The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jot
Banita

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.07.2010, 23:30
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Pominąłeś Niemcy w moich typach do zdobycia MŚ!

Ochłoń - bo jak czytam twoje posty to "widzę wielki strach" żeby Niemcy nie zdobyli MŚ
Dlatego napisałem posta żeby Cie "pocieszyć". Niemcy jeszcze mistrzem nie są. Muszą wygrać albo 2 lub tylko 2 mecze, jak kto woli.

A jeśli Niemcy jednak MŚ zdobędą to widocznie na nie zasłużyli. To sport a nie polityka.
Nie zrozumiałeś mnie chyba. Używasz ostatnio bardzo popularnego słowa na forum (przyp.for. OCHŁOŃ), a to nie pasuje do sytuacji, bo ja nie mam z czego ochłonąć. To w pewnych fragmentach Twojego postu można się doszukać strachu przed zdobyciem Pucharu Świata przez Niemców.
Nie widzę strachu przed tym, że nasi zachodni sąsiedzi zdobędą mistrzostwo. Oceniam sytuację rzetelnie na tą chwilę, zespół niemiecki w tym momencie prezentuje grę na najwyższym poziomie.
Nie musisz mnie pocieszać, wystarczy, że piwo żłopię
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.07.2010, 23:35
Jot napisał(a):Wyświetl post
Nie zrozumiałeś mnie chyba. Używasz ostatnio bardzo popularnego słowa na forum (przyp.for. OCHŁOŃ), a to nie pasuje do sytuacji, bo ja nie mam z czego ochłonąć. To w pewnych fragmentach Twojego postu można się doszukać strachu przed zdobyciem Pucharu Świata przez Niemców.
Nie widzę strachu przed tym, że nasi zachodni sąsiedzi zdobędą mistrzostwo. Oceniam sytuację rzetelnie na tą chwilę, zespół niemiecki w tym momencie prezentuje grę na najwyższym poziomie.
Nie musisz mnie pocieszać, wystarczy, że piwo żłopię
Ja też nie widzę strachu. To jest sport, a Niemcy grają dobrze.

Jot napisał(a):Wyświetl post
Przyjmij to do wiadomości - Hiszpania nie pokona Niemców grając jak Niemcy, bo z taką grą to mogą sobie co najwyżej rywali grupowych ograć.
Wybitnie mi nie po myśli, że Niemcy grają taką piłkę jaką grają, ale na dzień dzisiejszy przejadą się po reszcie zespołów pozostałych w turnieju. Chciałbym się mylić i żeby mistrzostwo przypadło Holandii. Hiszpania z taką grą odpada, Holandia również (może mnie w końcu zaskoczą), Urugwaju nie komentuję.
Na dzień dzisiejszy nasi zachodni sąsiedzi z taką grą są bezkonkurencyjni.
Piłem do tego Twojego posta o którym już zapomniałeś. A ochłoń nie miało być obraźliwe czy szydercze. Nie ma co się "ciąć" półfinał Niemcy - Hiszpania już nie długo i sprawa się wyjaśni
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 03.07.2010 o godz. 23:37.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów