The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.07.2010, 15:37
A naszych kibiców zatrzymano. Zabrano im noże, maczety i inne tego typu przedmioty. Brawo
Cinek1906
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 16.07.2010, 16:04
skeba napisał(a):Wyświetl post
A naszych kibiców zatrzymano. Zabrano im noże, maczety i inne tego typu przedmioty. Brawo

Skeba ogarnij się wkońcu- każdy twój post na tym forum związany jest z krytyką, nic Ci nie pasuje, lecz to jeszcze przejdzie, ale po co wypisujesz takie bzdury jak powyżej to ja nie wiem
FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.'
mikesz
Junior Member

Od: 03.2010

Stary 16.07.2010, 16:14
Cinek1906 napisał(a):Wyświetl post
Skeba ogarnij się wkońcu- każdy twój post na tym forum związany jest z krytyką, nic Ci nie pasuje, lecz to jeszcze przejdzie, ale po co wypisujesz takie bzdury jak powyżej to ja nie wiem
Żadne bzdury. Nie wiem skąd się biorą wafle jadące na mecz z nożami i maczetami.
wafle? nie, dziękuję
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 16.07.2010, 16:56
skeba napisał(a):Wyświetl post
Nie no, fakt - nie popisali się. Powinni byli lepiej sprzęt ukryć...

Baala napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze nigdy żaden klub Polski nie odpadł z drużyną z Azerbajdżanu, także nie ma powodu do straszenia wynikami tej drużyny.
Kiedyś musi być ten pierwszy raz. Z estońskimi drużynami też nie odpadaliśmy aż do zeszłego roku.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 16.07.2010 o godz. 17:00.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
polska.mysl.szkoleniowa
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 16.07.2010, 17:36
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nie no, fakt - nie popisali się. Powinni byli lepiej sprzęt ukryć...

Kiedyś musi być ten pierwszy raz. Z estońskimi drużynami też nie odpadaliśmy aż do zeszłego roku.

Dokładnie tak!

Jeśli zaczniemy podchodzić do spotkań w europejskich pucharach, lekceważąc rywali, to znów się to dla nas źle skończy!

Odpadaliśmy ze słabymi Portugalczykami, odpadaliśmy z Norwegami, odpadaliśmy z Gruzinami. Tamte mecze powinny stawiać na baczność naszych działaczy i zawodników. Po zeszłorocznym blamażu z Levadią to już nawet nie powinno być na baczność, to powinien być red alert dwadzieścia cztery siedem - oczywiście, jeśli nasi chłopcy chcą w tych pucharach coś osiągnąć.

Bo jeżeli to jest tak, że mamy wiecznie sobie powtarzać, że chcieliśmy, że mieliśmy marzenia, ale rywal był za mocny i nie dało rady go ograć / za słaby i nie dało rady go nie zlekceważyć, to pewnie - nasza liga jest mocniejsza od ogórkowych, a nasi gracze to gwiazdy, jakich mało - możemy się w tym sosie kisić aż miło.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów