|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Gość tuż przede mną pisał o Kirmie, który miałby się rozwinąć pod wpływem konkurencji Paljica i wykasował posta. Nauczka dla mnie by nigdy nie rezygnować z opcji cytowania.
![]() ![]() ![]() Tęcza w Polsce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() Nie wiem kto to napisał, pewnie jakiś mądrala, że piłkarze jak kwiaty. Przestawisz na inny parapet i może uschnąć. Nam Kirm usechł, ale nie ma co go skreślać. Jeszcze swoje poda i strzeli. Taką mam nadzieję, |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Nowi zawodnicy, nowe ustawienie
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...we_ustawienie/ Jarośiński na testach w Polkowicach http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...w_polkowicach/
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 20.07.2010 o godz. 13:17.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Przecież zacytowałem tekst nad linkiem. Żeby link działał usuń spacje między S K W K...
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...takich_meczow/ Cytat:
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
napisali to tak że róznie mozna to interpretowac.. zapalili znicze, odmówili modlitwe Bo chodzi tu konkretnie o dizałaczy i piłkarzy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/rep...wiadomosc.html
No i dobrze. Przynajmniej nasi piłkarze nie zatracą kontaktu z kadrą na co się ostatnio zanosiło po "problemach" Małeckiego. ![]() ![]() Tęcza w Polsce
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
I dobrze bo to motywacja dla Brożka by wziąsć sie za siebie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
27-latek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
czy był ktoś ostanio na treningu Wisły i może się wypowiedzieć nt Riosa? Jak się prezentuje na tle innych?
A Paljić? ![]() |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
tofik napisał(a):
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Co do Riosa, to jest to gracz dobrze czujący się w grze 1 na 1. Dobrze panuje nad piłką. Kto wie, może jeden z lepszych w tym elemencie w polskiej lidze.
Ostatnio edytowane przez tofik : 22.07.2010 o godz. 18:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jestem pozytywnie zaskoczony postawą Cikosa w dzisiejszym meczu
bardzo dobry w ofensywie bez wątpienia wzmocnienie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Również bardzo podobał mi się Cikos w dzisiejszym meczu, ale nie zapominajmy, że graliśmy z ogórkami. Przytoczę tu chociażby przykład Kiro, który w poprzednim sezonie w meczu z Levadią też zagrał bardzo dobrze, a potem gra Andraża wyglądała różnie, niemniej jednak ja bardzo wierzę i liczę na Kirma.
Będzie dobrze ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Kiedy w końcówce poprzedniego sezonu pisałem o tragicznej technice Boguskiego, tłumaczono go kontuzją, nieprzepracowanym okresem przygotowawczym itd... Nie mam na myśli tej wywrotki przy golu, bo to zdarza się najlepszym, ale widać, że Rafał ma problemy z dokładnym przyjęciem piłki...
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Po meczu z FK Szavle trener Henryk Kasperczak był w dobrym nastroju, żartował. - Wiedziałem, że na "Żurawia" można liczyć. On po prostu ma wysokie umiejętności, a ostatnio jeszcze ma młodą dziewczynę i ona daje mu większą dynamikę - uśmiechał się Kasperczak.
Dobre, ma ktos fotke tej gwiazdy co go tak motywuje? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Widzieliście jak w 77 minucie Małecki krzyknął na Cikosza, a w 82 się na niego krzywo popatrzył
![]()
Zawsze wierni,choć pijani,zawsze z Wisłą - Pakos-Fani
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
To byla ironia miszczu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
I co Cie obchodzi kto co skandował? czy Tobie ktoś broni skandować nazwiska innych graczy, ewentualnie zmusza do skandowania nazwiska Małeckiego? Nie, to po co się rzucasz? Bo Ty i ktoś jeszcze sobie coś ubzdurał to reszta ma postępować według zasad Pana Zordona? Wiec że tak nie będzie bo każdy ma swój rozum i swoje zdanie, których gówno obchodzi któryś z sektorów i forum, które nie wyznacza żadnych trendów na Wiślackich trybunach. A tak całkiem serio - przepraszamy. Przepraszamy Pana i Pana kolegów że poczuliście się urażeni. To się nigdy nie powtórzy. Będziemy skandować nazwiska tych graczy, których Pan i Pańscy koledzy wymienią. ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Skandowanie nazwiska Małeckiego po meczu, w którym nic nie pokazał to budowanie jego i tak przerośniętego ego. Dajecie mu do zrozumienia, że po tym, co zrobił ma wsparcie kibiców. A nie powinien mieć.
Jak zasłuży na skandowanie swojego nazwiska możesz być pewien, że będę krzyczał najgłośniej ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Cytat:
![]() to jako offtop, o odnośnie Patryka, to ta plotka z tym 1,5 miliona od Turasów brzmi całkiem, całkiem. Powiedziałbym nawet, że na miejscu zarządu JEŚLI byłaby taka oferta nie wahałbym się ani chwili ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Z tym sie musze zgodzic. Tez to zauwazylem i wedlug mnie miedzy nimi beda duze klopoty. Wydaje mi sie, ze to wynika z tego, ze Cikos jest podobny do Maleckiego. Z ta roznica, ze Malecki to rozpieszczona gwiazda, a Cikos wyglada na ambitnego goscia. Dlatego tez pewnie Maly bedzie sie probowal odgrywac na Cikoszu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() Mam nadzieje ze slowa Pana Cupiala do Pana Macieja Skorzy beda prawda ![]() Bardzo fajnie prezentowal sie Slowak -w przeciwienstwie do Pablo (tez go lubilem) ma ciekawe dosrodkowania ![]() tomasz_19 - wiele to on pracy nie mial ale trzeba przyznac ze wyciagnal to pieknie - Zapewne z Mariuszem mielibysmy 1:1 i FUCK`A w strone kibicow ![]()
Ostatnio edytowane przez palczi : 23.07.2010 o godz. 08:46.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a widzieliście zajebistą interwencję Jovanicia po strzale życia jaki oddał jeden z Litwinów ? super nie xD
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|