|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
Mnie nie płaca po kilkaset tysięcy euro za sezon. Płacą mi za inną robotę i tę wykonuję najlepiej jak umiem. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
poczytajcie relacje z oficjalnej sedzia pod gospodarzy gwiżdże wiec mnie wynik nie dziwi
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
To Bunoza faulował? Przecież nigdzie tak nie pisze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
W przerwie dwóch Polaków mieszkających w Niemczech ze zdziwieniem pytało nas czy to na pewno pierwsza druzyna Wisły...... czyli brylujemy na boisku 'NOWA' Wiselka
![]() "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Pytanie jest nie czy wygramy z Szawle tylko ile przegramy... niestety taka jest prawda :/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Ale się tu płaczków zleciało...Jakie znaczenie mają wyniki sparingów? Lech grał zimą słabiutko w sparingach, a wiosną w lidze nie przegrał, Arka ogrywała Malagę i Dinamo Bukareszt, w lidze była jedną z najsłabszych ekip, pamiętam też m.in. demolkę najsilniejszej jedenastki Dynama Kijów 4:0 w wykonaniu Legii - w lidze już tak różowo nie było. Dobrze, że teraz w dupę dostają teraz, bo to zawsze po ambicji jedzie ostro dodatkowo, a i czujność większa niż po szczęśliwych zwycięstwach nad solidnymi ekipami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie rozumiem, czemu wszyscy z marszu zakładają, że jest lepszy niż Kowalski? Bo grał w cieniutkim klubiku słabej ligi? I czy faktycznie tamten klubik był o wiele lepszy od Piasta Gliwice?
To nie jest tak, że wszystko co z Bałkanów to siatki zakłada i krawaty wiąże. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Moja ocena nie ma tu nic do rzeczy , to niech działacze wezmą się do roboty wkońcu im za to płacą i to nie małe pieniądze, jeśli oni nie potrafią ocenić tego co prezentują w sparingach piłkarze Wisły Kraków to nie powinni się zajmować tym czym się zajmują...
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
rw88
Ja jeszcze dodam, że w okresie przygotowawczym Polonia Warszawa potrafiła zremisować z Valencią, a skończyła wiadomo jak. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
rw88, ale zrozum, ze tu nie chodzi o wynik. Tu chodzi o styl czy w ogole jakas próbe gry. Z tego co mozna wyczytać nie ma ani tego, ani tego. Mnie to w sumie nie dziwi...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Na oficjalnej napisali, że Bunoza gra na lewej stronie obrony.
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
i z niecierpliwością na spełnienie założeń taktycznych... bo to tylko sparing, a wynik jest sprawą drugorzędną. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Bunoza jest lepszy od Kowalskiego uspokójcie się po prostu Kasperczak miał dłużej Kowalskiego w składzie dla tego jego wystawił bunoza na pewno będzie podstawowym...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Mały cos nie wchodzi czyżby Kasperczak go sobie wychowywał czy poprostu brak formy? Piotrek z wolnego no chociaż tyle co panowie?
Ostatnio edytowane przez martinius028 : 08.07.2010 o godz. 18:43.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czemu Mały nie gra? Kontuzja jakaś czy go oszczędzają?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
No to mamy najwyższego lewego obrońcę na świecie. Nie wiem, cz ten Kasperczak na starość ma problemy ze wzrokiem? Jak można wystawiać Diaza albo Bunozę na lewej obronie? Na jakiej podstawie trener ma taką wiarę w Łobodzińskiego? Sobol jest już wiekowy - może nie nadążać, wystawiając Gargułę po kontuzje mamy bardzo słaby środek pomocy. Jeśli do tego dojdzie słaba, niezgrana obrona, mierne skrzydła - Brozek, Łobo no to mamy dramat.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jestem ciekawy czy cikos już wygryzł Singlara
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie rozumiem też trenera "tormenthor"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
2:4 pietia z wolnego
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pieta z wolnego
2:4![]() ![]() ![]() |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
zastanawiam się, czemu Heniek nie postawił na Singlara, który w obu sparingach w Polsce był jedną z najjaśniejszych postaci na boisku...
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
2-4!!!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Goli Pietii bezpośrednio z wolnego :O Nie pamiętam ostatniego gola bezpośrednio po stałym fragmencie, chyba, że to był ten Diaza z Arką z 2008 to pamiętam.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kasperczak jest starszym gościem i dłużej widział kowalskiego w drużynie dla tego jego wystawia....
Atak na prawde to pewnie uważa że kowalski dłuzej grał z cleberem i dlatego gra w środku... moje zdanie... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|