|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
"kup sobie swoją wuwuzelę!".
To ma swoją oficjalna nazwę?! ![]() ![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Dzisiaij RPA przywita sie ze swoimi kibicami, a jednoczesnie zacznie sie zegnac z turniejem. Kazdy inny wynik, niz zwyciestwo Meksyku bedzie sensacja.
Wielka niewiadoma jest dla mnie drugie spotkanie. Bede jednak trzymal kciuki za Urugwaj, bo maja fantastycznych napastnikow. |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
^ LAB, ma. po angielskiemu "vuvuzela".
http://www.buy-vuvuzela.com/ od zawsze trzymam kciuki za Meksyk, więc liczę dziś na ich zwycięstwo. a wieczorem Urugwaj może powalczyć i kto wie czy się nie zacznie podobnie jak 8 lat temu dla Francji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Mam dziwne wrażenie, ze powierzenie organizacji MŚ RPA to była pomyłka, przynajmniej nie teraz. Z jednej strony sprawy organizacyjne a z drugiej - dotyczący zwykłego ogladacza w TV - "doping", który potrafi psychicznie wykończyć i odebrać resztki przyjemności z ogladania meczu.
Jedyny plus to normalne godziny transmisji meczów. ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
myślę, że mundial w Afryce z koncepcją święta, radości i zabawy - która tkwi w mentalności ludzi tam, to dobre założenie. i to się czuje niekiedy. ale te sprawy o których piszesz - głównie bezpieczeństwo i "doping" niestety bardzo przeszkadzają.
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ms-...wiadomosc.html interesujący tekst, ciekawe czy Meksykanie się przełamią w końcu.
Ostatnio edytowane przez Gucio25 : 11.06.2010 o godz. 09:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
A trzeba też dodać że na meczach nie afrykańskich będą też miejscowi i to mnie martwi najbardziej, zakichane trąbki, myśle że o Anglików możemy być spokojni |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
normalne godziny transmisji meczów?!? Mecze o 13? Kto to wymyślił?!? W RPA jest ta sama strefa czasowa co u nas, co to za klimat grać mecz MŚ o 13?!
W ten chory sposób zamiast 3 meczy dziennie obejrzę sobie 1. Mistrzowie marketingu qrrrwa ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A dzisiaj wydaje mi się że mimo wszystko Meksyk zremisuje, a Francja jakoś wyfarci 3 punkty ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Normalne jak dla kogo ;p ja tam oglądne wszystkie bo wakacje. Coś czuje ze ten mecz RPA - Meksyk bedzie słabiutki i skończy sie 0-0 lub jakieś 1-0 dla którejś ze stron, natomiast czekam jak Urugwaj sklepie Francuzów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
RPA to pomyłka,ale ma to związek z przeszłością. Ten kraj to jedna wielka gangowa zadyma. Niemniej przez ten pryzmat nie skreślałbym Afryki. Uważam,że organizacja Mundialu w Egipcie,Tunezji,Maroku,Angoli,Nanibii,byłoby lepszym pomysłem niż w RPA. Afryka jest w staie zorganizować taką imprezę,ale wybrano najgorszy z możliwych krajów.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
W Niemczech były mecze o 15, 18, no i 21.. Mnie osobiście bardziej odpowiadają te godziny, ponieważ jednym ciągiem są dwa pierwsze mecze (13.30 i 16.00) a później mamy dwie godziny oddechu, zatem biorąc pod uwagę sesję, czy inne obowiązki - ma to jednak duże znaczenie.
Nigdy jednak nie zapomnę mundialu 2002, gdzie o 6.00 były mecze.. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Jeszcze tylko trochę ponad 4 godziny.
W ramach podgrzewania atmosfery: http://www.youtube.com/watch?v=SSevXtv4U4Q |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Co do godzin to wiecie, tam jest "zima" ... więc i to pewnie miało wpływ na to, że nie chcieli zaczynać ostatniego meczu koło 21. Wtedy masz 12-13st.
Swoją drogą, "popisał" się wczoraj w tym temacie Kraśko w wiadomościach: "U nas 30 stopni, a co jak jest 40 s t o p n i, trzeba biegać 90min i zdobyć Mistrzostwo Śwata? Od jutra w TVP". |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Gdzie w sieci będzie można oglądać mecze?
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
ma ktoś linka gdzie mozna dzisiejszy mecz RPA z MEKSYKIEM ogladnąć bo jestem k*rwa w pracy a ne mamy tv :( z góry dizęki
![]()
ale to już było i nie wróci więcej tyle meczy sie przeżyło a za WISŁĄ ciągle bije moje serce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Tutaj można oglądać
sport.tvp.pl/fifa2010 |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Tak wymarzony finał Brazylia - Hiszpania może się odbyć już w 1/8 finału, bo drużyny z grupy G trafią na drużyny z grupy H, może też dojść do ciekawe pojedynku południowo-amerykańskich drużyn już za nie całe 2 godziny zaczynamy ''Powitanie z Afryką"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
słynne trąbki już słychać na otwarciu...porażka..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Dokładnie, porażka
@ Sorin każdy ma prawo do własnej opini i nie bulwersuj sie tak . ;/
Ostatnio edytowane przez Szyman423 : 11.06.2010 o godz. 13:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Kotek sam jestes porażka, poprostu taka kultura kibicowania, przynajmniej nikt nie rzuca kur**mi tylko wszyscy sie cieszą... super otwarcie, widać że ludzie są zaangażowani całym sobą, coś pięknego... żal słuchać narzekaczy którym wszytko źle, lepiej nic nie piszcie.
SUPER MISTRZOSTWA SIĘ NAM SZYKUJĄ. |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Uwaga ogloszenie:Jeśli mieszkasz w okolicach WarszAwy i regularnie jezdzisz na mecze Wisełki lub znasz osobę, która odpowiada tym kryteriom proszę napisz do mnie na priv. Szukam osób z tych okolic, z którymi mógłbym udawać się na mecze i wspierać ABG. Dziękuję za uwag
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Jestem pewny, że trąbki umilkną gdy przy piłce będzie - Matthew Booth
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
http://sport.tvp.pl/fifa2010....niestety mi niedziała..ma ktoś jeszcze jakiś adres gdzie można mecz zobaczyć?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Te trabki to wieksze s****ysynstwo niz bluzgi na meczach.. co przyznala nawet moja matka,
w tv to jeszcze ujdzie, ale siedziec obok takiego wariata z tuba na 20 metrow dlugosci to samobojstwo.. leb na****ia po kilku sekundach.. mialem mala dawke tego na meczu w hali ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]()
ale to już było i nie wróci więcej tyle meczy sie przeżyło a za WISŁĄ ciągle bije moje serce
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jak oglądać mecze w TVP Sport przez neta? Trzeba mieć jakiś abonament wykupiony?
Chodzi mi o oglądanie bezpośrednio ze stronki tvp.pl
Ostatnio edytowane przez R33 : 11.06.2010 o godz. 14:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
http://atdhe.net/
Tutaj znajdziecie odnośniki do meczów |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Jedynym lekiem na trąbki jest Matthew Booth, jak chłop jest przy piłce to trąbki milkną.
![]() Będzie gorzej niż na siatkówce |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|