|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Zastanawia mnie sytuacja po meczu jak bramkarz Fc Szawle chciał się zamienić z naszym bramkarzem koszulkami i Jovanic zrobił minę jakby nie mógł. Zauważyliście tą sytuację?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Ogladam sobie bramki Qarabagu na youtube z pucharów i sie zastanawiam jak to mozliwe, ze bramkarze druzyn przeciwnych popelniaja tyle bledow jak graja z Azerami. Wiekszosc to strzaly z 30 metrow, przepuszczane pod brzuchem. Moze jakies czary rzucaja? Nie ma co oceniac po takich filmikach, ale ten Qarabag to naprawde najlepsze na co moglismy trafic w 2. rundzie. Nie lekcewazyc, wyjsc zmotywowanym na pierwszy mecz i lot na Kaukaz bedzie formalnoscia.
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Nie wiem jak jest aktualnie ale kiedyś zawodnicy mieli po trzy komplety strojów na rundę. I każde 'ponadprogramowe' pozbycie się koszulki przez zawodnika było dodatkowo płatne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
trzeba zrobić dużą zaliczkę w pierwszym meczu, bo w drugim sędziował będzie Turek, nie zdziwię się jak nas przekręci
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
azerowie i turcy to bratnie narody, co ich bardzo zblizyło do siebie, cieżko doszukać się takich więzów w europie
pewności nie mam, ale jak napisałem nie zdziwię się jeżeli tak będzie, zależy na jakiego człowieka trafimy poza tym największym atutem azerów będzie ich boisko, a tam się ciężko gra ![]() edit: dokładnie tak jak mówi harthausen
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 23.07.2010 o godz. 19:57.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
te daty są być może bez znaczenia. Gorzej , że Azerowie to lud o czysto tureckich korzeniach. Coś tak jakby między nami a górolami. Czy w razie czego nie będą chcieli za swoimi gwizdać - jeden Allach wie. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dlatego trzeba wygrac Polsce 2,3-0 i jechac po remis i nie bedzie problemu z sedziami. W sumie to nie wiem czemu Turek jak gramy z Azerami ale to juz pytaine do UEFY
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
wg mnie Turek dlatego, że Azerbejdżan leży bardzo blisko Turcji. Prawdopodobnie zadecydowały względy geograficzne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]() (To tak z przymrużeniem oka) http://pl.wikipedia.org/wiki/Azerowie
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 23.07.2010 o godz. 20:29.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|