|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Masakra. Wyśmiejcie mnie, ale mimo tego piłkarskiego kabaretu, ja ciągle wierze. Kowalski, człowieku co ty odwalasz ? Pietia w tamtym sezonie jeden z lepszych lewych obroncow ligi teraz gra beznadziejnie. Ale nie mam do niego pretensji, to jest POMOCNIK !
Zmiany: Paljić - Kirm Boguski - Brożek Kirm na lewą obronę, Pietia na lewą pomoc. Uratujcie chociaż honor. Chłopaki, przynajmniej JEDNĄ bramkę, błagam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
sory ale z takimi pastuchami to Bramkarze powinni jeździć. Nie ma co tłumaczyć kto na jakiej pozycji gra, ludzie tu zespół młodej ekstraklasy powinien rządzić na boisku. A nie wicemistrz z Aspiracjami na mistrza i dalszą grę w pucharach. Z taką grą, jak piłki nawet wyjebać nie umieją (broń Boże żebym pisał o spokojnym rozgrywaniu akcji jak na taką drużynę przystało) to my nawet nie będziemy grać o puchar SOŁTYSA!. Już widzę tłumy na nowym stadione z taką grą. Bilety musieli by za rfiko rozdawać razem z czekoladkami pod kasami. ![]()
"Każdy ma w życiu swoje Westerplatte"
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|