|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Zapraszam do dyskusji na temat jutrzejszego spotkania z Arką.
I od razu moje zapytanie, czy to pewne, ze Rios jest juz zgloszony wraz ze wszystkimi potrzebnymi dokumentami i moze jutro zagrac na pewno? Powód: Rios
Ostatnio edytowane przez zapalony : 07.08.2010 o godz. 15:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
chciałbym żeby Tomasz Kulawik, odstawił od składu nie które nasze "kochane gwiazdeczki"
mam nadzieję że Piotrek Brożek nie zagra, to co on od*******ił w Azerbejdzanie to przechodzi ludzkie pojecie, chcialbym zeby wystawil mlodego Wilka, Riosa ( oczywiscie jesli juz moze zagrac) Jirsak,Łobo,Kowalski niech sobie siedza na lawce ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
co z tym Riosem? niech ktos rozwieje wątpliwości czy juz ma ten certyfikat czy nie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ale by było fajnie jakby Andy zagrał. Powinien trochę powkręcać w ziemię arkowców. Pyknąłby brameczkę i zaliczył asystę
![]()
Od kołyski ,aż po grób w sercu tylko jeden klub WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
powinna jutro zagrać Wisła bez żadnej presji, bo w innym wypadku może być porażka..
![]()
' Tylko Ty, w moim sercu Ty...'
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Napewno czekaja nas niezapomniane emocje z Kowalskim, Bunoza i Diazem na srodku
. Stawiam na remis 0 : 0 , ewentualnie skromna wygrana. Chociaz z drugiej strony liga jest tak dramatycznie slaba, ze moze sie zakonczyc 2 bramkami Brozka i 2 Zurawskiego...P.S - Gdzie ci stoperzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Mnie każda wygrana ucieszy... nawet 1:0 i moze to nawet Kowalski strzelić dla mnie ważniejsze ze bedziemy o 2 pkt blizej majstra od amiki...
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Myślę, że wygramy ale obraz gry się nie zmieni.
Jakbyśmy zagrali z takim zaangażowaniem i ambicją jak Widzew, to byłoby coś... |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
a Cleber jest juz do gry na jutro? bo nie widze zadnego newsa
ktos moze widzial trening albo cos? chce jutro na lawce zobaczyc sobola, lobo, piotrka brozka, kowalskiego nie chce widziec juz we Wisle w ogole riosa chce widziec w 1 skladzie koniecznie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tomasz Kulawik powinien Piotrka Brożka wystać nie na lewą obronę tylko na lewą pomoc |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Nie jestem optymistą przed tym meczem. Gramy taki badziew z tyłu i środku że aż strach. A z przodu nie lepiej. Jakiekolwiek 1-0 biorę w ciemno
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Nie krytykujcie Kowalskiego , bo to nie jego wina , że go coach do składu wstawił . Zawodnika ważącego 100 kg naprawdę nie jest trudno ograć . No może przesadziłem , ale jeśli Mateusz chce kiedyś zagrać jeszcze w pierwszym zespole , to niech popracuje nad sobą . Jak zrzuci z 10 kg to będzie grał dobrze . Myślałem ,że gracze z nadwagą i kompletnie nieprzygotowani na 90 minut grają tylko w B-klasie albo na podwórku . A tu taka niespodzianka grają w europejskich pucharach w barwach 12-krotnego mistrza Polski
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Co do Riosa - jest po długiej podróży, więc nie ryzykowałbym występu, bo jeśli zagra słabo (a ma w tym wypadku do tego prawo) to pół forum będzie chciało odesłać go do domu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Oczekuję na taki skład:
Jovanic - Cikos, Kowalski(gdzie ten Chavez?), Bunoza, Diaz(innych nie ma) - Małecki albo Kirm, Wilk, Jirsak, Pi.Brożek - Rios, Pa.Brożek. Jednak nie wyobrażam sobie że Kulawik posadzi Sobola na ławie i to pewnie on wyjdzie zamiast Wilka. Niestety nie ma też Guły zamiast Jirsaka, może Paljic na środku ![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Wszystkich nowych wprowadzałbym do składu bardzo powoli, niech oswoją się z drużyną, czyli - Paljica, Riosa etc. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
CLEBER dalej kontuzja i nie zagra jutro? :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
W obronie, to nie ma za bardzo na kogo postawic i nie odwazlbym sie wytypowac kogos do I-szej jedenastki(napewno nie Diaz, bo to nie stoper). Pomoc - Kirm, Sobolewski, Zurawski(zamiast Garguly), Rios, a atak - Malecki i Brozek. Ewentualnie zmiana Maleckiego i Riosa, zalezy kto sie gdzie lepiej czuje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Na Arkę Gdynia to mogliby mnie wystawić...
Jeśli tego meczu nie wygramy to już na prawdę czas na łzy. Najgorsza druzyna obecnie, więc 2-0 i pozamiatane, ale z formą naszych zawodników to i 1-0 będzie rewelacją. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Najwazniejsze dobrze zaczac sezon i wygrac - nie wazne czy 1:0 czy 2:1. Musza i pewnie beda chcieli zawodnicy zmazac plame po Karabachu.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Przeraża mnie, że ma jutro dalej grać Kowalski.
No chyba, że rozegra pierwszy dobry mecz. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...e_bez_clebera/ ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to dobrze,że Rios może grać tylko czy trener go wystawi
Ps.Sorry za OT ale kto się zna na komputerach niech mi napisze na priv ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
tak się zastawiam jaki może być jutrzejszy skład
i ewidentnie wychodzi brak lewego obrońcy z prawdziwego zdarzenia no bo dać Diaza czy Brożka? wtedy robi się dziura w środku? a tam Jirsak chyba jedyny możliwy skład to ten z Brożkiem na obronie z Diazem na środku pomocy i Palijicem/Kirmem na lewej w obronie raczej Kowalski z ogrywającym się Bunozą a w ataku Brożek z Żurawskim a na wejście z ławki: Boguski (jedynie asysty i bramki go bronią) Wilk (za i tak pewnie podmęczonego Sobola :( ) Rios/Kirm(jeżeli nie wyszedłby w 11) stali ławkowicze: -Łobo -Jirsak Boguski jak wspomniałem wyżej jednym się broni a co z Gargułą żyje? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Co z Chavezem? Przestraszył sie i uciekł po naszym 2meczu?
![]() ` Tylko jeden Klub kocham aż po grób... `
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|