|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Lazarek kiedys ladnie sie wypowiedzial o wieku afrykanskich pilkarzy.
Ich daty urodzin zapisane byly na starym baobabie, ktory splonal. Bardzo chetnie bym napisal co sadze o afrykanskich pilkarzach, ich podejsciu do obowiazkow, lojalnosci i uczciwosci, ale w minute po tym musialbym sie wylaczyc na pare miesiecy. Z Makinwa beda same problemy - jeszcze wspomnicie moje slowa. O ile oczywiscie zaszczyci nas swoja obecnoscia.
Ostatnio edytowane przez 7 kotów : 25.06.2010 o godz. 17:11.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jak spojrzałem na te zdjęcia to nie mam wątpliwości. Gość robi Wisłę w konia. Z początku w to nie wierzyłem ale teraz są na to niezbite dowody....ech....
![]() |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Zbymaku, ja jestem kibicem Wisły Kraków. Mnie nic nie może zaskoczyć.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Chyba lizak zmylił redakcję TWSD.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Żebyś się nie zdziwił.
Mnie ostatnio mocno zszokowały powrót Kapki, Basałaja i Kasperczaka, dwóch gości którzy zamiast na fitness przyjechali na testy oraz tańce wojenne wokół Łaciaka. Polska liga, jeżeli czegoś uczy to jednego - pokory. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wolfy, polska liga uczy samozaparcia (no bo jak inaczej to oglądać?), a nie pokory
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Teorie spiskowe, szczególnie na podstawie jakiś fotek nie są moją mocną stroną ale faktycznie podobieństwo jest spore tak w wyglądzie jak i imieniu i nazwisku - także daty z jego 'kariery' pasują do siebie - jeśli dodamy do tego tam cofanie liczników jest tak popularne jak u nas w samochodach, to na prawdę robi się to wszystko ciekawe
Najpierw bramkarz co przechodził obok boiska Santosu, potem obrońca co nie dał rady w 10 lidze stanowej w Brazylii, teraz pomocnik o podobnym przebiegu kariery+ nieudanym epizodzie w 2 lidze chińskiej a na deser pogromca 4 ligowych boisk hiszpańskich(cały 1 gol), reprezentant piłki plażowej z przeżenionym paszportem ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Online |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Nie chcę już więcej niespodzianek, niech w tym klubie wreszcie będzie normalnie! ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ale, nespodzianki nie koniecznie moga dotyczyc zawodnikow testowanych.
Niespodzianki o ktorych jest mowa, moga okazac sie pilkarzami naprawde solidnymi ktorzy znaczaco moga wzmocnic nasza druzyne ![]()
Ostatnio edytowane przez Karlos : 25.06.2010 o godz. 17:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
Ale obym sie mylil, na transfery czekam juz dobre 2 tygodnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
jak to wszystko ma się do tego że, Basałaj chce mieć na każdym meczu frekfencje na poziomie 23 tysiaków, na razie to ludzi tylko zniechęcają |
|
|
|
Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Sprawa jest dość jasna, w genialnym momencie pojawił się ten szum z wielkimi wzmocnieniami... czy to nie te tygodnie gdy odchodził Głowa? Cóż udało się osiągnąć cel, odszedł prawie bez echa, bo już wszyscy na forum witali w klubie tych 4/5 wyimaginowanych piłkarzy, którzy już są w Krakowie, przechodzą badania itd. Nie wątpię, że kolega Zbymak ma szczere chęci, ale tak samo kiedyś ktoś mu wmawiał przez pół okienka transferowego, że Galamaz jest już na lotnisku... a on się zarzekał, że Krzoska mu to potwierdza przez telefon...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
No to trzeba go wziasc do CBS tam maja program po porownywania twarzy i sprawa zalatwiona, albo do detysty na podstawie uzebienia tez mozna ustalic wiek.Albo zadwonic do wodza plemienia moze pamieta kiedy matka rodzila.
Przeciez ten chlop musi byc gdzies zarejestrowany jako pilkarz a tam juz tak latwo daty nie zmienisz w A klasie cie znajda jak namotasz w papierach a co dopiero w UEFA. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Jak czekasz juz dwa tygodnie to co Ci szkodzi poczekac te jeszcze pare dni, moze jestem naiwny, ale wierze ze naprawde juz za pare dni podpiszemy umowy z Bardzo dobrymi zawodnikami :]
Ostatnio edytowane przez Karlos : 25.06.2010 o godz. 17:57.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To że przyjdą jacyś nie anonimowi to jest raczej pewne, natomiast czemu Wisła się ośmiesza?.
To jest tak jakby było ogłoszenie na kilku kelnerów do Wierzynka i 'na testy' brali każdego kto chce przyjść, żuli z pod sklepu, bezdomynch itp. Każdy 1 głupi test kosztuje - jeśli chcemy być poważną firmą i poważnym partnerem choćby dla tych co ten szrot nam w dziesiątkach wysyłają to musimy siebie szanować - Przychodzi CV takiego delikwenta - 10 liga Brazylijska, 2 chińska, spadkowicz z wysp phi phi, 12 grupa 4 ligi hiszpańskiej,2 singapurska itp - do tego wszyscy oni to tylko rezerwowi , to od razu mówi się - dziękujemy, bo nie schodzimy poniżej jakiegoś poziomu. Jak widać i Ba dał się skusić na testy bo chciał grać, chyba też Diaza przez chwilę testowano - wiadomo większość się nie zgadza ale testujmy tych co cokolwiek rokują a jeśli takich nie ma to dajmy sobie spokój - weźmy juniorów z Wisły choćby. A Heniu wprost mówi że wie że to wszystko szrot ale może jednak 130 z kolei będzie umiał piłkę prosto kopnąć.To już chyba lepiej tą kasę z tych testów , przeznaczyć na grę w totka - szansa szóstki a co za tym idzie milionów które można wydać na konkretnych grajków jest większa niż znalezienie kogokolwiek kto umie grać w piłkę
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 25.06.2010 o godz. 17:58.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Bo Ty myslisz ze on sprawdza na forum Wisly kogo testuja a kogo nie
, takie testy przechodza bez echa, od tego one sa, zeby testowac nawet 100 szrotow, zreszta Wisla nic za to nie placi wiec na niczym nie traci.. jedynie moze skorzystacacha, testuja kogos z 5 ligi Brazylijskiej to nie ide , chwila, zobacze sobie na youtube czy on dobrze kapki robil podczas testow, jakis gruby on jest hmm, i nie zrobil 10 kapek, ee to nie ide , tak sobie potencjalnie dobry pilkarz mysli tak? taki zawodnik nie potrafilby wymienic nazwiska topowego zawodnika grajacego w Wisle, a Ty oczekujesz ze on ma liste osob ktorych Wisla testowala.. na litosc Boska..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 25.06.2010 o godz. 18:30.
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Czyli co, śpi w namiocie i wpierdala chińskie zupki?
A Ty uważasz że system - cześć Zdzichu, mam tu 200 kg zawodnika, czyli 3 sztuki, będą na lotnisku weźcie ich i testujcie - OK To tak ma wyglądać
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 25.06.2010 o godz. 18:33.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Ma agenta czy kogo tam.. on go Wisle przysyla do sprawdzenia , oplaca przejazd, zarlo i kime pewnie tez..
jest jego opiekunem, takim ojcem na szczeblu sportowym, ktory mu wszystko zalatwia.. na pewno tak to nie wyglada, bo gdyby tak bylo to testowanych byloby mnostwo a nie paru zawodnikow.. wybieraja tych na ktorych zamierzaja postawic, reszcie agentom dziekuja, niegdys pracownik klubu mowil ze podczas okienka transferowego przychodza do Wisly pokazne zbiory faksow z zapytaniem czy jest mozliwosc przetestowania pilkarza.. to jesli tak jak teraz jest ich tylko dwoch to ilu pilkarzom odmowili? wiec nie piszcie ze testuja na pale.. pierwszych lepszych z brzegu.. zdaja sobie sprawe ze Ci ktorzy poniekad dopraszaja sie o angaz w Wisle nie sa jakimis czolowymi pilkarzami ze znanych klubow.. ale co stoi na przeszkodzie przetestowac chocby kilku z tej grupy? logicznym jest ze nie ma sensu testowac 50 grajkow bo czasu by na to braklo.. problemu w tym nie widze.. kto wie, moze trafi sie perelka.. nie, to do widzenia i koniec piesni.. i stalo sie cos wielkiego? wojna wybuchnie? napisze o tym New York Times? byc moze.. wiecej dystansu zaloga.. za duzo paniki i placzu.. zamknie sie okienko transferowe to bedziemy oceniac..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 25.06.2010 o godz. 18:52.
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jeszcze kilka dni i uwierzę, że niektórzy użytkownicy są inspirowani przez działaczy Wisły, aby pisali na forum o rzekomych zainteresowaniach jakimiś piłkarzami, aby ,,ciemny lud" uwierzył, że coś w Naszym klubie zmienia się na lepsze. Niektórzy nadal sądzą, że wynalazki typu Alemao i ten drugi z Chin są zasłoną dymną przed ofensywą w wysokości 3-4 mln euro. 22 lipca będzie kolejny masowy płacz pokemonów na forum po odpadnięciu z zespołem z Litwy (jak rok temu po Levadii, itp. ).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Moze po ostatniej czystce w klubie wakaty sa na stanowiskach - Charakteryzator i kucharz i sprawdzaja przy okazji jak mogliby sie sprawdzic w grze w pilke?
EOT . |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Niestety, nie o pokorę w tej całej zabawie zwanej futbolem i zarządzaniem klubem chodzi.
Słowo "niespodzianka" nabiera w kontekście Wisły Kraków zupełnie nowego wymiaru, o jakim pewnie nawet Schopenhauerowi się nie śniło. ![]() ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Panowie ja powiem tak do tej pory byłem optymistą ale jak patrze na to co się dzieje w Naszym klubie to odechciewa mi się wszystkiego. Pierwszy obóz przed startem pucharów a tu co na treningu jest 13 zawodników z pola nie licząc 3 testowanych ale nie wiem czy ich można nazwać zawodnikami, chyba że ich wzięli po to żeby stali w murze jak chłopaki będą trenować rzuty wolne. Transfery są obiecywane od przyjścia Basałaja no i co kupiliśmy bramkarza po 2 latach poszukiwań no ale co dalej? Z tym składem mamy powalczyć w Pucharach nie oszukujmy się na Litwinów to może wystarczy tylko co w następnej rundzie dostaniemy jakąś drużynę z Białorusi i papa i zacznie się płacz. Nie dobrze się dzieje trzeba wierzyć że może się coś zmieni bo co nam zostało jak nie WIARA!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie trzeba wierzyć.....a poza tym nie rozumiem Koalika który pisze o jakichś pokemonach. Szanujmy sie.Wszyscy kibicujemy Wiśle i chyba powinno być ogólne wsparcie a nie nabijanie się z siebie i ciągłe sprzeczki. Tez mam nadzieję na transfery i na nie czekami ale przez swoją frustrację nikogo nie obrażam...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
tu w polityce transferowej nie ma zadnej wiary....
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
I powtarzam - testy ok ale nie to co teraz, czyli jakieś kompletne obieżyświaty z zerowym CV. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie macie wrazenia ze my bierzemy kogo nam wcisna a nie kogo my sobie upatrzymy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
przecież Kasperczak powiedział, że testować mogą każdego, a nuż się uda wypatrzeć jakąś perełkę
jestem przekonany, że w takim wypadku przetestują każdego nawet kulawego, niewidomego, byleby spełniał kryteria... za darmo, albo za czapkę gruszek... takie realia panują na Reymonta niestety. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|