The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.07.2010, 09:41
tofik napisał(a):Wyświetl post
A ja mam na te puchary wyjebane. Bo jaka jest różnica, czy odpadniemy teraz, czy w 4 rundzie ? Dalej nie zajdziemy choćby się zesrali z ambicji na boisku. Drużyna nic nie gra więc jest to niemożliwe.
Jedyny plus dojścia do 4 rundy to pewnie jakiś ciekawy wyjazd przeciwnik o uznanej renomie. I ryzyko oklepu np 5:0.
Lepiej się przygotować do ligi, bo puchary to tylko przykra konieczność. A LE nie wynagradza finansowo na takim poziomie, by trzeba było tę przykrą konieczność kontynuować.
Taka jest roznica ze moglibysmy sobie pojechac do Turynu czy Liverpoolu. My kibice.
WISŁA PANY !!
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 30.07.2010, 09:46
orzeu napisał(a):Wyświetl post
Taka jest roznica ze moglibysmy sobie pojechac do Turynu czy Liverpoolu. My kibice.
Napisałem to. Ale co to za przyjemność wypruć się z kasy i zobaczyć oklep. Przecież z taką drużyną, to oni by nas zjedlo 8:0 jak kiedyś Liverpool zjadł Besiktas.
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 30.07.2010, 09:49
tofik napisał(a):Wyświetl post
Napisałem to. Ale co to za przyjemność wypruć się z kasy i zobaczyć oklep. Przecież z taką drużyną, to oni by nas zjedlo 8:0 jak kiedyś Liverpool zjadł Besiktas.
Przy takiej grze, z taką obroną to by nas pojechali dwucyfrówką. Nam Azerzy mogli czwórkę wcisnąć.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 30.07.2010, 09:58
przy odrobinie szczescia, a nie przy odrobinie wiekszych umiejetnosci.. bo to roznica.. 1v1 , mocny po ziemi strzal... nie do obrony, chyba ze na farcie
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 30.07.2010, 11:12
Ja popieram jednego z przedmówców trzeba iść śladami Rosjan którzy jeszcze niedawno byli zaściankiem piłkarskiej europy postawili na trenerów a przedewszystki żeby poprawić to co się dzieje w europie Liga na 20 zespołów i gramy Marzec - Listopad dopóki nie staniemy się kondycyjnymi bogami to nie ma sensu wchodzić do europy Kondycja i przygotowanie fizyczne to to czego można nauczyć nawet wyrobników do tego nie trzeba być bogiem techniki. Inna sprawa że w Rosji wpakowano kupę kasy w zagranicznych piłkarzy ale popatrzmy na skok poziomu Zbornej!! Dzięki przesunięciu sezonu moglibyśmy naprawdę dużo zyskać wchodzić w puchary już rozkręceni co by nam naprawdę dużo dało tak przynajmniej mi się wydaje...
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 30.07.2010, 11:18
pawelwislak napisał(a):Wyświetl post
Ja popieram jednego z przedmówców trzeba iść śladami Rosjan którzy jeszcze niedawno byli zaściankiem piłkarskiej europy postawili na trenerów a przedewszystki żeby poprawić to co się dzieje w europie Liga na 20 zespołów i gramy Marzec - Listopad dopóki nie staniemy się kondycyjnymi bogami to nie ma sensu wchodzić do europy Kondycja i przygotowanie fizyczne to to czego można nauczyć nawet wyrobników do tego nie trzeba być bogiem techniki. Inna sprawa że w Rosji wpakowano kupę kasy w zagranicznych piłkarzy ale popatrzmy na skok poziomu Zbornej!! Dzięki przesunięciu sezonu moglibyśmy naprawdę dużo zyskać wchodzić w puchary już rozkręceni co by nam naprawdę dużo dało tak przynajmniej mi się wydaje...
Nasi już poszli, ponizej litra na twarz nie wchodzą do walki.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów