The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.07.2010, 18:00
Panowie, czytam dzisiaj komentarze tych wszystkich ekspertów, Iwanów Gilewiczów itd. czytam te fora i nierozumiem jednej rzeczy: Czemu nikt nie bierze pod uwagę czy nie moze się pogodzić z tym że piłka azerska dogoniła europejską? Nie tylko polską ale i europejską? Zobaczcie sobie kogo ten zespół wyeliminował rok temu... I jak on gra? na YT są filmiki Czemu nikt nie weźmie pod uwage ze tam się płaci 400 tys za sezon średnio!! U nas 350 tys to jest astronomiczna kwota, a tam... zwyczajna... Zrozumcie, ze nie tylko oni nas dogonili dogoni całą Europę... juz łatwiej grac z Czechami, serbami, chorwatami czy szwedami niż z nimi... Nie rozumiem, czemu nazywa się ich ogórkami, amatorami? 400 tys euro amatorzy nie zarabiają... Mówiłem Lepiej było grać z czechami z Pilzenu niż z nimi, ale połowa się cieszyła... Co do zawodników nawet nie mam większych pretensji, bo poprostu wiem, że grają z dobrą drużyną...
Patrzymy przez pryzmat wyniku, ale wczoraj Wisła lepiej zagrała niż tymi całymi litwinami, ale niestety trafiła na drużyne dobrą i tyle.
Ostatnio edytowane przez palikot : 30.07.2010 o godz. 18:03.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów