|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Na wczoraj?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Mi się zdaje czy tam coś o Tottenhamie pisało?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Najpierw stoper miał być do końca zeszłego tygodnia, potem wzmocnienia miały być w tym tygodniu. Wreszcie ostatnia wersja - wzmocnienia będą, ale opóźniły się z uwagi na urodziny Bossa.
Oby w przyszłym tygodniu urodzin/wesela/imienin/pogrzebu/stypy/wieczoru kawalerskiego nie miał Cupiał/Basałaj/Jarosz/Kapka [niepotrzebne skreślić]. A na poważnie: przyjście weterana-Żurawskiego wywołało krótkotrwałą euforię. Ale pora się z niej obudzić. Nadal mamy za szczupłą kadrę nawet na ekstraklasę, a co dopiero na puchary. A czasu na zgranie ew. nowych piłkarzy jest coraz mniej! ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jeśli urodziny Cupiała miałyby spowodwać opóźnienia w transferach to nasz klub jest nadal wzorowo zarządzany. Mam nadzieję że tak nie jest.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Poczekajmy ja tam liczę,że coś dzisiaj się "urodzi"![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wraca temat Boskovica, 28 letniegio króla strzelców ligi czarnogórskiej bo jak piszą Makinwa dostał od Larissy lepszą oferte.
http://www.futbol.pl/artykul/88265.html |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]() A co do Boskovicia to byłbym za bo ma dobre statystyki, a zapewne obserwował go sam Z.Kapka! ![]()
KAŻDY TO POWIE ! WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Tak to jest zaufać murzynowi...
Pisze mniej więcej, że obiecał Polakom, ale jednak zdecydował się przejść do Larissy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Błagam TYLKO NIE BOSKOVIC...Niedość że już w sumie stary zawodnik, nie za niego nie weźmiemy w przyszłości, a tak Wisła powinna kombinować...to jeszcze z jakiejś ligi czarnogórskiej...ja już wolę szklankę Nowaka....:( ech
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nigeryjczycy to po prostu łase na kase skur**ele i tyle w temacie. Nie płaczcie że go nie ma, byłoby to samo (albo gorzej) co z Kalu Uche.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
i tak dobiega końca Makinwa-story......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak dla mnie finał pozytywny. Chociaż Larissa jak i Kavala - wieczne zmiany - także jest spora szansa, że temat Makinwy powróci w przyszłym roku, a może nawet i w zimie
zwłaszcza, że będzie tam tylko rezerwowym. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
po ch----- nam taki najemca jak poszedł za kasą to trzeba go mieć w d....za rok to może iść ale Ruchu Radzionków ......
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Toteż intencją mojego posta było podkreślenie mojej totalnej obojętności co do tego grajka
Ale znając życie (Braz, Makinwa) w klubie często odgrzewają kotlety - chociaż Braza akurat oceniam pozytywnie. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dziś 1 lipca wiec otwiera sie okienko transferowe
|
|
|
|
Guest
|
|
Taka jest nasza sila finansowa, ze sredniacy z Grecji lykaja cos co jest szczytem naszych marzen na 2 sniadanie. A druga sprawa - zero gwarancji, ze cokolwiek by mu sie tu chcialo robic poza imprezowaniem. Historia tego grajka o ile sie nie myle wyglada tak, ze w momencie kiedy zaczal zarabiac duza kase (przejscie do Lazio) to rozpoczal zjazd sportowy. Dlaczego ta tendencja mialaby sie odwrocic wlasnie w Wisle? Sa dziesiatki grajkow o statusie i doswiadczeniach np.Ba czy Ouattary- 2-3 takich gosci mogloby zrobic dla nas cos dobrego za znacznie mniejsza kase. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja byłbym za tym Brazem.On jest niby środkowym obrońcą
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja sie tak w sumie dodatkowo zastanawiam dlaczego nie ma więcej testów ?
Coś czuję że po wypowiedziach Pana Kasperczaka (oraz znając jego zamiłowanie do Afryki) pan Etame zostanie z nami. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wydaje mi sie ze Milinkovic juz jest zaklepany teraz tylko niech Braz wypali i zrobia konferencje (moze jutro).
![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jeżeli Milinković jest zaklepany, to dla mnie jest głupotą, to czekanie na inne transfery, żeby zrobić konferencję. Przez konferencję miałby tracić treningi z drużyną ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |