The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.07.2010, 21:17
Ludzie nie chcę się czepiać,ale Nikola Mijailović a nie jakieś Mihailović itp.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
tormenthor
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 09.07.2010, 21:27
Dla mnie optymalna kara dla Małeckiego, to ufundowanie 500 karnetów dla dzieci z domu dziecka i publiczne (w formie video) przeprosiny trenera, kibiców i kolegów z drużyny. W przeciwnym razie młoda ekstraklasa. Małecki podobno zarabia w granicach 120 - 150 tys E. Więc 2 - 3 miesięczne pensje wystarczą na 500 najtańszych karnetów.
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 09.07.2010, 21:27
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Zgodnie z twoim inteligentnym podpisem ludzie "Mają wyjebane czyli mają błogosławieństwo" i kładą lagę na pomaganie SKWK

Mihailovic to był kiedyś dobry piłkarz, potrafił ładnie z wolnego przyładować. Ale u nas to on nie grał.
to niech kładą lache na to co piszą ,mistrzu
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 09.07.2010, 21:29
Ja bardzo dziękuję Panu piłkarzowi Patrykowi Małeckiemu, że nie chciał wejść na boisko i ubrudzić wiślackiej koszulki. A przecież mógł. Mógł też nią *******nąć o murawę. Przed nim już taki jeden to zrobił.
Dziękuję mu także za to, że na boisku macha rękoma do wszystkiego, co ma w danej chwili barwy te same co on . Macha ale w pysk publicznie jeszcze nie zdzielił. A mógł zdzielić. W tym byłby pierwszy.
Dziękuję także Panu Marcinowi vel Kempesowi za krytykę pod adresem trenera i nie rozpowszechnianie plotek, że za obecne osłabianie kadry jest on odpowiedzialny. Wszak można było napisać, ze trener Henryk Kasperczak ma procent od sprzedaży lub kupna kolejnych panów piłkarzy.
Pragnę też podziękować SKWK za zapomnienie, że pewien Judasz zaliczył występy w drużynie rezerw naszego klubu, co później wyszło mu na dobre. Można było o tym wspomnieć ale mogłoby to zepsuć jakże jasny przekaz wspaniałego felietonu.
Na koniec pragnę wyrazić podziękowanie Opatrzności, że jeszcze czuwa nad nami wszystkimi i pozwala nam oglądać ten cyrk. Bo mogłaby się od nas odwrócić i spowodować, że byłoby normalnie. A my umieralibyśmy z nudów w te letnie dni.
I jeszcze pozwolę sobie mieć nadzieję, już całkiem ostatnią, że zarówno panowie Małecki jak i Pawełek doskonalić będą swe wysokie umiejętności w sekcji piłki kopanej SKWK na szczeblu klasy C.
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
akakiusz
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 09.07.2010, 21:33
Jak dla mnie jak ktoś ma problem to należy mu pomóc. Rozmowy z psychologiem, sprowadzenie na ziemię przez starszych zawodników jak Sobol, Żurawski czy Cleber mogły by wiele pomóc. Jak słyszę żeby rozwiązać kontrakt czy przesunąc Małeckiego do ME to szlag mnie trafia. Mieliśmy kiedyś takich zawodników jak Kuzera,czy Mijailović - wielkie talenty z problemami pozaboiskowymi, niestety łatwiej było się ich pozbyć niż spróbować sprowadzić na lepszą drogę
Zawsze wierni,choć pijani,zawsze z Wisłą - Pakos-Fani
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Stary 09.07.2010, 21:45
^^
Czy klub jest od wychowywania osób społecznie niedorozwiniętych i niedojrzałych?
Kuzera, Mijajlović, goniący z giwerą Kaliciak, Sypniewski....poza Kuzerą każdy z nich potrafił grać w piłkę lepiej od idola Stowarzyszenia. I co z tego?
Albo Mały dojrzeje (jest już facetem a nie dzieckiem) i zacznie rozumieć, ze odpowiada się za swoje zachowania i ponosi odpowiedzialności albo zostanie z mentalnością nastolatka. Ambicja jest pozytywna, nawet agresję i złość można przekuć na zaletę ale nie dziecinadę i błazenadę jaką on odpieprza od kilkunastu miesięcy. Młodzierzówka, mecz z Ruchem i co druga ligowa kopanina....
Ma zbyt dobre piłkarskie umiejętności jak na naszą ligę aby pozwolić mu łatwo odejść do konkurencji a jednocześnie zbyt małe aby po nim płakać jeśli chce się widzieć ten klub jako przynajmniej solidnym w Europie. I teraz zostajemy z pytaniem co wybierze zarząd. Jeśli Cupiał nie wahał się pozbyć Kosy to nie powinno mu być żal Małego.
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 09.07.2010, 21:47
AYALA napisał(a):Wyświetl post
gdyby Mały tak sie zachował powiedzmy 10 lat temu to nie miałbym nic przeciwko pozbyciu sie go z Wisły ale teraz jak kadra jest znacznie słabsza to już na strate takiego zawodnika nie można sobie pozwolic.
I właśnie na tym Mały bazuje. Liczy, że mu się upiecze.
A ja bym mu właśnie pokazał, że chojraczyć to może, ale po drugiej stronie błoń.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
Junior_Battle
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 09.07.2010, 21:48
Oby się nie skończyło jak z Leszczakiem...
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 09.07.2010, 22:14
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Marszałek - zobacz, jakich w tym okienku graczy testowaliśmy. Jakich ściągnęliśmy. Na koniec sprawdź, jaką mamy kadrę.
Może to da Ci do myślenia na temat możliwości Wisły i jej działaczy.
Lekkie nieporozumienie. Ogryzek zasugerował,żebym to ja kogoś próbował ściągnąć. No to opisałem kryteria w oparciu o jakie bym wybierał kopaczy. A nie zmienia to faktu,że to co wydaje się oczywiste jest nieoczywiste dla naszych działaczy.

Ogryzku,daruj sobie daremne złośliwości. I skąd suma 90 tysięcy?kto to tyle zarabia,że ją podałeś?Wyznaje zasadę,dobry jesteś dobrze Ci płacę. Dobry piłkarz za tyle nie wchodzi na boisko. Jakiś substytut. Ale bądźmy poważni. Małecki nie jest piłkarzem na nasze ambicje i możliwości. Uważam,że taki gość ma rację bytu w naszym klubie,bo jesteśmy zwyczajnie amatorsko prowadzeni i zarządzani. Jak większość polskich klubów zresztą. I Nikt nie pójdzie po rozum do głowy i nie weźmie się do roboty i nie sprowadzi nikogo lepszego,bo zwyczajnie to się nie opłaca.Bo to trzeba jechać,oglądać,wybierać,no i można się narazić Bossowi,że a nuż transfer nie wypali.Dobrze jest jak jest. On gra,zarząd się cieszy bo ogolimy jakiś ligowych nieudaczników. I się kręci. A facet jak ma braki techniczne,że aż zęby bolą, tak ma dalej. Ani on nie widzi sensu poprawy tego(kwestia mentalności),ani nikt z trenerów,zarządu. Taki ogólny tumiwisizm. Piszesz,że kasy nie ma. A ja Ci mówię,że w tak zarządzanym klubie to i 200 mln euro by było mało. Dlatego bez zawodowców z zachodu,którzy znają się na zarządzaniu klubem piłkarskim,którzy zjedli na tym zęby, i którzy widzą potrzeby i braki,nadal będziemy na pograniczu amatorstwa z zacofaniem.

Ciekawe ile zarabiał Marcelo w Brazylii zanim go ściągnęliśmy?Za 200 tysięcy rocznie spokojnie ściągasz grajka co nie ma problemów z przyjęciem piłki. Tylko trzeba chcieć.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 09.07.2010, 22:51
http://tsw.com.pl/news/Lobodzinski-p...Maleckiego-341

Czyżby tak prozaiczna sprawa aż tak mocno ugodziła w wybujałe ego pana Patryka?
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 09.07.2010, 22:57
gdyby Małecki wziął się za ciężki trening, mniej gadał to by Heniek wstawiał do pierwszej 11
ale niestety Patryczek uwaza ze jest gwiazdorem, Smuda go troche juz utemperowal, w mlodziezowce Zamilskiego tez sie zbytnio nie popisal, teraz trafil na Kasperczaka ktoremu tez zbytnio nie podskoczy, Kasperczak to nie cieple kluchy Maciek Skorza
Małecki po podpisaniu kontraktu zaczal grac piach, moze mial dwa czy trzy przeblyski
najbardziej zalosne w rundzie wiosennej bylo jego machanie lapami na decyzje sedziow, sedzia cos nie gwizdnal po mysli wielkiej gwiazdy Patryka"kim ty ****a jestes" Maleckiego i odrazu Malecki zatrzymywal sie i nie wracal za akcja, grał na pałe po chamsku, a jego dosrodkowania tez dalekie sie od idealu, bywaly na wiosne mecze ze wszystkie wolne bil Malecki i wiekszosc na pale walil

Odpowiedz cytując
sqallpl
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 10.07.2010, 00:06

Tyle w temacie
Odpowiedz cytując
polska.mysl.szkoleniowa
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 10.07.2010, 00:07
Cytat:
gdyby Małecki wziął się za ciężki trening, mniej gadał to by Heniek wstawiał do pierwszej 11
Ale Mały dotychczas grał w pierwszej, więc o co chodzi? Nie wierzę, że poszło o to, że siedział na ławie w sparingu. W drugim na ławie usiadł Żuraw, a w trzecim grał od pierwszej. W czym problem?
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 10.07.2010, 00:32
sqallpl napisał(a):Wyświetl post

Tyle w temacie

Wyiąć Bahra ibedzie git

http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...upiala,1504619
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 10.07.2010, 00:41
Interia. Oni zawsze słynęli ze sprawdzonych informacji
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 10.07.2010, 01:30
Dla mnie wychodzi teraz wchodzenie w dupe naszym gwiazdkom przez poprzedniego trenera. "Sam sobie zagraj" skończyło się na tym że go w jednym meczu zmienił. Machacz Małecki żadnej nauki nie przymował, drygowanie rozwijał z meczu na mecz a w spotkaniu z Odrą machał nawet na siebie jak sam piłkę s*******ił...

Jeszcze mam takie z deka prowokacyjne pytanie. Ale jak Pawełek pierwszy raz fuckował do kibiców to to była wina Skorży? Pawełka? Kibiców? Bo drugi raz to oczywista oczywsistość że to Kasperczak.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Martin
Senior Member

Stary 10.07.2010, 01:45
Cytat:
Zapraszamy fanów madrych, czyli umiejących dla dobra Wisły podporządkować się pewnym zaleceniom kibiców za liderów ABG uchodzących. Ludzi, którzy wiedzą, że stadion jest fragmentem świata, w którym nie ma miejsca na indywidualizm, egoizm i demokrację."

Data: 27-06-2010 11:47 Autor: (MARCIN)
Kierując się tą logiką i będąc konsekwentnym należy uznać że miejsce Patryka Małeckiego jest w Parku Jordana.
Ostatnio edytowane przez Martin : 10.07.2010 o godz. 01:52.
Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 10.07.2010, 06:02
Wiecie co w tym wszystkim jest najśmieszniejsze że Małecki o którym wielokrotnie się mówiło że kocha Wisłę, że to jeden z niewielu a może jedyny piłkarz w klubie który nie jest tylko najemnikiem, pokazał że ma ten klub głęboko w dupie no bo jak inaczej nazwać to że na parę dni przed jednym z najważniejszych meczów w tym sezonie Małecki rozwala drużynę od środka , że zamiast skupiać się na meczu z Litwinami wszyscy mówią pewnie tylko o jego zachowaniu
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 10.07.2010, 07:20
Ja tam jestem za tym zeby takie wybryki szybko tonowac: rozwiazanie kontraktu, wypozyczenie, zsylka na pol roku do ME itp.
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Stary 10.07.2010, 08:00
zwłaszcza, że Małecki nie jest tym zawodnikiem tzw nie do zastąpienia... nie ma ludzi nie do zastąpienia... jak na moje to on niech sobie lepiej szuka nowego klubu...
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 10.07.2010, 08:14
Tak na chłodno i z korzyścią dla klubu-na pól roku do ME. Niech się opamięta, spokojnie trenuje, może być z niego jeszcze dobry grajek.
No chyba,że na tsw.com.pl mają sprawdzone informacje to wtedy nie pozostałoby nic więcej niż się rozstać z "prawdziwym Wiślakiem".
Swoją drogą ma 22 lata, geniuszem piłkarskim nie jest, a pieniądze znośne ma, gra w niby swoim ukochanym klubie to co jest nie tak z tym gościem?
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Stary 10.07.2010, 08:28
"co jest nie tak z tym gościem?"
Moze dlatego ze do szkoly nie chodzil
Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 10.07.2010, 08:33
Każdy pisze, że chce w klubie profesjonalizmu itd. więc teraz sprawa jest prosta. W Niemczech, które uchodzą ze szczyt profesjonalizmu, wywalano nie takich asów jak Małecki. Mam nadzieję, że minimum pół roku nasz gwiazdka spędzi w ME. Najśmieszniejsze, że ci co najbardziej krzyczą o profesjonalizm (słusznie), teraz wprost sa przeciwko karaniu Małeckiego albo winą obarczają kogo innego.
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 10.07.2010, 08:38
Najśmieszniejsze jest to, że Patryk do tej pory regularnie grał zarówno w lidze, jak i w sparingach.
Stwierdzenie, że Heniek na niego nie stawiał, albo się na Patryka uwziął, jest zwykłym kłamstwem.
Patryk musi mieć coś z łępetyną, żeby dla jednego sparingu ryzykować swoją karierę.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
barteklbn9
Junior Member

Od: 07.2007

Stary 10.07.2010, 08:47
Moim zdaniem Małecki przesadził.Zarobki- ukochany klub czego więcej trzeba Chciałbym żeby grał dalej dla Wisły, ale takie zachowanie nie może być pozostawione bez reakcji. Myślę, że odsunięcie od 1szej drużyny na kilka tygodni może miesięcy pozwoli mu przemyśleć swoje zachowanie. Z drugiej strony nie wiemy też dokładnie o co poszło, może w szatni dzieje się coś złego, a może to tylko gwiazdorski wybryk.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 10.07.2010, 08:54
Kasperczak w niemal każdym spotkaniu w tamtym sezonie trzymał Małeckiego 90 minut na boisku, chociaż ten często zasługiwał, żeby z niego zejść po 45. Naprawdę brak mi słów do tego człowieka. Zero pokory i szacunku. Wydaję mi się, że zamknął sobie drogę do kadry, bo Smuda już kiedyś o tym mówił, że jeszcze jeden wybryk i się pożegnają. Na pewno też nie przyjmie go żaden szanujący się klub. Mały to nie Balotelli, który potrafi naprawdę grać w piłkę (chociaż też mu się głowa z dupą miejscami zamieniły).
Dla mnie kara oczywista: ME wita. Jak chłopak zrozumie, przeprosi, to wtedy może wrócić do pierwszej drużyny.
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 10.07.2010, 08:55
Zawiesić na pół roku i po sprawie. Rządy piłkarzy, trwające od zwolnienia Petrescu muszą się skończyć. Mam nadzieje, że go przykładnie ukarzą, że inny odechce się podobnych wybryków.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 10.07.2010, 09:06
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Lekkie nieporozumienie. Ogryzek zasugerował,żebym to ja kogoś próbował ściągnąć. No to opisałem kryteria w oparciu o jakie bym wybierał kopaczy. A nie zmienia to faktu,że to co wydaje się oczywiste jest nieoczywiste dla naszych działaczy.

Ogryzku,daruj sobie daremne złośliwości. I skąd suma 90 tysięcy?kto to tyle zarabia,że ją podałeś?Wyznaje zasadę,dobry jesteś dobrze Ci płacę. Dobry piłkarz za tyle nie wchodzi na boisko. Jakiś substytut. Ale bądźmy poważni. Małecki nie jest piłkarzem na nasze ambicje i możliwości. Uważam,że taki gość ma rację bytu w naszym klubie,bo jesteśmy zwyczajnie amatorsko prowadzeni i zarządzani. Jak większość polskich klubów zresztą. I Nikt nie pójdzie po rozum do głowy i nie weźmie się do roboty i nie sprowadzi nikogo lepszego,bo zwyczajnie to się nie opłaca.Bo to trzeba jechać,oglądać,wybierać,no i można się narazić Bossowi,że a nuż transfer nie wypali.Dobrze jest jak jest. On gra,zarząd się cieszy bo ogolimy jakiś ligowych nieudaczników. I się kręci. A facet jak ma braki techniczne,że aż zęby bolą, tak ma dalej. Ani on nie widzi sensu poprawy tego(kwestia mentalności),ani nikt z trenerów,zarządu. Taki ogólny tumiwisizm. Piszesz,że kasy nie ma. A ja Ci mówię,że w tak zarządzanym klubie to i 200 mln euro by było mało. Dlatego bez zawodowców z zachodu,którzy znają się na zarządzaniu klubem piłkarskim,którzy zjedli na tym zęby, i którzy widzą potrzeby i braki,nadal będziemy na pograniczu amatorstwa z zacofaniem.

Ciekawe ile zarabiał Marcelo w Brazylii zanim go ściągnęliśmy?Za 200 tysięcy rocznie spokojnie ściągasz grajka co nie ma problemów z przyjęciem piłki. Tylko trzeba chcieć.
Nie ma w moich postach złośliwości (wbrew pozorom), są tylko duże rozbieżności w tym o czym piszemy

Ja piszę o faktach. O rzeczywistym funkcjonowaniu naszego klubu z nepotyzmem, znajomościami kaprysami Bossa, lizusami, marnotrawieniem pieniędzy itd Stwierdzam że w takich warunkach zastąpienie Małeckiego jest trudne bo znając działania naszego klubu (właściciela, Zarządu itd) to jest to amatorka. W takich warunkach ciężko nam znaleźć (od kilku lat dla Skorży) wysokiego napastnika czy do nie dawna bramkarza. Wiec jak szybko możemy znaleźć następce Małego? W takich warunkach Małecki to nasze ważne ogniwo. Ja pisze jak jest.

Ty odwołujesz się do modelu idealnego (nazwa własna)- czyli profesjonalnie funkcjonującego klubu jakich jest wiele na Zachodzie. A w takim klubie nie jest trudno po sprzedaży Marcelo czy Głowy mieć już gotowych dwóch następców . Tym bardziej znalezienie następcy dla kogoś takiego jak nasz Peszko upsss Małecki. Taki klub ma i skauting i sam szkoli swoją młodzież itd Ty piszesz jak być powinno.

Ale ja nie piszę o tym CO BYĆ POWINNO tylko O TYM CO JEST w naszym klubie (Bez względu czy mi się to podoba czy nie). A skoro jest bryndza organizacyjna o której Ty ( i nie tylko) pisałeś wielokrotnie to jak możesz się spodziewać że zastąpienie Małego będzie proste? Przecież każdy pamięta "serial" z bramkarzem czy niezakończoną opowieść z wysokim napastnikiem.

Co do modelu docelowego (profesjonalny klub) - obaj się zgadzamy. Ale ja opisuję tu i teraz i dlatego wiem że jeśliby Małecki odszedł to znając działanie naszego klubu poczekamy jak na bramkarza.... no chyba ze kolejny fart jak z Uche się pojawi

Podsumowując - ja wychodzę z tu i teraz Ty wychodzisz z modelu docelowego dla naszego klubu stąd rozbieżności co do Małeckiego (jego zastąpienia innym piłkarzem bez siana w głowie)
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 10.07.2010 o godz. 09:14.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 10.07.2010, 09:28
Moze by stworzyc jakis 1 temat o Maleckim skoro tak wiele osob chce o nim dyskutowac? Bo qrva w kazdym temacie jest gadka o jego akcji...
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 10.07.2010, 09:52
Nigdy tego prostaczka nie lubiłem.

Jeżeli Wisła ma być profesjonalnym klubem, a zdaje się, że wszyscy sobie tego życzą, to po prostu nie możemy sobie pozwolić na to, żeby jakiś cwaniaczek dyktował trenerowi co ma robić. Owszem niesforny Patryczek umie czasem kopnąć prosto piłke, ale moim zdaniem nie rekompensuje tym kwasu jaki tworzy w szatni.

Miałem okazję poznać kilku ludzi o podobnym do Małego charakterze i z mojego doświadczenia wynika, że takich ludzi trzeba jak najszybciej eliminować ze swojego otoczenia. Tworzą bowiem oni tylko konflikty i złą atmosferę.

Podsumowując, trzeba gówniarzowi zdecydowanie powiedzieć, że takie akcje to on sobie może robić w domu a nie w klubie o ponad stuletniej tradycji.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów