The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.08.2010, 22:54
LuKaS TSW napisał(a):Wyświetl post
W rewanżu pewnie żydki z Londynu wygrają 2:0 i będzie po zabawie.
Dobrze się czujesz?

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
Pablooo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 18.08.2010, 09:36
prober napisał(a):Wyświetl post
Dobrze się czujesz?
Jak na Cracovię ktoś tak mówi, to też się oburzasz?
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Stary 18.08.2010, 23:58
Cetnik napisał(a):Wyświetl post
Tottenham to w końcu Yid Army, wiec w niczym się nie pomylił za bardzo.
Pablooo napisał(a):Wyświetl post
Jak na Cracovię ktoś tak mówi, to też się oburzasz?
Proud napisał(a):Wyświetl post
TT czy Ajax uważają się za "żydów" więc nie wiem o co chodzi.
Tottenham FC ma kilkanaście milionów kibiców na całym świecie, więc sprowadzanie nazwy drużyny do tak delikatnie mówiąc mało sympatycznego terminu jak 'żydki' jest grubym przegięciem. I to pomimo pokręconej subkultury radykalnej grupy ich kibiców.

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 19.08.2010, 00:55
Tottenham FC ma kilkanaście milionów kibiców na całym świecie, więc sprowadzanie nazwy drużyny do tak delikatnie mówiąc mało sympatycznego terminu jak 'żydki' jest grubym przegięciem. I to pomimo pokręconej subkultury radykalnej grupy ich kibiców.
Piłkarzom "Kogutów" kibicuje bowiem spora grupa fanów pochodzenia żydowskiego ("Yids").
Kibice Tottenhamu sami nazywają się Yid Army, więc nie wiem skąd to oburzenie.
Dalej uważasz to za przegięcie ?
W naszych sercach nie ma litości.
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Stary 19.08.2010, 02:00
John1906 napisał(a):Wyświetl post
Piłkarzom "Kogutów" kibicuje bowiem spora grupa fanów pochodzenia żydowskiego ("Yids").
Kibice Tottenhamu sami nazywają się Yid Army, więc nie wiem skąd to oburzenie.
Dalej uważasz to za przegięcie ?
Tak.

Kibiców można sobie nazywać wedle uznania, mogą oni być aktywnym Fan Clubem Che Guevary przebierającym się za Kermita i muppety z Ulicy Sezamkowej, mogą się identyfikować z Latającym Potworem Spaghetti. Ale w eliminacjach Ligi Mistrzów gra Tottenham - czwarta drużyna ligi angielskiej, a nie 'żydki'.

W Rzymie rzucano bananami w czarnoskórych, w Glasgow frustraci wyładowują agresję pod płaszczykiem przekonań religijnych. Tyle, że na boisku nie grają rasiści, protestanci i katole, tylko Lazio, Rangers i Celtic. Taka jest idea sportu, nie rozumiem skąd u niektórych ludzi taka skłonność do bezinteresownej nienawiści...

Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 18.08.2010, 10:13
Dobrze się czujesz?
TT czy Ajax uważają się za "żydów" więc nie wiem o co chodzi.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów