|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Obiektywnie Małecki, Pawełek i Kirm najlepsi na boisku dzisiaj. Umieszczenie na tej liście tych dwóch pierwszych nazwisk świadczy o jakości naszej kadry. A tak w ogóle nie wiem jak u was,ale mnie jakoś wnerwiają obecni (większość przynajmniej) zawodnicy Wisły. Jacyś tacy bez wyrazu, ambicji, chęci wybicia się, taj jakby tylko o konto chodziło. Obecny trener, Czerwiec, Kosowski, Baszczu, Pater i wielu innych którzy już nie grają w Wiśle mieli coś czego obecne gwiazdorstwo niestety nie ma. ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
|
kiedyś piłkarze grali dla chwały i kibiców
a tera grają dla kasy i dla siebie Myślę, że Boguski może się obudzić, ale tylko w innym klubie, tak jak Dawidowski czy Niedzielan.... ps. obecność Singlara na trybunach spowodowana jest kontuzją?
Ostatnio edytowane przez lucekj : 08.08.2010 o godz. 21:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Zejdźcie z Boguskiego, on gra na takim poziomie jak cała druzyna. Graja kiche. Najlepiej jak by nowy trener wział ich od poczatku stycznia do konca lutego w góry, i niech zapierdalają. Może beda lepsi chociaz fizyczniei to bedzie ich atut, bo jak narazie to takich brak.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Nie zgodzę się z Tobą co do Boguskiego. Owszem, cała drużyna gra kichę, ale Boguski gra kichę wybitną. Dwa przykłady: kontra i przyjęcie piłki, a później wyprowadzenie piłki ze strefy obrony, czyli podanie w pole karne do zawodnika Arki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
a pamietam czasy jak Boguski super podawal,fajnie sie ustawial,taki spryciarz z niego byl... niestety wsztko zawalila kontuzja w meczu z Legia ,przez brutalny faul frajera Borysiuka,mam nadzieje ze okazja do rewanzu bedzie ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Boguski do czasu meczu z Legia gdzie odnisol kontuzje grał dobrze, czasami bardzo dobrze
tylko on zawsze mial problemy z przyjeciem pilki ;/ ![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Bo Borysiuk to taki cholerny magik ze oduczyl biednego Rafalka ustawiac sie na boisku,strzelac,podawac i przyjmowac pilke. Niektorzy to juz maja ostro nawalone
Boguskiemu sie po prostu nie chce, brak mu pewnosci siebie jak sam mowi.To juz wina pilkarza... Gadanie ze kontuzja sprawia iz pilkarz gra jak amator nie jest powazne.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 08.08.2010 o godz. 22:44.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Tylko, że u nas po kontuzji nikt nie doszedł do dobrej formy. Pamięta ktoś takiego gracza ? Chodzi mi o ostatnie 3 lata.
Mam nadzieję, że nowy trener przyjdzie z całym sztabem od fizjologa począwszy na masażystach i lekarzach skończywszy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już wcześniej pisałem, że Boguski od kontuzji cofnął się w piłkarskim rozwoju o kilka lat. Chciałbym, żeby ktoś go przekonał do zostania po treningu i ćwiczenia.
|
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Przeczytaj to teraz i spal się ze wstydu.
Ten Pawełek dziś wybronił nam mecz. Mam nadzieję, że konkurencja wyrośnie na miarę Dolha-Pawełek i efekty również będą podobne. ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Do sztabu trenerów, masażystów, fizjoterapeutów i innych szamanów, dodałbym psychologa. Techniki przez kontuzje się nie traci, czucie piłki i szybkość można wypracować pod okiem specjalistów, mobilizację można wypracować opier*olem od trenera lub prezesa, a pewności siebie można nabrać na sesji z psychologiem.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
tak i chwała mu za to, ale oczywiście w jego przypadku nie obyło się bez głupich kiksów... inaczej byś pisał gdyby któraś z jego głupio wypuszczonych piłek trafiła pod nogi piłkarzy Arki...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jeszcze niedawno Boguski wykorzystywał takie okazje spokojnie.
http://www.youtube.com/watch?v=SzIe2...eature=related Bramka na 3:0 - prawie identyczna jak ta wczorajsza okazja ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...ortowefaktypl/
Jedenastka kolejki według powyższego portalu: Pawełek - Fonfara, Arboleda, Skerla, Deleu - Mierzejewski, Sobota, Kirm, Paweł Sobolewski - Sernas, Małecki 3 zawodników Wisły. Paradoksalnie tych, którzy ostatnio są u nas najbardziej krytykowani. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Pawełek chyba wczoraj rozegrał mecz życia
![]()
' Tylko Ty, w moim sercu Ty...'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Problem jest taki, że po kontuzji trzeba trenować 2x ciężej, by wrócić do optymalnej formy. A u nas dziadek, trucht, obijanie bramkarza i do domku. Treningi powinny być dłuższe i intensywniejsze. Więcej biegania.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ja jestem pod wrażeniem tego co Kirm pokazał. Może nie było to jakieś cudowne niesamowite ale naprawdę podbudował mnie chłopak. Szkoda tylko, że w drugiej połowie meczu z Arką zamiast grać jego stroną graliśmy stroną bezproduktywnego Piotra B. pseudonim Pietia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
sa krytykowani, ale sprawa nie jest taka prosta. Np Malecki nie jest krytykowany za gre, a za siano w glowie.
Pawelek to tez nie taka prosta sprawa. On jest takim himerycznym bramkarzem, ze ma mecze super, by potem wpuscic jakas mega szmate. Dlatego ocenianie go biorac pod uwage 1 mecz, moze byc mylace. ![]() Co do Kirma to jakiejs krytyki duzej nie bylo(przynajmniej ostatnio), chyba ze cos przeoczylem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Ja bym do 1 jedenastki wstawił Boguskiego, pokazuje się do gry, wybiega na pozycję
![]() ` Tylko jeden Klub kocham aż po grób... `
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Fajnie ze wywalczy faul, ale jak przyjmie piłke, to ona odlatuje mu albo na 10 albo na 15 metrów.Pomijając głupie starty piłki gdy chce przyjować ją stopą i strzały których wogole nie posiada. Mam nadziej ze new coach zaaplikuje mu jakies 20.000 strzałów na treningu tygodniowo. Ogólnie to jego głowa bym wziął i wsadził do ciała jakiegos grajka. Bo chłopak duzo widzi, madrze stara sie grać, ale nogi mu przeszkadzają. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ale muskuły jak mu ktoś podskoczy jak mu przywali to już nie wstanie ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Arboleda też niczego sobie ;] , tak więc nie jest jedyny.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=fyDLh...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=S-A0M...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=y44qy...eature=related |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Nie wiem co sie stało z Boguskim ale Rafal gra tak jakby nie potrafił. Nie przyjmie pilki, nie trafi w 100% sytuacji - koszmar zwłaszcza, ze Arka wczoraj atakowala - dobrze, ze Pawełek zagral na poziomie bo mogłoby sie skonczyc gorzej.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=nVxF3d1Qmu4
Te sytuacje pokazują że Rafał najlepsze lata ma już za sobą |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja już wspomniałem o tym że od kontuzji, której nabawił się w meczu z Legią i dłuugo po niej wracał to już nie jest ten Boguski co kiedyś..
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|