|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ma ktoś linki do Sprawiedliwych? Pierwsze 4 odcinki, podobno już krążą po necie. Najbardziej zależy mi na 3cim.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Kod:
http://hotfile.com/dl/37537660/ad278c0/sprawiedliwi.s01e01.xvid.pl-btk.avi.html http://sharingmatrix.com/file/3347694/Sprawiedliwi.S01E02.PL.WEBRiP.XViD.avi http://hotfile.com/dl/38870672/1b07a75/Sprawiedliwi.S01E03.avi.html Wogóle może ktoś napisać czy warto sie za to zabierać?
Ostatnio edytowane przez WislakWiDoK : 25.04.2010 o godz. 21:38.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki. Podobno niezłe, ale Kompanii Braci, czy Pacyfiku to się nie spodziewaj
Widziałem tylko pierwszy odcinek i mnie jakoś strasznie nie wciągnęło. Ściągam na prośbę rodziców, bo ich zainteresował ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Może ktoś podać linka z napisami PL do odcinka 13 sezonu 6 Lostów? Gdyż ja nie mogę znaleźć, na jednej stronie przeczytałem, że jeszcze nie ma.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Może ktoś podrzucić wszystkie odcinki (te które wyszły do tej pory) serialu Pacyfik na MU albo przeklej?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jezeli pytanie padlo to wybaczcie, czemu nie ma 14 odc Lostow sezonu 6? Jesli mnie pamiec nie myli powinni ukazac sie w necie ok zeszlej srodyy
Lucas dzieki wielkie
Ostatnio edytowane przez vabanq : 04.05.2010 o godz. 19:07.
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ponieważ do końca zostało 5 odcinków, zrobili tygodniową przerwę, żeby serial mógł zakończyć się wtedy kiedy zaplanowali, czyli 23 maja. Jako, że będzie to niedziela stacja liczy na wysoką oglądalność i duże zyski.
![]()
WISŁA PANY!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie teraz miał być tydzień przerwy, zostały 4 odcinki w tym ostatni "podwójny" i będą emitowane co tydzień.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Znajdę gdzieś wszystkie odcinki Pacyfiku na Megaupload?
![]()
I
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
trochę racji w tym filmiku jest, bo pytań bez odpowiedzi jest duuuużo.
ale z drugiej strony niektóre z tych pytań są wyjaśnione, a większość pytań w tym filmiku jest typu "czemu największa góra znajduję się pośrodku wyspy?" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rzym - poszukuję wersję avi nieocenzurowaną! Najlepiej na MU albo przeklej. Będzie gdzieś?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Posiada ktoś link do serialu brytyjskiego pt. "Dzień żywych trupów" ? A może to była wyspa? :? W każdym razie angielski serial o zombiakach.Leciał na HBO.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
TU POWINNY BYĆ WSZYSTKIE...CZYLI JA WIDZIAŁEM CHYBA 10 Pozdrawiam i polecam tą stronkę serialeifilmy.pl ![]() ![]() ![]() JEDNO SERCE JEDNO BICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ZYCIE!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
możecie polecić jakiś dobry serial coś na poziomie Rzymu albo Battelstar Galaktyki .
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
Dexter, Breaking Bad, Weeds, Californication, Spartacus: Blood and Sand. Wszystkie bardzo dobre .@Lemoniadowy Joe polecam szczególnie Breaking Bad http://www.filmweb.pl/serial/Breaking+Bad-2008-430668
Ostatnio edytowane przez Młyniu_Miechów : 01.07.2010 o godz. 20:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez Lemoniadowy Joe : 02.07.2010 o godz. 19:28.
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2007
Offline |
|
![]() Jeżeli chodzi o Breaking Bad to tutaj jest do obejrzenia http://www.serialeonline.pl/index.php?p=seasons&id=459 |
|
|
|
Militaris
Offline |
|
![]() Co do serialu a la BSG, to wymieniony Stargate Universe bardzo mi się podoba. Z klimatów SF polecam Farscape - zupełnie inny klimat niż dwa w/w, ale na mnie zrobił ogromne wrażenie. Moja prywatna czołówka - zaraz za BSG. Breaking Bad właśnie oglądam. Spoko, ale czegoś mu brakuje. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
dzięki
kiedyś oglądałem parę odcinków tego : http://www.filmweb.pl/serial/Firefly-2002-108606 nawet niezły ten western Sci-Fi ![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
coś co znalazłem zupełnie przez przypadek, a naprawdę się dobrze ogląda >> Durham County >> dobrze napisane, ciekawa intryga (jak wszystko, ma punkty do których można się przyczepić, ale nie wielkie) - wciąga.
Obie obecnie dostępne serie http://www.irfree.com/2010/06/29/dur...af/#more-52913 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Bo chodziło ci chyba o seriale podobne do tych wymienionych a nie na poziomie. O ile Rzymu nie oglądalem bo nie lubie tego typu produkcji to BG jest, jeśli chodzi o poziom, nie najwyższych lotów, co nie znaczy że jest słaby, bo wielu osobom się podoba.
Takie moje osobiste spostrzeżenie i nie chce mi się z nikim kłócic Aha a jesli chodzi o dobre seriale to House M.D. (dr House) wymiata
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 01.07.2010 o godz. 22:10.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ja jeszcze dodam Prison Break'a i LOSTy (aczkolwiek trochę się z tego tasiemiec zrobił). Dexter też niezły. Breaking Bad miażdży, to po prostu trzeba oglądnąć
. |
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
No fakt, Rzym był świetny szkoda, ze nakręcili tylko 2 sezony. Breaking Bad tylko spoko? W którym odc. jesteś?
Ostatnio edytowane przez Młyniu_Miechów : 02.07.2010 o godz. 12:39.
|
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja ostatnio wyczaiłem The Listener (Słyszący Myśli) i powiem Wam, że całkiem całkiem. Jedno co mnie drażni to brak powiązania między odcinkami. Lubię w serialach to 'zakończenie', które zmusza Cię do włączenia szybko następnego odcinka
![]() NCIS: LA - super. Przebija nawet NCIS, chociaż ciężko było się przestawić na początku. NCIS - j/w. Jeden z lepszych seriali. Ostatni sezon 24 - miód Aż szkoda że sie skończyło.![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Obejrzałem ostatnio hurtem cały sezon Rzymu i jestem pod niesamowitym wrażeniem. Serial mistrzostwo. Drugi sezon jest równie dobry?
Tudorowie to jest coś w tym stylu? Polecam jeszcze IT Crowd. Trochę dziwny humor ale kapitalny. Miejscami śmiałem się na głos, a to mi się zdarzało do tej pory jedynie na Przyjaciołach i Big Bang Theory . Nie każdemu się spodoba bo jest strasznie "głupi"/absurdalny ale na pewno warto sprawdzić bo odcinki są krótkie, chyba niecałe 20 minut.
Ostatnio edytowane przez Awe : 03.07.2010 o godz. 11:30.
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ja tam polecę ... Persons Unknown
dopiero 3 odcinki, ale wkręt ciekawy ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|