The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sq
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.06.2010, 09:38
hmm.. pokaż mi polskiego piłkarza takiego jak Lewandowski za którego trzeba zapłacić 1,25 mln EUR...
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.06.2010, 22:17
sq napisał(a):Wyświetl post
hmm.. pokaż mi polskiego piłkarza takiego jak Lewandowski za którego trzeba zapłacić 1,25 mln EUR...
Pokaż mi zawodnika z dowolnego kraju klasy i potencjału Lewandowskiego wartego 1,25 mln €

BVB to nie idioci - kiedyś kupili od nas za marne 3 mln € Błasza, a teraz za troszke wiecej Lewego.

Przypominam ze 2 lata temu był temat Kuby w Liverpoolu za ok 8-10 mln € ale kontuzje Kuby zadecydowały.

Lewandowski też jeszcze będzie 10 mln € wart. Więc nie ******* że znajdziesz takich piłkarzy taniej.

Ceny za naszych zawodników są jakie są. Cena to nie to samo co "wartośc"
CR9 nie był wart 90 mln € ale tyle Real za niego wyłożył - jest popyt to cena idzie w góre
Więc koniec piepszenia o tym jakie po poslkie kluby sa złe że zawyzają ceny.
Tylko dlaczego potem jest oburzenie jak ktoś chce Marcelo za 1 mln €, a Małeckiego za 300 tyś €
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów