|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
o rany, ogrywam tego GoWa i już mi palce wysiadają
Właśnie jestem na etapie próby pokonania Hadesa. Jak na razie tylko 2 razy próbowałem Nauczyłem sięjak do tej pory, że sztuka uników to podstawa w tej grze. Grafika PO WA LA!!! naprawdę, im dłużej gram tym bardziej mi siępodoba. Fajnie też że zagadki nie są jakoś dziecinnie proste, ale też nie udają zadania z logiki na 4 roku matematyki ![]() Polecam jeszcze raz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
wczoraj zakupiłem Wii. do tego było Wii Sports i Resort. sam sobie dokupułem Paper Mario. po tym czasie, zabaw z Wii, ręce mi odpadają
![]() dobra zabawa z kobietą czy znajomymi polecam jak najbardziej.![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Grał ktoś w Read dead redemption
. Nie wiem czy jest sens wydawania 50 euro na to ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
PS. Grał ktoś w UFC 2010 ? Jak dla mnie 2x lepsze od świetnej poprzedniej części. Troszkę sterowanie zmienione ale po przejściu treningu wszystkie wątpliwości są rozwiane.
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 04.06.2010 o godz. 00:47.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A mnie ta gra zaczyna już mocno irytować.Nigdzie jej nie ma.Znowu dystrybutor coś spier....lil i trafić na tą grę to cud.Owszem na 5 sklepów w Krakowie udało mi się spotkać jedyną ostatnią kopię (w Saturnie) na XBOXa, ale nie kupiłem (skończył mi się gold).Do tego sklepy wyniuchały interes, bo ludzie zabijają się o tą grę, i podniosły cenę do 259 złotych o.o To jest chore.Dziś żona jest na Śląsku ,więc tam popatrzy.
P.S najbardziej podobało mi się tłumaczenie kolesia w empiku: "wiem pan, statek płynący w kopiami gier dla Europy ,zatonął.Dlatego takie jest opóźnienie" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale to podobno prawda, chyba na polygamii czytałem o tym statku... Inna opcja jest taka, że celowo nakręcają hype i odcinają dostawy do kilku sztuk na taki MM na przykład.
Na allegro za wiele nie ma ale proszę link: http://www.allegro.pl/listing.php/se...&change_view=1 Powód: link
Ostatnio edytowane przez stawski : 07.06.2010 o godz. 13:02.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Da sie w World Cup RPA2010 edytowac sklady (nazwiska itd)? Bo jak wchodze w edycje to moge tylko wiek, noge itd... (wersja xbox)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Heheheh a ja postanowiłem pochwalić się moim nowym dziełem w Army Of Two. Jak ją zakładam i gram online ,to aż headset nie wyrabia (o ile są polacy na serwerze
http://img44.imageshack.us/img44/9804/avewisa.jpg Prosze bardzo
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 12.06.2010 o godz. 14:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Poszukuje gry na xboxa (przygodówka-akcja), w której zwiedzając świat naszym bohaterem/bohaterami walczymy z napotkanymi potworami/postaciami, a tryb walki jest rundowy (najpierw atakuje ja, potem przeciwnik, potem znów ja itd.).
Pamiętam, że kiedyś grałem u kumpla na Play Station 2 w któregoś Władce Pierścieni i właśnie tak ta gra wyglądała. Macie coś godnego polecenia?
Ostatnio edytowane przez Kamson : 13.06.2010 o godz. 12:57.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
grałem w coś takiego, czy warte polecenia to sam nie wiem, ale wymagania Twoje spełnia
![]() chodzi na pewno o Blue Dragon. japońska produkcja coś mniej więcej. kojarzy mi się jeszcze jedno, coś podobnego, tylko w bardziej baśniowej wersji, niestety tytułu nie pamiętam :/ ![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.gram.pl/news_8Q7kJ,u3_E3_..._pogloska.html no i jest nowa wersja 360tki z 250gb dyskiem i wbudowanym wifi. A natal zamienił się w Kinecta i ma kosztować koło 200$
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Pytanie do posiadaczy PS3. Czy ktos może mi polecić gierke w klimatach Tomb Raidera? wiecie skakanie itp
oraz jak to jest z używanymi grami na allegro? słyszałem że jak kupie używaną to nie pogram już w sieci? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bzdura, kto Ci tak powiedział
Sam na allegro kupiłem Modern Warfare 1 i nie mogłem tylko stargaćdodatkowych map, ale wiedziałem o tym i mi to nie przeszkadzało. Możesz mieć tylko zablokowany dostęp do jakiejś dodatkowej zawartości, która została stargana na inną konsolę. Moje MW1 to GOTY i mapki były do stargania za darmo, ale tylko raz. Ten co sprzedawał sobie je ściągnął, więc ja już nie mogłem. Poza tym miałem kilka gier od kupla - czyli teżużywki, i bez problemu grałem w multi w Uncharted2 na przykład. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Japońce się kłaniają. Last Remnant,Lost Oddysey,Blue Dragon czy chociaż by nowy FFXIII. Co do BD to trzeba lubieć taką dziecinna grafikę, więc nie każdemu podchodzi (patrz ja ).
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 15.06.2010 o godz. 09:58.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
Źle słyszałeś, nie ma żadnego problemu z używkami, więc możesz śmiało kupować i grać na multi ![]() Co do gry, może Uncharted? Teraz w Platynie Uncharted 2 do kupienia w granicach 100zl. Osobiście jeszcze nie grałem, więc musiałbyś się upewnić czy na pewno ta gra spełniłaby Twoje oczekiwania. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W Uncharted nie ma turowych walk. Ale grępolecam każdemu, zarówno pierwsząjak i drugączęść.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie mam pytanie odnośnie Forzy3...wiele razy na filmikach z youtuba widziałem że ludzie mają dokładki zderzaka w hondach civic spoon style czy tylnej lotki także spoon, widziałem także że wiele osób ma pomalowaną tylnią burtę/klapę bagażnika na czarno. Może się orientujecie skąd oni to biorą
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobra ogarnąłem
PS: Chce ktoś stanąć na kreskę z moją hanią
Ostatnio edytowane przez Ivory1906 : 22.06.2010 o godz. 17:21.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W forzy 2 swego czasu miałem dobrze zrobionego VW Corrado a'la Rieger
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dymek_nhs : jak masz forze 3 to może coś pojezdzimy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() wiśnia, koniecznie bierz Uncharted 1 i2!! Super gry, must have dla posiadaczy PS3. Sprawdź jeszcze Prince of Persia (obydwie części), Pirates of the Caribbean: At World's End. Innych podobnych do Tomb Raider nie kojarzę, ale trochę elementów zręcznościowych ma God of War 3. Ale w to grałeś na pewno Może jeszcze Batman? Pod koniec roku ma wyjść Indiana Jones.Aha a jak chcesz sobie poskakać to Assassin's Creed 1 i 2 heh |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
indiana jones? nie wiesz czy jest przewidziana również wersja na xboxa360? co prawda zastanawiam się nad zakupem ps3, ale najpierw lepszy telewizor. grał ktoś w dead space'a ? jakieś opinie, komentarze? opłaca się zainwesować?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jest jakaś strona gdzie podana jest lista ze wszystkim grami w wersji PL (napisy, dubbing, dowolność
) na PS3? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
może nie na PS3, ale na Xboxie miałem okazję przejść DS.
rewelacja. bardzo dobry survival horror czy jak to tam się nazywa i śmiało mogę polecić. ![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dead space dobra gierka ,ale z horroru to ma tyle co Wisła transferów w ostatnich 3 latach.Jak chcesz fajny klimacik, ciekawe rozwiązanie broni i pancerza to bierz śmiało, ale nie licz na to, że ta gra zjerzy Ci włos na głowie.
Odnośnie horrorków, na tegorocznych targach E3, Konami zaprezentowało trailer nowej części Silent Hill'a. Mam nadzieję, że tym razem choć w niewielkim % uda się powrócić do starych czasów jedynki oraz dwójki. http://www.youtube.com/watch?v=BS7xj78t4dk
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 24.06.2010 o godz. 14:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
I po każdych 30 minetach grania, roiłem sobie krótką przerwę heh Oczywiście w takie gry trzeba grać samemu, w nocy i przy dobrym audio. Grając w dzień to nawet Silent Hill wiele traci...
Polecam też gry-online.pl
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 26.06.2010 o godz. 19:19.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Hmmmm ciekawa opcja grania,muszę nad nią pomyśleć.są jakieś achievementy lub trofea?No w końcu dorwałem RDR.Na razie tylko ograłem tryby multi oraz co-op, ale już po tym twierdzę,że gra miażdży.Wyśmienita zabawa, szczególnie w trybie współpracy.Cieszy też wysoki poziom trudności misji co-opowych.Zaliczenie wszystkich na złoto, zabierze mi z życia trochę czasu (no chyba, że trafię na 3 pro'sów
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 27.06.2010 o godz. 20:28.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
30 minet - brązowa trofka.
60 minet bez przerwy - srebrna ![]() |
|