|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kiedy gramy z Hannoverem 96 ? Tak naprawdę, to ten mecz pokarze na czym Wisła stoi
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Podniecac sie zwyciestwem nad kelnerami, bankowcami, hydraulikami i innymi, to troche przegiecie
. Dynamo Drezno pokazalo, gdzie jest na chwile obecna Wisla, a nie amatorzy. |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Przepraszam, ale nie mogę znaleźć linku do relacji. Mógłby ktoś podać?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Kolego, a co pokazało Dynamo? to jest sparing taktyczny oraz zgrywanie z składem ktorym obecnie testujemy. Co pokazuje porazka z Dynamo? ze jestesmy w 6 lidze Uzbekinstanskiej? Opanuj sie i pomysl czasem. Strach sie bac niektorych postów. Tak, przegramy z Litwianami 4:0, bo nie potrafimy wygrac z szwabami, z 3 ligi. Nie mam pytan
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Żuraw grał z numerem 11 w tym sparingu, nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę
Zobaczymy z Hannoverem w jakiej jest formie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie bo może coś pominąłem i nie zauważyłem. Będzie na oficjalnej skrót ostatniego sparingu?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Jeśli chcemy coś osiągnąć w tym roku to do końca przyszłego tygodnia powinniśmy mieć w składnie 2 ofensywnych grajków którzy 'zrobią różnice'. Zostaje niewiele bo niecałe 3 tygodnie na już jakieś zgranie się zespołu i pierwszy poważniejszy test to 3 runda El.Ligi europejskiej. Pominąłem Šiauliai bo to nie jest przeciwnik zasługujący na miano zespołu który powie nam gdzie jesteśmy. W zeszłym roku byłem jednym z niewielu który przestrzegał przed Levadią bo to byli słabeusze ale zadziory z doświadczeniem pucharowy.Ci to są słabeusze nawet we własnej lidze, więc jeśli ich nie przejdziemy to będzie znaczyło że dla tego zespołu ratunku już nie ma ps po Hanowerze gramy jeszcze z kimś? ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Sluszna uwaga ze czas nam ucieka.... potrzba nam jeszcze pomocnika i napastnika a wiec co za tym idzie czasu na ich zgranie. Gdyby nie bylo Levadii napisal bym ze dopiero przeciwnik w III rundzie pokaze na co nas stac,ale teraz to chyba to FC Szawle zweryfikuje czy mamy wogole czego szukac w Europie czy nie... w kazdym razie wyniki sparingow to o dupe rozbic,radze sie tym wogole nie sugerowac.One sa od taktycznych rozkmin dla trenerów. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Wystarczy wspomnieć długą przerwe zimową gdzie graliśmy kichę i w lidze też była kicha Przecież to oczywiste że jak zespół kopie się po czole w okresie przygotowawczym, to jest duża szansa że będzie się kopał po czole w meczach o punkty.I powtarzam - wynik się nie liczy ale gra tak.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 04.07.2010 o godz. 01:20.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Ciągle nie potrafię zrozumieć dlaczego kopiemy się z jakimiś ogórkami podczas gdy Amica gra w piłkę z zespołami pokroju Partizana czy Dinamo.
To tak jakby Adamek ćwiczył swój lewy prosty na 3-letnim Marku Kowalczyku z Raciborza. ![]()
wafle? nie, dziękuję
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Mnie martwi najbardziej fakt , że w ostatnim meczu przed pucharowa potyczką będziemy jeszcze testowac nowych zawodników . Skład powinien się zgrywać , a w takich nefralgicznych pozycjach jak np środek pola , powinni grac zawodnicy z ugruntowaną pozycją i tylko szlifować zgranie z zespołem . A tutaj zapowiada się na testowanie minimum 3 zawodników w potyczce z Hannoverem .
Dobrze by było , gdybyśmy gładko przeszli dwumecz z Litwinami , czego życzyłby sobie każdy kibic Wisły , bes stresu do drugiej rundy . Ciekaw jestem jeszcze , czy zostanie zorganizowany jeszcze jakiś sparing , pomiędzy meczami pucharowymi , aby utrzymać , statystujących zawodników w grze Na razie terminarz się przedstawia następująco 8.07. Hannover 15.07. el. LE 22.07. el. LE 29.07. ( oby ) el. LE 05.08. el. LE 08.08 . Liga : Arka Gdynia |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
bramki z Wisła 8-0 Germania
http://www.youtube.com/watch?v=JpY5ISLbQ_A ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Taka mała ciekawostka co do sparingów Wisły, wiele osób narzekało że takie mecze z 6 ligowcami niemieckimi są nie potrzebne. A patrzcie z kim grało np. take PSV, sama holenderska amatorka
26/06 RKVV Bergeijk - PSV (0-7) 29/06 RKVV Brabantia - PSV (0-9) 30/06 RKSV Taxandria - PSV (0-8) 03/07 Geldrop / Houta Bouw - PSV (0-12) |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Wisła Kraków: ilu bramkarzy będzie na mecz z Hannoverem?
http://www.krakow.naszemiasto.pl/art...?kategoria=664 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
cyt. Mecz z niemieckim zespołem będzie prawdziwym testem dla piłkarzy Wisły oraz jej szkoleniowca Henryka Kasperczaka. Nasza drużyna nie powinna tego meczu absolutnie przegrać, choćby dlatego że jest na innym etapie przygotowań (Niemcy tak naprawdę dopiero do nich startują). Potyczka ta ukaże również czy właściwą drogą podążył właściciel Białej Gwiazdy zostawiając na stanowisku trenerskim szkoleniowca, który w sezonie 2009/10 przegrał wszystko, co na krajowym podwórku było do przegrania. ...to śmiech mnie ogarnia bo o jakim teście Kasperczaka my tu mówimy.Obrona rozbita i zagrają tam kolesie którzy ze obą kilka razy trenowali. Bramkarza to chyba na Hanowerskim podwórku będzie trzeba szukać.Garguła,Boguski,Żurawski - indywidualne przyogtowania czyli gra na co najwyżej 50%. Kirma który gra słabo ale przynajmniej zna zespół nie ma - Będą grać najpewniej 3 testowanych z których 2 nie grało ani minuty a 3 z amatorami. I tak rozwalony zespół nie może przegrać z Hanowerem bo SKWK uzna że to skandal ![]() Śmieszne. ps no i oczywiście tekst o trenerze który przegrał wszystko - w zasadzie nie pozostaje nic tylko w taki sam sposób odbić piłeczkę i stwierdzić że wszystko co było do przegrania w sezonie 2009/10 - przegrał Skorża, łącznie z największymi upokorzeniami od lat kilkunastu, Levadią,derbami,Legią,Arką ps2 bardzo rzadko się 'dopieprzam' bo bilans dla stowarzyszenia jest jednoznaczny ale to jątrzenie w tej kwestii dawno przestało być smaczne.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 07.07.2010 o godz. 16:19.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Hannover drugą Levadią !!
![]() W tym SKWK to chyba ktoś ma prawdziwą obsesję - pora się leczyć zdecydowanie bo zaczyna to być coraz poważniejsze. |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
SKWK mogło by sobie już dać na wstrzymanie, nie odpuszczą żadnej okazji, żeby wbić Heniowi szpilę. To zaczyna być nudne.
Dlaczego nie podziękują Skorży za większe wtopy? Kibiców dzielenia ciąg dalszy? ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Znow sie zaczyna.. wyrazl chlopak swoje zdanie, Ty swoje.. koniec.. czemu ma byc tak jak np. Ty chcesz? i kto tu pisze o dzieleniu, to nie dzielenie tylko wlasne zdanie
Skorzy wtopy to Levadia i Puchar Polski .. pojedyncze wyniki nic tu do rzeczy nie maja skoro w koncowym rozrachunku jestesmy w dupie, lepiej bylo miec to MP jak za czasow Skorzy i przegrac ta Arka czy Legia.. ale czas pokaze na co Henka stac, choc nie wiadomo co bedzie po Szawle ![]()
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 07.07.2010 o godz. 22:46.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
bedzie relacja tekstowa ze sparingu?
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/ - tu jest relacja z każdego meczu Wisły zawsze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
orientuje się ktoś czy przed meczem LE gramy jeszcze jakiś sparing (oprócz dzisiejszego)?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Terminarz umieszczony na oficjalnej wskazuje, że nie.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Już za tydzień mecz na Litwie, więc wątpię by Henio chciał jeszcze rozegrać jakiś mecz. Więc pewnie najpóźniej jutro dowiemy się z którym(i) testowanym)i) podpiszemy kontrakt (o ile w ogóle podpiszemy).
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |