|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
przezylem Talin, Oslo i Tibilisi. przezyje i Karabach.
niestety takie czasy, ze polska liga jest jedna z najslabszych - o ile nie najslabsza - liga w Europie. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
A co do meczu... hm. Właściwie nie ma co pisać, chyba tylko tyle, że się odbył. Każda nasza formacja zagrała tragicznie. O ile w defensywie czułem, że tak będzie, o tyle kompletnie nie rozumiem, co się stało z pomocą i atakiem. Przecież na dobra sprawę tam mieliśmy tylko jednego debiutanta, Paljica. Reszta chłopaków grała już ze sobą, jedni więcej, drudzy mniej, ale jednak... O brak ambicji ich nie podejrzewam. Bardziej o brak umiejętności. Ten mecz dobitnie pokazał, że podniecanie się transferami z II zachodnich lig lub młodzieżówek do spore nieporozumienie. Ucieka nam Europa, oj ucieka. Zresztą, nie tylko nam. Wczorajsze mecze Ruchu i Jagi dobitnie pokazały, że jesteśmy na równi pochyłej i to bynajmniej nie twarzą do góry... ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|