|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
=======================Jovanić====================
==============Cikos====Bunoza=====Cleber======Diaz ===== =============Małecki====Sobolewski===Wilk======Ki m====== ==================Rios==========Żurawski========== == Ciężki mecz się zapowiada, mowię powaznie, nie zdziwie sie, jak Juszczyk zagra "mecz życia". Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
W meczu z Widzewem, Wilk pokazał, że zasługuje na pierwszą "11-stkę" i mam osobiśćie nadzieje, że to spotkanie oglądał Maaskant. Sobol niestety na ławe. Nie te czasy... Może być bardzo wartościowym zmiennikiem tak jak do niedawna Mauro Cantoro.Myślę, że drużyna tym meczem w Łodzi podbudowała się i o kolejny mecz możemy być spokojni. Ciekawe jak w debiucie "wypadnie" nowy trener.
Ostatnio edytowane przez Billy : 22.08.2010 o godz. 09:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() PS: to że ktoś jest defensywnym pomocnikiem, nie znaczy, że nie bierze udziału w rozgrywaniu akcji, jak należy grać defensywnego pomocnika pokazał wczoraj Czarek, zawsze był pod grą. Niestety Sobol ostatnio przyzwyczaił nas do grania tuż przed stoperami, nie wiem, może to była wina braku Clebera wcześniej, ale jak graliśmy z Radkiem, to wyraźnie przegrywaliśmy walkę o środek pola. Zarówno z Ruchem, jak i Arką i Karabachem. Oczywiście można zaryzykować z Gargułą, o ile jest w dyspozycji fizycznej. Moim zdaniem jeśli nowy trener widział dziś Pawła Brożka, to na pewno go nie wpuści Szczerze, to nie rozumiem jego zachowania, ale to nie temat na tę dyskusję. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Kolega ma rację. Pisałem to już wielokrotnie. Nie mogę "złapać", gdzie jest ten haczyk dot. Petera.
![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ja uważam że bardzo dobrze że Cikos gra ponieważ jest on o 9 lat młodszy od Singlara i jest na wypożyczeniu więc musimy dokładnie określić czy chcemy go wykupić. Singlar majac 31 lat zagra jeszcze sezon moze dwa na dobrym poziomie i nigdzie go nie sprzedamy, a na młodym Eriku możemy jeszcze sporo zarobić ponieważ ma papiery na granie tylko musi się trochę ograc.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|