The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
wyar
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.07.2010, 09:40
1q2 napisał(a):Wyświetl post
To nie jest tak drogi kolego.Patrz i czekaj jest stosowane w innych sytuacjach, czyli gość jest na spalonym ale jak nie dobiegnie to się nie gwiżdże bo po co.
Gdybyś zresztą przeczytał co pisałem chwilę wcześniej, to ja wcale nie jestem zdania że w tym wypadku spalony był na 100% a tylko uważam że sytuacja jest kontrowersyjna.
I akurat weszło cytując przepisy a nie jakieś niepisane kryteria, wcale nie robi wiochy.
Gdyby kolega do którego się odniosłem znał te przepisy to powinien mieć wątpliwości.Bo jak dobrze wiesz drogi wyarze - nie jest konieczne dotknięcie piłki przez zawodnika który jest na spalonym, by go odgwizdać.
Nie ma też jednoznacznej opinii że to 'przeszkadzanie' odnosi się tylko do bramkarza.To już tylko Twoja interpretacja.
Reasumując - idąc z duchem gry, gol powinien zostać uznany, natomiast zagłębiając się w przepisy, to już nie jest takie oczywiste.
Nie odnosilem tego postu bezposrednio do Ciebie, a do "niektorych kibicow" - nieslusznie wiec czujesz sie urazony.
Nie mówimy o mojej interpretacji - a o tym,jak interpretuja to sedziowie zgodnie z nakazami FIFA.
Spojrz zreszta tutaj http://www.youtube.com/watch?v=0RVKI...eature=related i powiedz - gol prawidowy,czy sedzia nie mial racji ?
Chodzi oczywiscie o druga bramke dla Niemiec
You'll never know...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów