|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Włosi czekali 2 mecze i 80 minut 3 zanim zaczeli grać w piłkę
Naprawdę tego nie rozumiem |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Włosi nie gryźli jakoś specjalnie murawy. Bardzo mnie to dziwi.
"Wy jesteście gwiazdorami..." Mucha w sieci. |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Osobiście, ciesze się, że Słowacja wygrała i gra dalej. Coś przynajmniej ciekawego podziało w tych mistrzostwach. A że odpandą w 1/8... Cóż taki los, już i tak dużo zrobili. A Włochom sie widać nalezał taki zimny prysznic. Mistrz Świata, powinien wyjść z grupy bez wiekszych problemów. Oni widać nie byli w stanie, to i odpadli. I nie jest mi ich wcale żal.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Spalony przy bramce Włochów był, minimalny ale jednak był. Także została nieuznana.
Słowacja ma szczęście, ale cóż w piłkę dzisiaj potrafili grać, Włosi w 2 połowie z tego co teraz patrzyłem na powtórki w studiu też coś zaczęli grać, a nie tylko aktorzyć i płakać. Czekamy na kolejny mecz. ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
![]() W sumie Włosi też nie zagrali zlego. Druga połowa w ich wykonaniu to kwintesencja futbolu. Bzdury pisze ten, kto twierdzi, że "futbol wygral w Włochami". Chyba ma problemy ze wzrokiem ![]() Myślę, że stereotyp , że tylko na obronie się skupiają w końcu padnie. A to, że słabą kadrę mają obecnie to już inna sprawa. Cytat:
Obecnie wszyscy tak grają. Jeśli mogą coś ugrać symulowaniem, to tak grają. Na tych MŚ jest takich sytuacji sporo. Dla Słowaków gratulacje ![]() Nawet z Italią bez formy nie jest latwo wygrać.
Ostatnio edytowane przez Ela : 24.06.2010 o godz. 17:34.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
I to jeszcze w tak ważnym meczu!
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.06.2010 o godz. 17:51.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
![]() Czy to nie Cannavaro stwierdził, że catenaccio Włosi mają we krwi? Cytat:
No z tym to ciężko się nie zgodzić
Ostatnio edytowane przez Krissu : 24.06.2010 o godz. 17:27.
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Zanosi się na pogrom faworytów na tych MŚ, czy raczej - wykluczanie się przez nich samych nawzajem we wczesnych fazach. Brak tylko odpadnięcia Hiszpanii albo ich batalii w 1/8 z Brazylią.. ![]() Edit: John1906 - w tych warunkach ten mecz się w ogóle nie powinien odbyć, ale to już swoją drogą. Fakt jest taki, że nie ma już Włochów i Francji i bardzo dobrze.
Ostatnio edytowane przez !!IRIVER!! : 24.06.2010 o godz. 17:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
Ok Italia zagrała słabo i temu Słowacy wygrali mecz i awansowali. ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Przecież nie oglądałeś. Pytałeś się mnie o wynik
Cytat:
![]() Z Pepe też nie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Wlosi zagrali chyba najgorszy mecz w Historii MS a Slowacy chyba najlepszy mecz w zyciu. Byc kopciuszkiem Mundialu, pokonac Wlochow i awansowac do 1/8 to cos niesamowitego. Ja myslałem, ze tu spokojnie awansuje Slowenia a odpadnie Słowacja - los sprawił co innego. Moim zdaniem na tym Mundialu Europa nie ma szans z Ameryka Południowa. MS bedzie albo Argentyna albo Brazylia.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 24.06.2010 o godz. 17:35.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
liczyłem na emocje w meczu Holandia- Włochy, był emocje dzisiaj.
nie trawie teo antyfutbolu zza Tatr i dzisiejsza jaskółka tego nie zmieniła :( przy golu na 2-2 spalony ciezko zauważalny, bo Łochowi wystawała głowa a Słowakowi stopa Mucha pokazał, ze bramkarz z polskiej ligi w ważnym meczu jest słaby ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Proszę mi tu bez la proppaganda.
Do 2:0 oglądałem. Potem stwierdziłem, że nic się nie zmieni i wyłączyłem TV. ![]() Pirlo ma słabiutki sezon a Tottiego w ogóle nie ma. Gattuso też raczej ultra kreatywnym i ofensywnym graczem nie jest. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Świetne mistrzostwa, oczywiście poza buczadłem z trąbami. Jeżeli Słowacja grała antyfutbol to co grają Włosi? Oni zasługiwali na cokolwiek? Bo kraj nazywa się to Włochy to już będzie ciekawiej przeciw Holandii? Mnie cieszy, że wreszcie wygrywa ambicja na przeciw wielkich europejskich gwiazdorów. Reprezentacja zza Oceanu dają z siebie wszystko, dla nich futbol to religia a kraj wielka duma i wartość. Azjaci też pozytywnie, walczą biegrają, robią co mogą. To mi się podoba. Przynajmniej jest jedna dyscyplina na świecie, gdzie każdy zakontek świata może mieć chwile radości nawet taka Nowa Zelandia, gdzie walka i ambicja może góry przenosić i kopciuszek może wykopać wicemistrza czy mistrza świata. Po to się ten Mundial ogląda.
Brawo Słowacja, może już nigdy nie trafią na Mundial, może już nigdy nie wyjdą z grupy wykorzystali swoją szansę, jak Grecja w 2004 roku, kiedy oni powtórzą taki sukces? Pewnie nigdy. Jak jest okazja trzeba ją wykorzystywać, żeby potem latami było co wspominać.![]()
POLAK WĘGIER DWA BRATANKI!
DUMA DUMA NARODOWA DUMA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bedzie, gdzies w tv powtorka z meczu Wlochow ?
![]() Tylko Wisła Nasz T.S. ! Wierność
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Wkurza mnie awans Slowacji (tak, pewnie troche przez zazdrosc). Trafilo im sie teraz niby zdolne pokolenie pilkarzy ale tez jest to pokolenie urodzonych fuksiarzy (majac w pamieci styl ich zwyciestw nad Polską i 3 gole, ktore strzelilismy sobie sami). Grupa G to totalne nieporozumienie i to jest klucz do awansu Slowakow bo moim zdaniem nie
graja nic godnego uwagi w tym turnieju. Z innych grup odpadlo juz kilka duzo fajniej grajacyh druzyn.Dzisiaj to Wlosi byli poprostu beznadziejni. Jakis tam wloski minister powiedzial, ze jak bedzie trzeba to kupia sobie mecz ale wygladalo bardziej jakby ten mecz sprzedali. Znamienna sytuacja: jest 92 minuta, Wlochy strzelily wlasnie na 2:3, Slowacy zaczynaja od srodka, a Wlosi zamiast sie na nich rzucic od to sobie truchtaja spokojnie na słowacką polowe. Szkoda, ze nie awansowali "All Whites" - moim zdaniem bardziej zasluzyli. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Teraz Holandia i Dania. Może wreszcie wyjdą dwie Europejskie drużyny z jakiejś grupy.
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Japończyk właśnie dostał żółtą kartkę za gre na czas.
W 11 (słownie jedenastej) minucie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
No to moje dwa słowa.
Bardzo się cieszę z wygranej Slowaków. Pewnie odpadną w ćwierćfinale, może i mieli farta. Ale zagrali z sercem, ze szczęściem i najwidoczniej zasłużyli na 2 miejsce w grupie skoro je zajęli. Makaroniarze mogą sobie pluć w brodę że nie potrafili wygrać z NOWĄ ZELANDIĄ!!!! Generalnie dzięki takim niespodziankom ten turniej jest jednym z ciekawszych jakie znam. I kontynuując - nie widzę by Duńczycy odrobili 2 bramki z jakże wybieganą, szybką i sprawną Japonią. Cuda ![]() ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
odnośnie Nowej Zelandii - nie wiem czy zauważyliście ale oni nie przegrali meczu na tych mistrzostwach !!!
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Japończycy mają praktycznie awans w kieszeni. I fajnie. Z azjatyckich drużyn mają najlepszą ligę, już na poprzednim mundialu mieli ciekawą drużynę tylko nic z tego nie wyszło. Są wybiegani, dobrzy technicznie i zdyscyplinowani taktycznie. Miło się patrzy na ich grę.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Szczęsny - drużyna japońskich samurajów ustawiła sobie duńczyków w roli posłusznej ( czy potulnej ) gejszy
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Holandia prowadzi 1-0 do przerwy. W koncu moj ulubieniec z Arsenalu strzela gola. Brawo Robin - 2 asysty i brameczka
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Jak ja tych japońców nie lubie, ale przyznać trzeba iż z wolnych mają w tym meczu dobrą skuteczność. Kto by się spodziewał....
Szczęsny nieźle momentami pierniczy smutki ![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Ale dają po dupie w studio. Z serii drętwe żarty:
Szaranowicz: No to mamy Honda san, Endo san no i haj. Gmoch i Engel: HAHAHAHAHAHAHAHA* Engel: Honda na dwóch kółkach dobrze sobie radzi Wszyscy: HAHAHA! *to nie było klasyczne gmochowe hahaha tylko HAHAHAHA typu "zaraz pęknę ze śmiechu" ------- Pierwsze bramki z wolnych na mistrzostwach? ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wolę wuwuzelę od tego duetu komentatorskiego ;] w ogóle to chyba oni to z Warszawy komentują
A drugi wolny japońców - cacuszko ![]() ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|