|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Heh 2:0. Bardzo, bardzo mnie to cieszy
.Kirm po sfaulowaniiu obroncy USA do sedziego: " Fuck off!" .Mam tylko nadzieje, ze od teraz w Wisle Kiro bedzie gral tak jak w reprezentacji.
Ostatnio edytowane przez koyoot : 18.06.2010 o godz. 15:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
A tymczasem 2:0 dla Słowenii
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Teraz tylko czekam na bramkę Andraża Kirma 2-0 nie ma co niespodzianka w tej grupie jest taka, że Słoweńcy awansują tak jak przewidywałem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Jak gra Kirm?
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Słoweńcy komplet pkt i graja ostatni mecz z Angolami
Wystarczy im remis do zajęcia pierwszego miejsca w grupie. Oj dzieje się dzieje...A n ajlepszym dla mnie wynikiem bylo wczorajszy Meksyk i dzisiejsza Serbia .Naprawde może sie dziac wiele jeszcze na tych MŚ. Rozkręcają sie wszyscy.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Tragedia, Amerykance taki sklad i przegrywaja 0 : 2
? |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Jeszcze Algieria mogłaby pokonać Anglików i te mistrzostwa zaczną robić się ciekawe.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Amerykanie też nie mają gwiazd tylko dużo solidnych piłkarzy. Słoweńcy mają również dużo solidnych piłkarzy (bez gwiazd) a w takim meczu każdy wynik jest możliwy. Słowenia wygrywa mecze grą obronną (trochę szczęścia było). Dobry zespół przede wszystkim mało traci i Oni mało tracą. Ja obstawiałem że będzie remis, i że Słowenia wyjdzie z grupy obok Anglii. A teraz wątpię żeby USA odrobiło straty. Pozostaje kwestia z którego miejsca.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 18.06.2010 o godz. 15:54.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Słowenia jako pierwsza drużyna na mundialu zapewni sobie awans z grupy. Kto by pomyślał przed mistrzostwami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Bardzo dobrze!
Niech Kirm coś strzeli po przerwie i będzie wspaniale.![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
a Argentyna , to co ?
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Złote myśli Szpaka: Amerykanom w przerwie potrzebny jest TREST mózgów " )))))))))))))))
PS. ale i tak jest najlepszy z tej całej bandy kretynów która pojechała komentować te mistrzostwa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
jeśli Argentyna przegra z Grecją ok 5-0 a Korea wysoko wygra z NIgerią to Argentyna jedzie do domu
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Fajowo, niech wygra Slowenia i awansuje. Ale Kirm to cudow nie gra raczej... z tego co tam zerknalem to wyglada tak jak w Wisle. Stara sie zawalczyc ale mu nie wychodzi ;/ Walczy z gosciem o pilke ale nie wygra, nie przedrybluje nie wykreuje jakiejs akcji... szału nie ma z Jego strony.
PS Argentyna jeszcze nie awansowala. Wystarczy ze Grecja wygra z Argentyna (wysoko) a Korea pokona Nigerie. Mało prawdopodobne aczkolwiek dopoki pilka w grze. Zas jesli wygra Sowenia to bedzie miała 6 pkt przed powiedzmy Anglia 4 pkt (jesli wygra z Algieria). I wtedy juz ma pewny awans bo procz Anglii nikt ich nie przegoni. Tak samo jesli Algiera wygra dzis z Anglia to jedynie Algieria bedzie miala szanse dogonic Slowenie a Anglia i USA mialyby po 2 kolejkach 1 pkt na koncie= niemoznosc awansu przed Slowenia ![]() ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Juz 2:1. Robi sie cieplutko...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Spokojnie jeszcze Jankesi skopia dupe Slowencom
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ale bramkarz śmiesznie się zachował troche
no nic zobaczymy czy pójdą za ciosem![]() ![]() ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ach to napięcie Szpaka bezcenne:
Ajjjjjj i mamy sytuację ![]() Liczę że Słowenia coś ustrzeli jeszcze. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
sedziujacy Coulibally ,nadawal by sie do prowadzenia meczów w Ekstraklasie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
straszna szmata
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Szpak po tym jak Amerykanin przewrócił Kirma w polu karnym Słowenii:
"Takie zapasy, ale w stylu wolnym, a nie klasycznym, bo z użyciem rąk" Rozumiem, że w klasycznym, ręce są związane |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
No i remis ich mac...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no jak Słowenia tak śmiesznie gra.. prowadziła i odpuścila całkowicie grę, nawet kontrować im się nie chciało więc mają za swoje...
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
2-2 ![]() Drugi idiota sedziuje...
Ostatnio edytowane przez AS82 : 18.06.2010 o godz. 16:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ha ha, byloby 2:3
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Orżneli UsrAńców....Murzyn widział co chciał :O
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no,jak dla mnie,brama w 100% prawidłowa była
ktoś widział jakieś przewinienie![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Murzynie oddawaj kase za kupon!
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Amerykanie mogą się czuć oszukani. Nie mam pojęcia co widział "Bambo" w tej akcji na 3-2.
Mają w sobie jedną super cechę, że grają do końca - przez to są nadal w grze. Ogolą Algierczyków i z 5 punktami powinni wyjść z grupy. ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|