|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Guest
|
|
|
Z całego tego zaciągu Legii podobno to właśnie Cabral robi najlepsze wrażenie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
taka ciekawostka
przebój wolbrom zaczynał w klasie 'a' lub 'b' olkusz a jest juz II lidze ![]()
' Tylko Ty, w moim sercu Ty...'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Cieszę się, jednakże bardzo chciałbym go zobaczyć z dobrej strony jutro : )
![]() ` Tylko jeden Klub kocham aż po grób... `
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
A właśnie pany - co z Chavezem
wydaje się na bardzo obiecującego zawodnika , z jakimś doświadczeniem z mundialu. Jedna gazeta już dawno pisała o jego transferze do nas , mówiąc tylko o formalności testów medycznych. I z tego co wiem to miał już je Honduranin odbyć dawno. Co się z nim dzieję tak naprawdę ![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
W klubie maja nadzieje ,że w Poniedzialek Chavez zostanie zaprezentowany jako nowy gracz Wisly
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
W ogóle Andres ma już te wszystkie papiery i pozowlenia na grę....?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pablo, za przeproszeniem, nie pieprz. Dopóki piłkarz nie podpisze kontraktu NIE JEST W Wiśle. Samo trenowanie z drużyną jeszcze go nie czyni Wiślakiem. Dopiero gdy podpisze, od tego momentu można powtarzać, że jest naszym zawodnikiem.
Póki co Chavez kontraktu nie podpisał, więc nie wprowadzaj ludzi w błąd. Jeszcze się różne rzeczy moga zdarzyć. ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Lepiej nie wychodzić przed orkiestrę. Dziwnie mi to wygląda, że tak długo jeszcze nie został zaprezentowany jako nasz piłkarz
![]() ![]() ` Tylko jeden Klub kocham aż po grób... `
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
I niech mi żaden mitoman nie śmie nawet napisać, że Arkę powinniśmy pojechać 10-0 bez wzmocnień. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
A tak na poważnie - jeśli na lewej wystąpi dodatkowo Piotrek Pan Brożek, to wystarczy, że Arka będzie grać lewą stroną i wrzucać na długi słupek w pole karne. To będzie holocaust. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Z Ruchu odszedł Sobiech więc może udałoby się za jakieś rozsądne pieniądze spróbować wyciągnąć Sadloka? Przydałby się...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Według mnie Bunoza solidnie zagrał w tej 1 połowie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Tej? Czyli której, z Karabachem?
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Ogólnie nawet nie jest źle ale do ideału daleko. Obrona zdecydowanie najsłabsza. Mam nadzieje że rios wejdzie chce zobaczyć jak gra
![]() ![]()
UNIA Tarnów- Odradzamy się jak feniks z popiołu
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Przez niego o mały włos nie byłoby 1:1, jak minął się z piłką jak uczniak.
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Tak jak powiedział zbymak, już jutro może dojść do prezentacji Chaveza. Na OrangeSport po meczu był z nim wywiad w którym powiedział, że chciałby walczyć z Wisłą o punkty od następnego meczu
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Czy mi się wydaje,ze Kowalski przy Bunozie to profesor czy nie?
Po tych 5ciu meczach mozna powiedziec, ze z transferami jestesmy grubo w tyle. Nie pojmuje tego, jak można kupić zawodnika, który jest gorszy od tych ktorych wywalilismy czyt. JOP :] Na czym opierała się Wisła sprowadzając grajkow typu: Bunoza Paljic czy Cikos ( w sumie on najlepiej prezentuje sie z obcokrajowcow, ale i tak duzo slabiej w obronie od Alvareza). Głowacki--> Bunoza Marcelo--> Chavez (OBY) Alvarez--> Cikos Jop--> Kowalski Ba--> Wilk Christov--> Żurawski Juszczyk--> Jovanic +Rios Mógłby ktoś przypomnieć jak wygląda sprawa z transferami definitywnymi/wypożyczeniami powyzszych grajkow i ile kasy wyłozyliśmy Wiem że Żuraw jest na rok + ewentualne przedłużenie, Wilk definitywny, Rios wypożyczenie... jak z reszta i jaka kasa? (przyznam się, że nie chce mi się grzebać w tysiącach stron tego tematu, z góry dziękuję) |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Z tym Bunozą to gruby wał musiał pójść. Albo Edek, albo Zdzisiek przytulili sumkę od menedżera. A my frajerzy bez dyr sportowego i scutingu to łyknęliśmy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Darujcie sobie juz tego Bunoze. Kolejny koziol ofiarny sie znalazl. Chlopak zagral dopiero dwa mecze (przy czym dzisiejszy byl znacznie lepszy niz poprzedni - katastrofalny), w druzynie, ktora jest fatalnie przygotowana, a kazdy pilkarz sprawia wrazenie kaleki. Poczekajcie az zawodnicy sie rozkreca (jesli to sie kiedykolwiek stanie).
Mam nadzieje, ze jutro zaprezentuja Chaveza i rozjasni sie cos w sprawie trenera. Burdel trzeba sukcesywnie sprzatac, a wszystko wroci na wlasciwe tory. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ale co wy macie do tego Bunozy - przecież dzisiaj zagrał całkiem przyzwoicie. Zresztą grał u boku tragicznego Kowalskiego. Dajmy mu jeszcze trochę czasu - myślę, że warto.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Rafał Boguski to mily i sympatyczny chlopiec ale pilkarzem jest marnym. Sprzedac w zimie !!
Mial juz swoje 5 minut w Wisle ale z taką techniką to on powinien co najwyzej grac w druzynach walczacych o utrzymanie, a nie o tytul. A pamietacie co wyprawial na Legii w maju ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
jakby za Bunoze zagrał chłopak z MEsy to nie wypadłby gorzej, szkoda tych 400 tyś € .Ja różnicy między Kowalskim a Bunozą wielkiej nie widze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Według mnie Chavez będzie podporą naszej defensywny, widać po zdjęciach że jest on dobrze zbudowany (coś jak Arboleda
----------------------------Jovanić------------------------------ ------------------------------------------------------------------- Cikos------------Chavez---------------Cleber------------Diaz ------------------------------------------------------------------- Małecki-------Sobolewski-------Wilk--------Paljić/Brożek Pi. ------------------------------------------------------------------- -------------Żurawski/Brożek Pa.------------------------------ ------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------Rios-------------------- Gdy jest dwóch na 1 pozycji to znaczy, że gra ten który jest w lepszej formie ![]() Bunoza narazie na ławkę, niech trenuje a jak za pół roku odejdzie Cleber to on w jego miejsce wejdzie. Najlepiej żeby wszystkie piłki szły na Riosa, bo niewątpliwie jest dobry ![]() Takie ustawienie byłoby chyba najlepsze, ew. Rios jako drugi napastnik a Brożek lub Żuraw na pierwszego. To tylko moje zdanie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Bunoza ponoc byl obserwowany przez pol roku..... moze ten co go obserwowowal byl niewidomy tak sie zastanawiam jaki by to bedzie smiech jak gosc utrzyma obecna dyspozcje ...w A klasie ponoc poszukuja i skupuja drewianych stoperow. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Z Bunoza to jest tak, ze ja i pewnie wiele innych osob wybaczylo mu bledy jakie popelnia w ramach polrocznego okresu ochronnego jaki powinien otrzymac kazdy nowy zawodnik przychodzacy do Polski z innej ligi.
Problem w tym ze bledy to jedno, a koordynacja ruchowa niczym u slonia w skladzie porcelany to drugie. Koles ma 195 cm wzrostu, ale do glowki nie potrafi wyskoczyc wyzej niz dziesiec centymetrow powyzej ziemi, a do tego ma problem zeby dobrze obliczyc moment wyskoku i wlasciwie trafic. Mowiac w skrocie, tzw.fitness w jego przypadku lezy i kwiczy. Kowalski jest nieco sprawniejszy, za to w swoich interwencjach zazwyczaj idzie na dzika, czesto faulujac i wskakujac rywalowi na plecy. Chlop w jego wieku juz od dawna powinien wiedziec jak sie ustawiac, kiedy wychodzic do pilki a kiedy nie, itd. Reasumujac : Mario Jop wracaj na ratunek!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
konrad wszystko fajnie, ale ty tego Riosa chociaż raz widziałeś na żywo w meczu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Czyli z tego co rozumiem to został wykupiony na rok, a nie wypożyczony tak?
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|