|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Była mowa, że w tym tygodniu zostaną sfinalizowane rozmowy. Dzisiaj wtorek, a 90% ludzi sra w gacie. Trochę cierpliwości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
dokładnie..może udało im się jeszcze kogoś kupic i chcą ich przedstawic razem... chyba lepiej od razu dwoch niz codziennie robienie konferencji.. chyba, ze jeszcze nie ma wynikow badan i tylko na to czekaja..miala byc konfa dzisiaj, pewnie bedzie jutro..nie pali się..wierzę, ze nasza cierpliwosc bedzie wynagrodzona xd
![]()
''...Ale każdy ma prawo wymagać od was ambitnej i nieustępliwej walki.." - Henryk Reyman
AVE WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
ja nie placze, po prostu kibicuje Wisle przeszlo 20 lat, na tym forum juz jestem ponad 7 i nie takie rzeczy widzialem. Belotte, Costly, Nei, czy ostatnio Onyszko tez juz czekali tylko na przedstawienie na konferencji prasowej. Wszyzstkie media pisaly ze juz sa, juz weszli, juz czekaja na wyniki, juz kontrakt tlumacza, itd, itd, itd, a 3 dni pozniej newsy "... nie dla Wisly". Nie chodiz o prezentacje, nie musze go widziec z koszulka, wystarczy aby na stronie oficjalniej napisali ze kontrakt jest podpisany i juz wszystko wiemy. A niech sobie przestawiaja kiedy chca. Dopoki kontrakt nie jest podpisany, wszystko sie moze zdarzyc. Kasa nie szastamy, obudzi sie jakis mierny klub z europy i juz grajek pojdzie gdzie indziej.
Ostatnio edytowane przez ardianek : 29.06.2010 o godz. 15:54.
![]()
Jazda, Jazda, Jazda - BIAŁA GWIAZDA!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
wersja pesymistyczna - rozmowy z trzema zawodnikami upadły i nic z tego nie będzie (proszę was...)
wersja optymistyczna - rozmowy z dwoma pozostałymi zakończyły się sukcesem i wszystkich poznamy jutro, pojutrze, albo w piątek xD wyluzujcie trochę |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Gdzie napisał, że nasz?My negocjujemy kontrakt.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Peace! ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
http://sport.interia.pl/raport/trans...94zaczęli jak nigdy skonczyli jak zawsze...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Nie jestesmy w stanie przebic zarobkow z Larissy i to jest pewne... |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Możliwe że to tylko ściema aby podwyższyć cenę bądź zarobki .
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Raczej nie sądzę, skoro info potwierdza prezes Lazio.
Jakby to była ściema, to myślę, że Larissa wzorem Ossasuny bby to zdementowała. Cytat:
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A ja coraz bardziej sceptycznie patrzę na wydawanie setek tysięcy na pensje jednego zawodnika myślę że lepiej zainwestować to w dwóch młodszych zawodników po 250 tysięcy euro czy też szukać dalej i dołożyć ewentualnie do odstępnego, jakoś przestał mnie przekonywać Nigeryjczyk.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
A jak wygląda sprawa Kislyaka i Djurewskiego ? Też były to fałszywe tropy ? Niedawno było podane że ten napastnik Bate Rodionow co sie nim interesowaliśmy oczekuje kontraktu na poziomie 400 tyś €.Wiem że to kupa forsy ale niestety takie teraz są zarobki średniej klasy zawodników w Europie
Ostatnio edytowane przez AYALA : 29.06.2010 o godz. 20:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
ta.. juz widze jak wszystkie zespoly awansujace chocby do LE placa swoim grajkom po milion euro
![]() teoria smieszna i tyle.. ma byc to dobry zawodnik zarabijacy nawet i 20 tys euro, a nie zeby miec byle kogo tylko zeby duzo zarabial.. i wyglada to jak z Makinwa, niby 750 tys euro.. tyle kasy to mozemy placic trzem zawodnikom ktorzy beda gwarantowac po kilkanascie bramek na runde.. a on jest wielka niewiadomo.. i jest JEDEN i przy okazji.. zaprzeczasz sobie .. (patrz podpis i belkot Hajty)
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 29.06.2010 o godz. 20:30.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Dla tych którzy się nie mogli doczekać na obrońce na 80% przyjdzie do nas Chorwat i Brazylijczyk. A do tcyh lepiej poinformowanych
czy dziś jest jakaś konferencja przewidziana czy tak jak w dniu wczorajszym
Ostatnio edytowane przez tsw biała gwiazda : 30.06.2010 o godz. 06:57.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Słońce wstało więc kolejny cykl oczekiwań i rozczarowań czas zacząć
![]() Pierdu pierdu, na 80%. Dopóki nie ma parawki dopóty nie ma się co napalać. Nie jesteśmy mocarzami i zapewne jeden telefon od konkurencji może nas przebić. Właściwie to rozmowy powinny być prowadzone w nocy, gdy konkurencja śpi. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
masz mozdzierz racje jeden telefona i kazdy np z zagranicy może nas przebić. Moge jeszcze powiedzieć że jeden zawodnik z nich ma 21lat. Jak mi nie wierzycie to kiedyś zbymak napisał że będzie zawodnik jeszcze jeden z bałkanów. Tylko prosze jak co to piszcie na priv skąd mam to info odpisze a nie zasmiecajmy forum.
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nie macie nic ciekawego do roboty? Na każdej stronie o Wiśle pojawia się mnóstwo bzdur na temat Naszych przymiarek, kilkanaście osób wypowiada się o posiadanych przeciekach. Większość z nich kłamie, a robi to z powodu pieniędzy. Gazety już raczej nie piszą o głupotach w kontekście Naszego klubu, to może Wy też przestaniecie siać zamęt?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Wis...123,1,727.html
Proszę bardzo...Już widzę jaką będziemy mieć "silną ekipę" w lidze. Jakiś Aracic co w ogole w Hajduku nie gra, Milinkovic pewnie zostanie w Koszycach a my znowu będziemy grać piach na ktory nie da się patrzec...dziękuję... |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
No w sume sprawy sie komplikuja, a moze to my pisalismy ta historie bo moze Milinkovic niegdy nie byl dogadany z klubem? Ale puki myśli jest nadzieja
![]()
KAŻDY TO POWIE ! WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Poza tym , to Przegląd Sportowy ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Skoro Milinkovic jest teraz w Koszychach to znaczy, że coś jest tu nie tak.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Skąd taki wylew malkontentów? Sama data utworzenia konta świadczy sama za siebie. Wakacje się rozpoczęły, więc można atakować forum...
Ostatnio edytowane przez Simao1 : 30.06.2010 o godz. 08:15.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zbymak mi napisał,że z jego informacji nic się nie zjeba*o i Marko Milinković aktualnie przebywa w hotelu Holiday Inn w Krakowie.Pisał mi to wczoraj wieczorem więc myślę,że w nocy Milinković z rezerwami nie trenował,ale po co brat prezydenta klubu miał by kłamać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Tak jak pisałem wcześniej...klub ściągnął Żurawskiego za free i to jest na tyle...gracz któremu bliżej do emerytury był tylko tak aby zamknąć usta krytyką, a tak naprawdę polityka nic się nie zmienia...żałujemy kasy...a Makinwa i Milikovic
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Na privie pisaiście? |
|
|

|