|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dla mnie przerażające jest to, że taki trener jak pan Kulawik zajmuje się naszą młodzieżą...
Mam nadzieję, że wraz z budową prawdziwego sztabu szkoleniowego ktoś się tym panem zajmie. |
|
|
|
Member
Od: 02.2006
Offline |
|
święte słowa. Nie wiem czy to Kula wychował takiego Kowalskiego, ale jak koleś po tylu latach treningów ma problem z podstawami to ktoś go przez te lata trenował i oceniał jego przydatność. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]() Tak zawsze się śmialiście z Pawełka, a gloryfikowaliście niemal od razu Jovanica, a tu proszę: jest Mario i jest 0 z tyłu. ![]() Boguski- jeb. jeb. jeb. Na trybuny następnym razem, bo musi chłopak [JUŻ!?!] odpocząć... Małecki- fajnie, że gol, ale Patrycze pamiętaj, że coś takiego to i mój dziadzio by trafił Szkoda, że nie strzelił górą tej piłki co któryś tam Arkowiec wybił z bramki, noi ta sytuacja z Witkowskim. Ogólnie, to choć z głową ma jeszcze problemy (sorry, ale niestety) to jest bodaj jedyny piłkarz, który chce grać w Wiśle, widać to i się stara. Byleby tak dalej i może by tak swoich kumpli z drużyny potrząsnął... Dobrze, że są 3 pkty, ale to tylko Arka, to tylko pierwszy mecz, a i z*****i już dużo i mogą jeszcze więcej. PS. Nowe przyśpiewki nam doszły? ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Bulba- mam nadzieję, że zacytowane przez Ciebie słowa Basałaja to zwyczajna kurtuazja ze strony naszego prezesa. Nie zbudujemy profesjonalnego systemu szkolenia młodzieży jeżeli trenowaniem Młodej Wisły w dalszym ciągu zajmować się będzie Kulawik. |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Cytat:
|
||
|