|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
a mi się wydaje mam takie przeczucie że Koreańczycy pojadą z Grekami ostro i mam taką nadzieję nie cierpię Greków... W sumie koreanczycy się bardzo profesjonalnie przygotowywali do mistrzostw i na najwyżej technologi więc kondycyjnie powinni zmiażdżyć papadopulosów
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Kompletnie nie przepadam za jednymi i drugimi. Do Korei to się zraziłem jeszcze w 2002 jak sędziowie "drukowali" im mecze z Włochami i Hiszpanią. Greków znowu zawsze za ten "antyfutbol" z 2004 zapamiętam. Nie wiem, niech będzie tu nudne 0-0 i niech po trzech meczach wracają i jedni i drudzy do domu.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
![]()
Zerują na ludzkiej głupocie i nikt tego nie zabroni... FIFA zasłania się jakąś tradycją, a biznes się kręci. Przez to ten syf rozprzeszczenia się na inne kraje Afrykańskie co oczywiście kibicom i zawodnikom się musi nie podobać. Północ Afryki to jak Europa, a pozostała część to perkusja, tańce, śpiewy a nie buczenie! Też jak 90% ludzkości liczę na odpadnięcie Francji. Ogólnie widzę, że nie docenia się Meksyku. Dzisaj nieśmiało stawiałbym na Koreę, Argentynę, USA. Jednak podobnie jak wczoraj może paść każdy wynik. ![]()
POLAK WĘGIER DWA BRATANKI!
DUMA DUMA NARODOWA DUMA |
||
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jak najbardziej jestem za ograniczeniem liczby zespolow na MŚ i ME.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Online |
|
|
Nie ma Polski, ktora ostatnio zdominowala rywalizacja o najgorszy zespol turnieju wiec w tym roku walka zapowiada sie ciekawie. Ja osobiscie obstawialem, ze Honduras wygra ten malo zaszczytny tytul, ale jak widac Grecy maja silne aspiracje, zeby zgarnac miano najgorszej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Grecy za bardzo zasugerowali się tym, że mistrzostwa są w Afryce i postanowili grać taktyką Długiej Dzidy.
Na razie najbardziej czadu dają komentatorzy. Ci wczoraj nie wiedzieli co to spalony (!), a ten dziś cały czas przed meczem nawijał, że Koreańczycy są szybcy i zwinni ale nie potrafią grać w powietrzu i to będzie atut Greków. Mógł się Engela zapytać ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Koreanczycy prowadza z Grekami po 1 polowie 1:0
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Historia jest jednak przewrotna. Ostentacyjnie wiezieni przez sędziów w 2002 Koreańczycy, dzisiaj mogą się poczuć jak ówcześni rywale. Karma
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Te, serio?
![]() |
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Grecja gra antyfutbol, oby wieczorne mecze byly duzo lepsze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Mecz nudny jak wczorajszy Francji z Urugwajem. Tyle, że bramki padają.
"Już wiemy czemu z boiska zszedł Karagounis. W pierwszej połowie podawał 15 razy ale tylko 50% podań było celnych." 7,5 celnych podań ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Na razie Korea mnie miło zaskakuje. Może nie grają futbolu totalnego, ale potrafią wymienić kilka podań, zagrać dokładnie, rozegrać ciekawą akcje, jeśli utrzymają formę to myślę że z wyjściem z grupy nie powinni mieć problemu.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
haha, dokladnie najlepszy tekst:
"podawał 15 razy, ale tylko 50% podań było celnych" Mecz taki sobie, ważne że były jakieś bramki. Szanse Grecji na awans są teraz bardzoo znikome, a Korei wystarczy jedno zwyciestwo, lub może nawet remis. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
taki troche mecz jak ten nasz z Koreą 8 lat temu (nawet wynik identyczny).Dobrzy technicznie a przy tym wybiegani
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Czekam na Anglię i liczę, że dojadą rywalom 3:0
![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Ciekaw jestem co pokaże Kalu Uche w meczu z Argentyną.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba sobie żartujesz
![]() Jak można liczyć na Amerykanów w jakimkolwiek względzie ? Liczę, że Anglia ich ładnie ogra. ![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A Kalu nie siedzi czasem na rezerwie?
PS: W całym turnieju kibicuje Argentynie. Takiego ataku mogą nie mieć przez kilkadziesiąt ładnych lat, także myślę, że to powinien być ich turniej. PPS:Amerykańce pokazali rok temu w Pucharze Konfedereacji że to oni mogą być czarnym koniem turnieju. Dam sobie rękę uciąć że będą niezwykle zdyscyplinowani taktycznie i kondycyjnie. EDIT: 1-0 dla Argentyny. Czyżby Messi przywiózł z Barcy do Argentyny futbol totalny? Powód: goooooolasoooo xD
Ostatnio edytowane przez WiślakMyślenice : 12.06.2010 o godz. 15:07.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak Argentyna strzeliła na 1:0 bo nie widziałem?
![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
jak widziałeś mecz Wisła - Barcelona w Krakowie, to strzelili identycznie jak Cleber. ![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ok dzięki
ps. może być pogrom Nigerii, czego im nie życzę. ![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Podczas rozmowy Verona z Maradoną zauwarzyłem flage na ktorej bylo zdjecie Maradony i......tam równiez był Che Geuvara
![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Enyema prze c**j...
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Argentyna wielkiej piłki nie gra, Messi ciagnie gre do przodu, Di Maria wogule nie widoczny a ostatnio wiele się o nim mowi.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
![]() ![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Argentyna gra pięknie i mądrze taktycznie, ale razi nieskutecznością. To może się zemścić, bo Nigeryjczycy mieli już jedną groźną sytuację.
Gdy Argentyńczycy przyspieszają, wygląda to imponująco. Piłka idzie jak po sznurku, zupełnie tak jak w Hiszpanii. W drużynie dziś 2 słabe ogniwa: Gutierrez, który już załapał żółtko i Di Maria, który jest zupełnie niewidoczny. PS. poczytajcie sobie o Che Guevarze w wikipedii, to zrozumiecie ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|