|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
A naszych kibiców zatrzymano. Zabrano im noże, maczety i inne tego typu przedmioty. Brawo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Skeba ogarnij się wkońcu- każdy twój post na tym forum związany jest z krytyką, nic Ci nie pasuje, lecz to jeszcze przejdzie, ale po co wypisujesz takie bzdury jak powyżej to ja nie wiem ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Żadne bzdury. Nie wiem skąd się biorą wafle jadące na mecz z nożami i maczetami.
![]()
wafle? nie, dziękuję
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Kiedyś musi być ten pierwszy raz. Z estońskimi drużynami też nie odpadaliśmy aż do zeszłego roku.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 16.07.2010 o godz. 17:00.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Dokładnie tak! Jeśli zaczniemy podchodzić do spotkań w europejskich pucharach, lekceważąc rywali, to znów się to dla nas źle skończy! Odpadaliśmy ze słabymi Portugalczykami, odpadaliśmy z Norwegami, odpadaliśmy z Gruzinami. Tamte mecze powinny stawiać na baczność naszych działaczy i zawodników. Po zeszłorocznym blamażu z Levadią to już nawet nie powinno być na baczność, to powinien być red alert dwadzieścia cztery siedem - oczywiście, jeśli nasi chłopcy chcą w tych pucharach coś osiągnąć. Bo jeżeli to jest tak, że mamy wiecznie sobie powtarzać, że chcieliśmy, że mieliśmy marzenia, ale rywal był za mocny i nie dało rady go ograć / za słaby i nie dało rady go nie zlekceważyć, to pewnie - nasza liga jest mocniejsza od ogórkowych, a nasi gracze to gwiazdy, jakich mało - możemy się w tym sosie kisić aż miło. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|