The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2010, 20:22
Dla mnie przerażające jest to, że taki trener jak pan Kulawik zajmuje się naszą młodzieżą...

Mam nadzieję, że wraz z budową prawdziwego sztabu szkoleniowego ktoś się tym panem zajmie.
Odpowiedz cytując
glutusmaximus
Member

Od: 02.2006

Stary 08.08.2010, 20:29
snyrting napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie przerażające jest to, że taki trener jak pan Kulawik zajmuje się naszą młodzieżą...

Mam nadzieję, że wraz z budową prawdziwego sztabu szkoleniowego ktoś się tym panem zajmie.

święte słowa. Nie wiem czy to Kula wychował takiego Kowalskiego, ale jak koleś po tylu latach treningów ma problem z podstawami to ktoś go przez te lata trenował i oceniał jego przydatność.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 08.08.2010, 20:40

a co on takiego zrobił ?
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 08.08.2010, 20:46

Rozwiń myśl, tzn. z twojego pktu widzenia: przerażające czyli dobrze, że się zajmuje Kulawik młodzieżą czy źle?

Tak zawsze się śmialiście z Pawełka, a gloryfikowaliście niemal od razu Jovanica, a tu proszę: jest Mario i jest 0 z tyłu.
Boguski- jeb. jeb. jeb. Na trybuny następnym razem, bo musi chłopak [JUŻ!?!] odpocząć...
Małecki- fajnie, że gol, ale Patrycze pamiętaj, że coś takiego to i mój dziadzio by trafił Szkoda, że nie strzelił górą tej piłki co któryś tam Arkowiec wybił z bramki, noi ta sytuacja z Witkowskim. Ogólnie, to choć z głową ma jeszcze problemy (sorry, ale niestety) to jest bodaj jedyny piłkarz, który chce grać w Wiśle, widać to i się stara. Byleby tak dalej i może by tak swoich kumpli z drużyny potrząsnął...

Dobrze, że są 3 pkty, ale to tylko Arka, to tylko pierwszy mecz, a i z*****i już dużo i mogą jeszcze więcej.

PS. Nowe przyśpiewki nam doszły?
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 08.08.2010, 21:01
masterlag napisał(a):Wyświetl post
Rozwiń myśl, tzn. z twojego pktu widzenia: przerażające czyli dobrze, że się zajmuje Kulawik młodzieżą czy źle?
Miałem wrażenie, że jest to dość jasne sformułowanie. Oczywiście, że źle.

Bulba- mam nadzieję, że zacytowane przez Ciebie słowa Basałaja to zwyczajna kurtuazja ze strony naszego prezesa. Nie zbudujemy profesjonalnego systemu szkolenia młodzieży jeżeli trenowaniem Młodej Wisły w dalszym ciągu zajmować się będzie Kulawik.
Odpowiedz cytując
bulbasek
Member

Od: 03.2008

Stary 08.08.2010, 20:48

Żebyś się nie zdziwił...

Cytat:
„Z Tomaszem Kulawikiem przeprowadziłem rozmowę zaraz po tym, gdy trener Kasperczak podał się do dymisji” – wyjawił prezes. „Zapytałem go, czy poprowadzi w najbliższym czasie drużynę, równocześnie informując go, że jest jedną z naszych nadziei szkoleniowych. Powiedziałem mu, że jeszcze nie teraz, ale na pewno kiedyś będzie trenerem pierwszej drużyny. '
To jest fragment wypowiedzi prezesa Basałaja z oficjalnej. Załaczam link do całego tekstu
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów