|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
For Fun o **** CI chodzi z Tym Basałajem.To nie jego wina.TO CHODZI O PRZYGOTOWANIE FIZYCZNE!
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
ja *******e... i tyle w temacie. ;/
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Czy widział ktoś to, co zrobił Boguski ?! Nie wierzę, nie wierzę...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Dzieki Bogu na razie 3:0
...bo w to, ze strzelimy nie wierze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Najgorsze jest to że zawsze po mnie każdy jeździ, że domagam sie transferów, krytykuje te co są przeprowadzone, że marudze...efekty macię...na przyszłość proszę mnie nie obrażać bo pisałem to w dobrej wierze aby może ktoś coś zrozumiał...widać nikt w Wiśle nie ma pojęcia o prowadzeniu klubu a tym bardziej o prowadzeniu klubu tak aby zarobić nie sprzedając graczy...powodzenia Panowie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
przykro trochę jest , jak się ten mecz ogląda.
Serdecznie wali mnie, co przeróżne pismaki napiszą. Mam gdzieś, co będą pisali czy gadali o nas miłośnicy innych klubów. Ale jak nasi uznali , że trzeba mecz odpuścić bo i tak szans nie ma, to powinni wypuścić drugi skład, złożony z chłopaków, którzy powalczą a nie przejdą obok meczu. I tak dla mnie tylko Wisła, gorzej bywało i człowiek wierzył, że kiedyś się poprawi. Poprawi się i po dzisiejszym dniu. Po wuja było się pchać do tych rozgrywek, jeśli priorytetem był geld za obronę, której dziś nie mamy? A swoją drogą ciekawe, czy w przyszłym roku jeszcze lepszy numer odwalą. Levadia, Karabach, ciekawe co za rok. Dobrze, że z Niecieczą nie możemy zagrać bo ten sam kraj, ci by nam dopiero tyłek skopali Ehhh, pijemy, piwo Żywe z bombą, czyli 50 ml do szklaneczki. Jutro w pracy niech się kierownik arkowiec trzyma z daleka ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Boguski to największa **** w historii Wisły
|
|
|
|
Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
To jest coś czego się nie spodziewałem po mojej Wiśle, nawet nie chce mi się pisać tego co czuję i jaki wk... jestem, nie na wynik, ale na brak chęci do gry tych "gwiazdorów". Panowie, to jest WISŁA, tu się zapier... a nie czeka na cud.
![]()
Pozdrawiam.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dumni po zwycięstwie. Wierni po porażce. TYLKO WISŁA!
ale Cupiał cos musi zrobic z druzyna bo w lidze moze byc jeszcze gorzej - pierwszy mecz w lidze zweryfikuje gdzie bedziemy w tym sezonie. ![]()
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie gramy o awans! Gramy o honor!
Paweł Brożek - jeśli ktoś da jakiekolwiek pieniądze, sprzedawać! Jirsak - Sprzedać lub wypożyczyć lub Młoda Ekstraklsa Kowalski - wypożyczyć lub Młoda Ekstraklsa Diaz - będzie oferta przedawać Kirm - nie gra póki co ale na prawdę nie chciało by mu się bardziej od tych którzy są na boisku. Sprzedawać! Żurawski - na ligę pewnie styknie, na pewno lepiej niż Brożek ale po roku trzeba będzie się pożegnać. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jest też pozytywny akcent. Nie będziemy mieli problemu ze znalezieniem stadiony na 4 rundę kwalifikacji. A wracając do gry naszych piłkarzy i trenera to k.... jak oni mają grać skoro dopiero pod koniec obozu zaczęły się transfery. Kiedy oni mieli się zgrać. Teraz się dopiero zgrywają. I winowajcą nie jest Basałaj bo dzięki niemu mamy jakiekolwiek transfery. Wisła tworzy nową drużynę i za rok będzie widać efekty.
![]() Dziś w Krakowie radość wielka,
Bo Wisełka nasza gra. Jak tak dalej dobrze pójdzie, To na wiosnę mistrza ma. Aleluja, Aleluja, Aleluja, nasz TS |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
3-1 Brozek, nadzieja umiera ostatnia
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Honorowy chociaz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Pawel Brozek. 3:1. No to zdz.iw.ko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jeszcze tylko 4.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jeżeli nie pojawi się w Wiśle prawdziwy trener, taki który przygotuje zespół od strony fizycznej, taktycznej i mentalnej to do tej pory będziemy grać jedno wielkie gówno! Potrzeba jakiegoś doświadczonego trenera z jajami! i nie ważne ile mu się będzie płaciło, jeżeli chcemy grać w pucharach to musi sie pojawić trener klasy światowej i tyle...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Zaczynav sie! Wspomnicie moje slowa o 3-3 niewierni!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
PrzykŁad wyszkolenia polskiego piŁkarza :
Boguski + kowalski i wszystko jasne jeden nie umie za gŁÓwkowaĆ nie pilnowany i strzeliĆ w ŚwiatŁo bramki drugi nie wie jak siĘ ustawiĆ na Środku obrony !!!! To czego my chcemy ocknijmy siĘ !!! Nie przesadzamy ![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Zaczynamy grać chłopaki !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No, 3:1..Może nie będzie kompromitacji...
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2010
Offline |
|
|
nasi biegac nie umieja moze wezimiem azerskieg trenera moze chociaz dziadó biegac nauczy
|
|
|
|
Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
[włączony optymizm] No, jedna jest, może pójdzie dalej...[wyłączony optymizm]
![]()
Pozdrawiam.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gooooooooooooooooool
Jeszcze jeden , jeszcze jeden ![]() ![]()
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Niektorzy z was muszą wreszcie dostrzec że obecność Pawła Brożka w Wiśle przynosi ogromne szkody całemu zespołowi przy praktycznie braku korzyści. Na kazdegio sie drze on jest najlepszy w szatni jest w ogole gwiazdą Boguski to powinien grać w futbol kobiecy, moze w 2 lidze by zaitstniał jako twardy piłkarz. Super transfer z 2 bundesligi rezerwowego Bunoza pokazał klase w 1 meczu. Cikos udowadnia w kazdym meczu jakim jest wzmocnieniem. Żurawski trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc ( chociaz w sumie to nie jego wina) ze tu trafil.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Jest honorowa bramka chociaż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
gol jescze tylko 3 WIERZYMY !
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
najlepsze jest to, ze Azerow nikt nie atakuje, chlop stoi 30sekund w polu karnym i nikt nawet nie probuje odebrac mu pilki!! PRZESTANCIE SIE ****A CZOLGAC!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jeśli nazywacie się kibicami wisły to nie puszczajcie tego płazem, tu musi być jakaś reakcja, pikieta pod stadionem, wtargniecie na trening, zostawiam do waszej kreatywności
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Brożek golllllllllll
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|