The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.06.2010, 15:32
Była mowa, że w tym tygodniu zostaną sfinalizowane rozmowy. Dzisiaj wtorek, a 90% ludzi sra w gacie. Trochę cierpliwości.
Odpowiedz cytując
czera84
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 29.06.2010, 15:37
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Była mowa, że w tym tygodniu zostaną sfinalizowane rozmowy. Dzisiaj wtorek, a 90% ludzi sra w gacie. Trochę cierpliwości.
Właśnie to samo pisałem.Miał być dzisiaj Milinković.Nie ma oficjalnego potwierdzenia to od razu piszecie "już pewnie nic z tego nie będzie:(".Może jutro chcą przedstawić kogoś jeszcze coSpokojnie
Odpowiedz cytując
volasTSW
Member

Od: 07.2009

Stary 29.06.2010, 15:50
dokładnie..może udało im się jeszcze kogoś kupic i chcą ich przedstawic razem... chyba lepiej od razu dwoch niz codziennie robienie konferencji.. chyba, ze jeszcze nie ma wynikow badan i tylko na to czekaja..miala byc konfa dzisiaj, pewnie bedzie jutro..nie pali się..wierzę, ze nasza cierpliwosc bedzie wynagrodzona xd
''...Ale każdy ma prawo wymagać od was ambitnej i nieustępliwej walki.." - Henryk Reyman

AVE WISŁA!
Odpowiedz cytując
ardianek
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 29.06.2010, 15:51
ja nie placze, po prostu kibicuje Wisle przeszlo 20 lat, na tym forum juz jestem ponad 7 i nie takie rzeczy widzialem. Belotte, Costly, Nei, czy ostatnio Onyszko tez juz czekali tylko na przedstawienie na konferencji prasowej. Wszyzstkie media pisaly ze juz sa, juz weszli, juz czekaja na wyniki, juz kontrakt tlumacza, itd, itd, itd, a 3 dni pozniej newsy "... nie dla Wisly". Nie chodiz o prezentacje, nie musze go widziec z koszulka, wystarczy aby na stronie oficjalniej napisali ze kontrakt jest podpisany i juz wszystko wiemy. A niech sobie przestawiaja kiedy chca. Dopoki kontrakt nie jest podpisany, wszystko sie moze zdarzyc. Kasa nie szastamy, obudzi sie jakis mierny klub z europy i juz grajek pojdzie gdzie indziej.
Ostatnio edytowane przez ardianek : 29.06.2010 o godz. 15:54.
Jazda, Jazda, Jazda - BIAŁA GWIAZDA!!!!
Odpowiedz cytując
Eleusis
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 29.06.2010, 16:01
ardianek napisał(a):Wyświetl post
ja nie placze, po prostu kibicuje Wisle przeszlo 20 lat, na tym forum juz jestem ponad 7 i nie takie rzeczy widzialem. Belotte, Costly, Nei, czy ostatnio Onyszko tez juz czekali tylko na przedstawienie na konferencji prasowej. Wszyzstkie media pisaly ze juz sa, juz weszli, juz czekaja na wyniki, juz kontrakt tlumacza, itd, itd, itd, a 3 dni pozniej newsy "... nie dla Wisly". Nie chodiz o prezentacje, nie musze go widziec z koszulka, wystarczy aby na stronie oficjalniej napisali ze kontrakt jest podpisany i juz wszystko wiemy. A niech sobie przestawiaja kiedy chca. Dopoki kontrakt nie jest podpisany, wszystko sie moze zdarzyc. Kasa nie szastamy, obudzi sie jakis mierny klub z europy i juz grajek pojdzie gdzie indziej.
Yyy Belotte? Przecież on u nas grał, tyle że był słabiutki, nie wspomne o jego dynamice...
Odpowiedz cytując
TSW06
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 29.06.2010, 16:01
wersja pesymistyczna - rozmowy z trzema zawodnikami upadły i nic z tego nie będzie (proszę was...)
wersja optymistyczna - rozmowy z dwoma pozostałymi zakończyły się sukcesem i wszystkich poznamy jutro, pojutrze, albo w piątek xD
wyluzujcie trochę
Pozdrowienia z Częstochowy!!
"Żyjesz w kraju w którym wszyscy chcą cię zrobić w chuja..
."
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 29.06.2010, 17:40
czera84 napisał(a):Wyświetl post
Jak zbymak napisał,że nasz to nasz.Ja mu wierze.
Sorry chłopaki bo dziś jakiś jestem rozkojarzony.Rozkojarzony przez RZ..hehe
Gdzie napisał, że nasz?My negocjujemy kontrakt.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Krzysiek
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 29.06.2010, 18:08
ardianek napisał(a):Wyświetl post
czyli dzisiaj sie juz niczego nie dowiemy. Jest juz na to zbyt pozno, a wtorek mial byc ponoc taki piekny... szkoda.
A co, nie jest piękny? Słońce napierdala aż miło! Na transferach świat się nie kończy. Mają być to będą, tyle.

Peace!
I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!

Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy!
Odpowiedz cytując
krzysztofff
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 29.06.2010, 18:32
http://sport.interia.pl/raport/trans...94zaczęli jak nigdy skonczyli jak zawsze...
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 29.06.2010, 19:00
krzysztofff napisał(a):Wyświetl post
http://sport.interia.pl/raport/trans...1499494zaczęli jak nigdy skonczyli jak zawsze...
Akurat tutaj nie ma nic dziwnego.
Nie jestesmy w stanie przebic zarobkow z Larissy i to jest pewne...
Odpowiedz cytując
barcio
Junior Member

Od: 05.2010

Stary 29.06.2010, 19:06
Możliwe że to tylko ściema aby podwyższyć cenę bądź zarobki .
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 29.06.2010, 19:16
barcio napisał(a):Wyświetl post
Możliwe że to tylko ściema aby podwyższyć cenę bądź zarobki .
Raczej nie sądzę, skoro info potwierdza prezes Lazio.
Jakby to była ściema, to myślę, że Larissa wzorem Ossasuny bby to zdementowała.

Cytat:
Akurat tutaj nie ma nic dziwnego.
Nie jestesmy w stanie przebic zarobkow z Larissy i to jest pewne...
A dla mnie wcale to nie jest takie pewne. Myślisz, że Larissa to taki bogaty klub, że stać ich na 500 tys euro dla Makinwy? Teraz, w dobie kryzysu w Grecji? Nie sądzę...
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 29.06.2010, 19:29
A ja coraz bardziej sceptycznie patrzę na wydawanie setek tysięcy na pensje jednego zawodnika myślę że lepiej zainwestować to w dwóch młodszych zawodników po 250 tysięcy euro czy też szukać dalej i dołożyć ewentualnie do odstępnego, jakoś przestał mnie przekonywać Nigeryjczyk.
Odpowiedz cytując
Witoldon
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 29.06.2010, 20:20
pawelwislak napisał(a):Wyświetl post
A ja coraz bardziej sceptycznie patrzę na wydawanie setek tysięcy na pensje jednego zawodnika myślę że lepiej zainwestować to w dwóch młodszych zawodników po 250 tysięcy euro czy też szukać dalej i dołożyć ewentualnie do odstępnego, jakoś przestał mnie przekonywać Nigeryjczyk.
Jeśli chcemy, żeby Wisła regularnie występowała w fazie grupowej LM i LE, to pensje na poziomie 0,5 - 1mln E są nieuniknione.
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 29.06.2010, 20:22
krzysztofff napisał(a):Wyświetl post
http://sport.interia.pl/raport/trans...94zaczęli jak nigdy skonczyli jak zawsze...
troche to dziwne przecież wszędzie sie słyszy że Grecy są w kryzysie i nam sprzed nosa Makinwe podbierają.

A jak wygląda sprawa Kislyaka i Djurewskiego ? Też były to fałszywe tropy ? Niedawno było podane że ten napastnik Bate Rodionow co sie nim interesowaliśmy oczekuje kontraktu na poziomie 400 tyś €.Wiem że to kupa forsy ale niestety takie teraz są zarobki średniej klasy zawodników w Europie
Ostatnio edytowane przez AYALA : 29.06.2010 o godz. 20:28.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 29.06.2010, 20:26
ta.. juz widze jak wszystkie zespoly awansujace chocby do LE placa swoim grajkom po milion euro

teoria smieszna i tyle.. ma byc to dobry zawodnik zarabijacy nawet i 20 tys euro, a nie zeby miec byle kogo tylko zeby duzo zarabial.. i wyglada to jak z Makinwa, niby 750 tys euro.. tyle kasy to mozemy placic trzem zawodnikom ktorzy beda gwarantowac po kilkanascie bramek na runde.. a on jest wielka niewiadomo.. i jest JEDEN

i przy okazji.. zaprzeczasz sobie .. (patrz podpis i belkot Hajty)
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 29.06.2010 o godz. 20:30.
Odpowiedz cytując
Witoldon
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 29.06.2010, 20:58
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
ta.. juz widze jak wszystkie zespoly awansujace chocby do LE placa swoim grajkom po milion euro

teoria smieszna i tyle.. ma byc to dobry zawodnik zarabijacy nawet i 20 tys euro, a nie zeby miec byle kogo tylko zeby duzo zarabial.. i wyglada to jak z Makinwa, niby 750 tys euro.. tyle kasy to mozemy placic trzem zawodnikom ktorzy beda gwarantowac po kilkanascie bramek na runde.. a on jest wielka niewiadomo.. i jest JEDEN

i przy okazji.. zaprzeczasz sobie .. (patrz podpis i belkot Hajty)
Nie mam zamiaru, czasu i chęci żeby się z Tobą spierać. Pisałem o regularnym udziale w fazie grupowej najważniejszych rozgrywek klubowych w Europie. Jeśli nie widzisz różnicy to już Twoja sprawa.
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
Odpowiedz cytując
tsw biała gwiazda
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 30.06.2010, 06:54
Dla tych którzy się nie mogli doczekać na obrońce na 80% przyjdzie do nas Chorwat i Brazylijczyk. A do tcyh lepiej poinformowanych czy dziś jest jakaś konferencja przewidziana czy tak jak w dniu wczorajszym
Ostatnio edytowane przez tsw biała gwiazda : 30.06.2010 o godz. 06:57.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 30.06.2010, 06:58
tsw biała gwiazda napisał(a):Wyświetl post
Dla tych którzy się nie mogli doczekać na obrońce na 80% przyjdzie do nas Chorwat i Brazylijczyk
źródło ?
Czy bawisz się w Zbymaka i Maci0sa ?
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 30.06.2010, 07:03
Słońce wstało więc kolejny cykl oczekiwań i rozczarowań czas zacząć

Pierdu pierdu, na 80%. Dopóki nie ma parawki dopóty nie ma się co napalać. Nie jesteśmy mocarzami i zapewne jeden telefon od konkurencji może nas przebić. Właściwie to rozmowy powinny być prowadzone w nocy, gdy konkurencja śpi.
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
tsw biała gwiazda
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 30.06.2010, 07:10
masz mozdzierz racje jeden telefona i kazdy np z zagranicy może nas przebić. Moge jeszcze powiedzieć że jeden zawodnik z nich ma 21lat. Jak mi nie wierzycie to kiedyś zbymak napisał że będzie zawodnik jeszcze jeden z bałkanów. Tylko prosze jak co to piszcie na priv skąd mam to info odpisze a nie zasmiecajmy forum.
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 30.06.2010, 07:18
Nie macie nic ciekawego do roboty? Na każdej stronie o Wiśle pojawia się mnóstwo bzdur na temat Naszych przymiarek, kilkanaście osób wypowiada się o posiadanych przeciekach. Większość z nich kłamie, a robi to z powodu pieniędzy. Gazety już raczej nie piszą o głupotach w kontekście Naszego klubu, to może Wy też przestaniecie siać zamęt?
Odpowiedz cytując
jason wiślak
Senior Member

Stary 30.06.2010, 07:32
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Wis...123,1,727.html
Proszę bardzo...Już widzę jaką będziemy mieć "silną ekipę" w lidze. Jakiś Aracic co w ogole w Hajduku nie gra, Milinkovic pewnie zostanie w Koszycach a my znowu będziemy grać piach na ktory nie da się patrzec...dziękuję...
Odpowiedz cytując
Chlopek123
Member

Od: 09.2008

Stary 30.06.2010, 07:40
No w sume sprawy sie komplikuja, a moze to my pisalismy ta historie bo moze Milinkovic niegdy nie byl dogadany z klubem? Ale puki myśli jest nadzieja
KAŻDY TO POWIE ! WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE !

Odpowiedz cytując
iq1000
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 30.06.2010, 07:46
jason wiślak napisał(a):Wyświetl post
Proszę bardzo...Już widzę jaką będziemy mieć "silną ekipę" w lidze. Jakiś Aracic co w ogole w Hajduku nie gra, Milinkovic pewnie zostanie w Koszycach a my znowu będziemy grać piach na ktory nie da się patrzec...dziękuję...
Nie bierzcie tego artykułu na serio... Wszystko opiera się na informacjach podawanych na naszym forum.
Poza tym , to Przegląd Sportowy
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 30.06.2010, 08:00
Skoro Milinkovic jest teraz w Koszychach to znaczy, że coś jest tu nie tak.
Odpowiedz cytując
Simao1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 30.06.2010, 08:09
jason wiślak napisał(a):Wyświetl post
Odejdź stąd i nie lamentuj. Jeśli Przegląd Sportowy jest dla Ciebie rzetelnym źródłem informacji, to współczuję.

Skąd taki wylew malkontentów? Sama data utworzenia konta świadczy sama za siebie. Wakacje się rozpoczęły, więc można atakować forum...
Ostatnio edytowane przez Simao1 : 30.06.2010 o godz. 08:15.
Odpowiedz cytując
czera84
Senior Member

Stary 30.06.2010, 08:10
Zbymak mi napisał,że z jego informacji nic się nie zjeba*o i Marko Milinković aktualnie przebywa w hotelu Holiday Inn w Krakowie.Pisał mi to wczoraj wieczorem więc myślę,że w nocy Milinković z rezerwami nie trenował,ale po co brat prezydenta klubu miał by kłamaćJa wierze zbymakowi,który już mnie i was niczym nie poinformuje na tym forum.
Odpowiedz cytując
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 30.06.2010, 08:12
Tak jak pisałem wcześniej...klub ściągnął Żurawskiego za free i to jest na tyle...gracz któremu bliżej do emerytury był tylko tak aby zamknąć usta krytyką, a tak naprawdę polityka nic się nie zmienia...żałujemy kasy...a Makinwa i Milikovic To podpuchy tylko po to aby o Wiśle było głośno, bo pewnie nigdy nas na nich nie było stać, a o tym że są to gracze za dobrzy na naszą marną ligę było wiadomo. Trzeba działać zdecydowanie ale u nas jak zwykle....od powolnych ruchów działaczy i skąpienia uciekło nam już masa zawodników...dla mnie to że oficjalna milczy znaczy że znów nie potrafimy zrobić na czas transferów i powtórka z Levadii być może na czeka....
Odpowiedz cytując
wiślak1906forever
Senior Member

Stary 30.06.2010, 08:14
czera84 napisał(a):Wyświetl post
Zbymak mi napisał,że z jego informacji nic się nie zjeba*o i Marko Milinković aktualnie przebywa w hotelu Holiday Inn w Krakowie.Pisał mi to wczoraj wieczorem więc myślę,że w nocy Milinković z rezerwami nie trenował,ale po co brat prezydenta klubu miał by kłamaćJa wierze zbymakowi,który już mnie i was niczym nie poinformuje na tym forum.
czemu nie poinformuje?
Na privie pisaiście?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów