The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
farciarz
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.06.2010, 19:11
a ja się pytam czemu Michał Zawadzki komentował jak narazie tylko 2 mecze wg. mnie to całkiem nieźle mu to wychodzi w porównaniu do Jońców czy Iwańskich
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 16.06.2010, 19:22
farciarz napisał(a):Wyświetl post
a ja się pytam czemu Michał Zawadzki komentował jak narazie tylko 2 mecze wg. mnie to całkiem nieźle mu to wychodzi w porównaniu do Jońców czy Iwańskich
Zawadzki to wedlug mnie najlepszy komentator TVP. Zaraz za nim jest dla mnie Iwanski i Szpakowski.

A czemu komentowal do tej pory tylko dwa spotkania? Nie wiem, moze pozniej bedzie wiecej komentowal.

P.S. Czy ktos ma pojecie jak nazywa sie komentator Polsatu ktory komentowal mecz http://www.youtube.com/watch?v=ozZL6az0fck Holandia Francja na Euro 2008? Bo czesto sobie przypominam ten mecz ze wzgledu wlasnie na komentarz jaki byl wtedy.
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 16.06.2010, 19:24
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Czy ktos ma pojecie jak nazywa sie komentator Polsatu ktory komentowal mecz http://www.youtube.com/watch?v=ozZL6az0fck Holandia Francja na Euro 2008? Bo czesto sobie przypominam ten mecz ze wzgledu wlasnie na komentarz jaki byl wtedy.
Wydaje mi się, że Bożydar Iwanow.
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 16.06.2010, 19:26
murray napisał(a):Wyświetl post
Wydaje mi się, że Bożydar Iwanow.
Na pewno nie.
Odpowiedz cytując
Coach
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 16.06.2010, 21:42
koyoot napisał(a):Wyświetl post
P.S. Czy ktos ma pojecie jak nazywa sie komentator Polsatu ktory komentowal mecz http://www.youtube.com/watch?v=ozZL6az0fck Holandia Francja na Euro 2008? Bo czesto sobie przypominam ten mecz ze wzgledu wlasnie na komentarz jaki byl wtedy.
Przemysław Pełka
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
Odpowiedz cytując
sessegnon
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 16.06.2010, 19:40
Na tym mundialu będzie komentował tylko 8 meczów.Pewnie dlatego, że jest debiutantem, chociaż uważam, że w TVP jest jednym z lepszych(obok Iwańskiego, Szpaka nie trawie).

I on się nazywa Michał Zawacki, a nie ZawaDZki
Ostatnio edytowane przez sessegnon : 16.06.2010 o godz. 19:46.
Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 16.06.2010, 19:46
Zgadzam się. Na tle reszty w TVP wypada bardzo pozytywnie. Jest zawsze przygotowany do meczu. Inna sprawa, że wg mnie nie ma w ogóle charyzmy.

Bramkarz RPA to jest jakiś snajper. Przyuważcie jak dokładnie on wybija piłkę. Niesamowite
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów