświetl post

A tak na serio to wiadomo było, że podejście do meczu będzie takie aby wygrać na stojąco - przy jak najmniejszym nakładzie sił.

Biorąc pod uwagę, że grali rezerwowi?
Bo ja wiem? Ambicji, chęci pokazania się?

Dobra, dobra, zdaję sobie sprawę, że większość z nich ma zawsze wysoką samoocenę.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 21.09.2010, 17:32
Ela napisał(a):Wyświetl post

1:0 czy 6:0 co za różnica. Więcej strzelonych bramek nie zagwarantuje nam miejsca w 1/4 PP. Zrobili co do nich należało.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Smok
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 21.09.2010, 16:17
Zauważmy, że 3 mecz z kolei i Brozio punktuje. Oby tak dalej.
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 21.09.2010, 16:19
Ja już zapomniałem o tym meczu. Mecz bez historii Nie wolno tego pucharu odpuścić, po takiej rewolucji kadrowej, która przez nas przeszła (przejdzie w zimie?) może to być najprostsza droga do pucharów europejskich...
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 21.09.2010, 17:27
Taka jest piłka. Puchary krajowe rządzą się swoimi prawami. Real Madryt też niby nigdy przegrać w pucharze nie chce, a zazwyczaj odpada z pierwszym przeciwnikiem. Awans jest i o to chodziło.

Gry nie ma jak ocenić, w każdym razie trener po raz kolejny nie zadowolony. W zimie trzeba będzie jednak się solidnie wzmocnić, żeby piłkarze byli w stanie spełnić założenia trenera.
..
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 21.09.2010, 18:15
Szkoda że nigdzie nie można było zobaczyć tego spotkania ale z tego co czytam cieszy kolejna bramka Brożka aktywność Kirma czy Wilka ( widać że może być naprawdę dużym wzmocnieniem )martwi natomiast styl...Rozgrzeszam jednak drużynę bo zrobiła to co do niej należało zwłaszcza że grała w okrojonym składzie.Kolejny krok zrobiony.Tyle w temacie.
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 21.09.2010, 19:20
rozumiem, że Palić dobrze prezentował się w odbierze wygrywając a nie przegrywając wszystkie główki ?

edytka: Pogoń całkiem ładnie siły na końcówkę zachowała, gdyby nie podejrzane sympatie chętnie bym ich klasę wyżej widział
Ostatnio edytowane przez harthausen : 21.09.2010 o godz. 19:25.

Bielau
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 21.09.2010, 19:54
Jak dla mnie ja bym się nie przejmował tym meczem za bardzo. Potrzebny był awans i tyle, a styl nie jest chyba najważniejszy...popatrzcie jak zagrał Lech,Legia czy Polonia.. Więc nie popadajmy w panike
szczepanwislak
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 21.09.2010, 20:44
matti123 - Bardzo fajnie to nam wszystkim tu napisałeś. Wszystko co chciałem wiedzieć zamieściłeś. Bardzo dobrze , bo przynajmniej mamy jakiś wzgląd na naszych graczy na poszczególnych pozycjach, widać jak kto podchodzi do takiego meczu. Także dobra robota stary
a co do Osmana to myślę , że powinien powili wejść w przyzwoity rytm stopera. Będąc na meczu z Resovią również bacznie mu się przyglądałem i niestety także parę razy się dość niebezpiecznie dla zespołu " machnął " - A była to przecież drużyna z dużo niższej półki. Według mnie w końcu jak już wspominałem się rozrgra , ale sądzę iż na razie przegrywa miejsce o skład z Bunozą i Cleberem
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 21.09.2010, 20:53
Gdyby to kogoś interesowało to od 27 sek. można zobaczyć bramkę Brożka, a na końcu jeszcze sytuację Riosa:

http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/puch...skroty/2756125

Snoop1906
Banita

Od: 06.2009

Stary 21.09.2010, 20:53
Skrót meczu z Dolcanem: http://egoals.pl/videos/dolcan-zabki---wisła-krakow-0:1
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 21.09.2010, 21:56
I co, dalej widzicie miejsce w składzie dla walecznego Patryka, kosztem starego Żurawia?
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Stary 22.09.2010, 13:41
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
I co, dalej widzicie miejsce w składzie dla walecznego Patryka, kosztem starego Żurawia?

Proste i oczywiste w 1906 procentach
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 21.09.2010, 22:02
Trener ma tłumaczyć zawodnikowi,że ten nie wychodzi w pierwszym składzie?Czego ci rodzimi kopacze jeszcze nie wymyślą. Bukhari z swoją nadwagą maeł lepsze dośrodkowania niż imć Małecki. Dlatego gra facet z Maroka. Małecki tego nie widzi?
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Mamba
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 21.09.2010, 22:07
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Małecki tego nie widzi?
Z nim trzeba jak z dzieckiem: Patryk nie machaj rąsiami, nie mów brzydko, nie grasz bo... Choć i tak nie jestem pewien czy by zrozumiał.

Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Stary 22.09.2010, 09:21
Oglądałem właśnie skrót z meczu... straszna padaka, nuda Nie wiem jak Rios nie strzelił na 2:0... a Chavez fajnie tam przerwał pare akcji... Jednak jak Maaskant jest nie zadowolony z gry to jak my możemy być peace
szczepanwislak
Senior Member

Stary 22.09.2010, 09:30
Niepokoi mnie tylko , że parę razy Kowalski dał się aż tak '' objeżdżać ".. to nie przystoi zawodowemu defensorowi
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Stary 22.09.2010, 09:34
szczepanwislak napisał(a):Wyświetl post
Niepokoi mnie tylko , że parę razy Kowalski dał się aż tak '' objeżdżać ".. to nie przystoi zawodowemu defensorowi
Problem w tym ze Kowalski to nie zawodowy defensor, moze i defensor ale na poziomie 1-2 ligi nie ekstraklasy
rozan
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 22.09.2010, 09:48
Dolcan miał trzy sytuacje z których mogła paść bramka... szkoda że nie ma statystyk z tego meczu, wyraźnie by pokazały jaka była różnica pomiędzy oboma drużynami! Szkoda, że tylko jedna bramka, dobrze, że zwycięstwo bez większego stresu...
szczepanwislak
Senior Member

Stary 22.09.2010, 10:57
a co do Kowalskiego to grał chłop poza Wisłą także w Piaście w ekstraklasie więc mimo wszystko powinien trzymać jako tako poziom tej klasy. Jeszce pamiętam pierwsze mecze pucharowe Wisły w tym sezonie. To wtedy jakoś jeszcze radził sobie w parze z Cleberem. Chociaż od przyzwoitości spadał w doł.. a teraz to już chyba jest brak formy całkiem niestety..
Wyzdrowieje na dobre Burliga i Mateusz już sobie wg mnie nie pogra

Henryk Reyman
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 22.09.2010, 19:15
szczepanwislak napisał(a):Wyświetl post
a co do Kowalskiego to grał chłop poza Wisłą także w Piaście w ekstraklasie więc mimo wszystko powinien trzymać jako tako poziom tej klasy. Jeszce pamiętam pierwsze mecze pucharowe Wisły w tym sezonie. To wtedy jakoś jeszcze radził sobie w parze z Cleberem. Chociaż od przyzwoitości spadał w doł.. a teraz to już chyba jest brak formy całkiem niestety..
Wyzdrowieje na dobre Burliga i Mateusz już sobie wg mnie nie pogra
powiedz, że żartujesz
Kryniu
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 22.09.2010, 13:24
Kiedy jest losowanie par drużyn do 1/8 finału.
h3po4
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 22.09.2010, 15:02
Wiadomo kiedy następne spotkanie ?
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą
Trochę zemsty, trochę krwi
Worek z forsą mieć pod głową
Wtedy ma się piękne sny
Mike+
Member

Od: 12.2003

Stary 22.09.2010, 16:08
h3po4 napisał(a):Wyświetl post
Wiadomo kiedy następne spotkanie ?
Terminarz rozgrywek PP w tym sezonie:
http://ligapolska.info/pages/posts/t...olski-1432.php
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 22.09.2010, 20:22
Ekstraklasa nie ma zadnej klasy wiec jaki Kowalski mogl trzymac poziom...
szczepanwislak
Senior Member

Stary 22.09.2010, 19:21
Nie , a co

Henryk Reyman
licoo
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 22.09.2010, 20:15
W 1/8 PP jest tylko jeden mecz:/ mam nadzieję że wylosują tak, że to Wisła będzie grać u siebie.
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 23.09.2010, 11:38
No to trzeba trzymać kciuki za wylosowanie KSZO, ew. Podbeskidzie. Do Olsztyna za daleko...

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów