The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kryniu
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2010, 11:26
Zastanawia mnie sytuacja po meczu jak bramkarz Fc Szawle chciał się zamienić z naszym bramkarzem koszulkami i Jovanic zrobił minę jakby nie mógł. Zauważyliście tą sytuację?
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 23.07.2010, 13:51
Ogladam sobie bramki Qarabagu na youtube z pucharów i sie zastanawiam jak to mozliwe, ze bramkarze druzyn przeciwnych popelniaja tyle bledow jak graja z Azerami. Wiekszosc to strzaly z 30 metrow, przepuszczane pod brzuchem. Moze jakies czary rzucaja? Nie ma co oceniac po takich filmikach, ale ten Qarabag to naprawde najlepsze na co moglismy trafic w 2. rundzie. Nie lekcewazyc, wyjsc zmotywowanym na pierwszy mecz i lot na Kaukaz bedzie formalnoscia.
Bartosz
JLB

Od: 01.2006

Stary 23.07.2010, 14:29
Kryniu napisał(a):Wyświetl post
Zastanawia mnie sytuacja po meczu jak bramkarz Fc Szawle chciał się zamienić z naszym bramkarzem koszulkami i Jovanic zrobił minę jakby nie mógł. Zauważyliście tą sytuację?
Nie wiem jak jest aktualnie ale kiedyś zawodnicy mieli po trzy komplety strojów na rundę. I każde 'ponadprogramowe' pozbycie się koszulki przez zawodnika było dodatkowo płatne.
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Nie bądź gejem, rzuć na spreje!
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 23.07.2010, 15:46
trzeba zrobić dużą zaliczkę w pierwszym meczu, bo w drugim sędziował będzie Turek, nie zdziwię się jak nas przekręci
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 23.07.2010, 19:00
szczebrzeszcz napisał(a):Wyświetl post
trzeba zrobić dużą zaliczkę w pierwszym meczu, bo w drugim sędziował będzie Turek, nie zdziwię się jak nas przekręci
za 1683? bo nie nadążam skąd ta pewność
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 23.07.2010, 19:46
felipe napisał(a):Wyświetl post
azerowie i turcy to bratnie narody, co ich bardzo zblizyło do siebie, cieżko doszukać się takich więzów w europie
pewności nie mam, ale jak napisałem nie zdziwię się jeżeli tak będzie, zależy na jakiego człowieka trafimy

poza tym największym atutem azerów będzie ich boisko, a tam się ciężko gra

edit:
dokładnie tak jak mówi harthausen
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 23.07.2010 o godz. 19:57.
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 23.07.2010, 19:55
felipe napisał(a):Wyświetl post

te daty są być może bez znaczenia. Gorzej , że Azerowie to lud o czysto tureckich korzeniach. Coś tak jakby między nami a górolami. Czy w razie czego nie będą chcieli za swoimi gwizdać - jeden Allach wie.

mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 23.07.2010, 19:57
harthausen napisał(a):Wyświetl post
te daty są być może bez znaczenia. Gorzej , że Azerowie to lud o czysto tureckich korzeniach. Coś tak jakby między nami a górolami. Czy w razie czego nie będą chcieli za swoimi gwizdać - jeden Allach wie.
Dlatego trzeba wygrac Polsce 2,3-0 i jechac po remis i nie bedzie problemu z sedziami. W sumie to nie wiem czemu Turek jak gramy z Azerami ale to juz pytaine do UEFY
krytyk
Member

Od: 07.2010

Stary 23.07.2010, 20:19
wg mnie Turek dlatego, że Azerbejdżan leży bardzo blisko Turcji. Prawdopodobnie zadecydowały względy geograficzne
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 23.07.2010, 20:20
krytyk napisał(a):Wyświetl post
wg mnie Turek dlatego, że Azerbejdżan leży bardzo blisko Turcji. Prawdopodobnie zadecydowały względy geograficzne
To czemu nie Gruzin albo Kazach? Też blisko a jednak inne nacje?
(To tak z przymrużeniem oka)

http://pl.wikipedia.org/wiki/Azerowie
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 23.07.2010 o godz. 20:29.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów