The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.06.2010, 20:58
maci0s napisał(a):Wyświetl post
Panowie to nie chodzi o ten październik...
Wisła jest gotowa zapłacić sume odstępnego klubowi Navasa i wziąc go teraz oczywiście w granicach rozsądku, problem z jego menadzerem... Wisła przyzwyczaiła już do tego ze przy transferach nie chce płacić menadzerom... Tak było np przy próbie transferu Lewandowskiego ( plus klauzule ktore chcieli, teraz wiemy jakie)...
Chodzi o to ze on ( menadzer Navasa) chce kasy dla klubu, dla zawodnika za podpis i dla siebie...
Wisła sie na to nie zgadza bo niby czemu ma płacić menadzerowi skoro płaci za transfer, no to menadzer stwierdził ze da sie zrobić zeby był bramkarz za darmo... (a pieniądze wezmą dla siebie?) Stąd całe zamieszanie...
Ale nadal jest duza szansa ze sie dogadają, tyle tylko, ze Navas nie jest jedyna opcja...
Na całym świecie za podpisanie kontraktu menadżerzy, podobnie jak zawodnicy inkasują "odrębne" określone kwoty, wiec takie tłumaczenia są kolejnym świadectwem braku profesjonalnego myślenia w klubie. Takie są zasady i zwyczaje. Istnieje różnica między płaceniem horrendalnych sum menadżerom, a nie płaceniem ich w ogóle, bo nasi dzialacze mają takie widzimisię.

Niestety, to Wisła musi dostosowywać się do świata, a nie świat do Wisły.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
WalkerLukeTS
Member

Od: 06.2010

Stary 06.06.2010, 20:59
Jak z Navasem nie wypali to już wyobrażam sobie te nagłówki w prasie....aj wstyd będzie. Pozostaje nam czekać na jutro, bo podobno jutro konferencja. Może wyjaśni się choć trochę ogólna sytuacja w klubie?
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 06.06.2010, 21:01
mario69 napisał(a):Wyświetl post
To już nie jest śmieszne, to jest żałosne. Tylko czekam z niecierpliwością aż spełni się moja przepowiednia i zarazem życzenie, czyli wielki napis na nowej trybunie stadionu "Cupiał won!"
I co dalej? Dasz kase na transfery? Bo jakos nikogo innego chetnego do ladowania kasy w klub nie widze.

Ludzie pojawaiaja sie Tu informacje z drugiej reki, gdzies ktos cos uslyszal i robicie wielkie halo z jakiejs nie potwierdzonej sesacji. A w szczegolnosci smiesza mnie informacje o szczegolach w negocjacjach . Juz widze jak osoba odpowiedzialna za negocjacje co 20 min wychodzi do wszystkich w klubie poczawszy od sprzataczki konczac na bileterkach zdraca postepy o negocjacjach, zeby te mogly poleciec i sie pochwalic.
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 06.06.2010 o godz. 21:05.
,
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 06.06.2010, 21:08
Cytat:
Ludzie pojawaiaja sie Tu informacje z drugiej reki, gdzies ktos cos uslyszal i robicie wielkie halo z jakiejs nie potwierdzonej sesacji. A w szczegolnosci smiesza mnie informacje o szczegolach w negocjacjach . Juz widze jak osoba odpowiedzialna za negocjacje co 20 min wychodzi do wszystkich w klubie poczawszy od sprzataczki konczac na bileterkach zdraca postepy o negocjacjach, zeby te mogly poleciec i sie pochwalic.
A ja myślę że są tacy co wiedzą dużo więcej niż kolega saklak. A informacje nieoficjalne mają to do siebie, że nie są publikowane bo nie są pewne (czyt. mogą się zmienić) , stąd niektóre to fałszywy trop. A mimo wszystko dobrze wiedzieć jak to wygląda od strony kuchni.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 07.06.2010, 01:15
Jesli nie wypali z Navasem, to mamy jasny i wyrazny sygnal(kolejny po klapie z Onyszko), ze w klubie nie ma pieniazkow...nie tyle na transfer, co na pensje dla bramkarza(na odpowiednim poziomie). Ale mam nadzieje, ze to czarnowidztwo sie nie sprawdzi .
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 07.06.2010, 05:37
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/byl...wiadomosc.html Jak nie Bałkany to Austria hehhehehe
Lata bidy z nędzą przed nami :/
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 07.06.2010, 06:30
wg. DP żadnych negocjacjiw Bratysławie z Navasem nie było.
Jeden z działaczy Wisły kontaktował się ze mną jedynie telefonicznie tako rzecze pan menago.
Jeden z działaczy... no to strzelam. Jedyny który umie po angielsku/hiszpańsku to Jarosz

będzie śmiesznie. OJ będzie

Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
Sopranos
Senior Member

Stary 07.06.2010, 07:38
Markus napisał(a):Wyświetl post
Na całym świecie za podpisanie kontraktu menadżerzy, podobnie jak zawodnicy inkasują "odrębne" określone kwoty, wiec takie tłumaczenia są kolejnym świadectwem braku profesjonalnego myślenia w klubie.
Menadżerom płaci się za określone działania. Czyli jeśli przyprowadzi zawodnika bez kontraktu (casus Marcelo - tutaj klub zapłacił i jak widać nie miał obiekcji), jeśli menadżer nawiąże kontakt z klubem zagranicznym i "wzbudzi" u niego zainteresowanie zawodnikiem lub jeśli w kontrakcie zawodnika są stosowne zapisy o konkretnym % z transferu dla menadżera (vide casus Lewandowskiego). Natomiast nie płaci się menadżerom jeśli klub ma skautów (nie mówię tu o Wiśle) i sam wypatrzy zawodnika, a do tego we własnym zakresie przekona go do transferu.

Wszystko zależy więc od tego czy Navas został Wiśle przedstawiony przez jakiegoś menadżera (obstawiam, że tak) czy też jakimś cudem wyszperany przez osoby, które w naszym klubie są odpowiedzialne za transfery. Natomiast nie jest tak, że menadżerom płaci się zawsze, niezależnie od tego jak przebiega transfer.
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 07.06.2010, 08:18
Real odpalił mangerowi Ronaldo
bodajże 6 mln E za transfer z Manchesteru
Nie powiesz mi, że go dla nich wyszukał, nawiazał kontakt albo wzbudził zainteresowanie
Też jestem zdania , że to kretynizm
bo to w końcu manager piłkarza jest więc niech on mu płaci
ale taka jest sytuacja na rynku i albo to zaakceptujemy
albo pozotanie walka z wiatrakami
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 07.06.2010, 08:20
Kapka podobno rozmawia z Djurovskim... ciekawe co to za wynalazek...
Odpowiedz cytując
WalkerLukeTS
Member

Od: 06.2010

Stary 07.06.2010, 08:25
tomasz_19: młody, reprezentant kraju...przyda się...
Odpowiedz cytując
Sopranos
Senior Member

Stary 07.06.2010, 08:28
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
Real odpalił mangerowi Ronaldo
bodajże 6 mln E za transfer z Manchesteru
Nie powiesz mi, że go dla nich wyszukał, nawiazał kontakt albo wzbudził zainteresowanie
Też jestem zdania , że to kretynizm
bo to w końcu manager piłkarza jest więc niech on mu płaci
ale taka jest sytuacja na rynku i albo to zaakceptujemy
albo pozotanie walka z wiatrakami
Być może więc były w kontrakcie Ronaldo z Manchesterem stosowne zapisy mówiące o % dla menadżera w przypadku kolejnych transferów. Tak samo jest w przypadku Lewandowskiego i o tym wspominałem. Z Navasem zaś jest prawdopodobnie inaczej, bo piłkarzowi po prostu kończy się kontrakt, a jego menadżerowi i tak zapłacimy za ogólnie pojęte "usługi". Możemy chyba pod tym pojęciem zmieścić zarówno polecenie zawodnika klubowi jak i ewentualną interwencję agenta w FIFA w celu rozwiązania kontraktu.
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Stary 07.06.2010, 08:43
Sopranos napisał(a):Wyświetl post
Menadżerom płaci się za określone działania. Czyli jeśli przyprowadzi zawodnika bez kontraktu (casus Marcelo - tutaj klub zapłacił i jak widać nie miał obiekcji), jeśli menadżer nawiąże kontakt z klubem zagranicznym i "wzbudzi" u niego zainteresowanie zawodnikiem lub jeśli w kontrakcie zawodnika są stosowne zapisy o konkretnym % z transferu dla menadżera (vide casus Lewandowskiego). Natomiast nie płaci się menadżerom jeśli klub ma skautów (nie mówię tu o Wiśle) i sam wypatrzy zawodnika, a do tego we własnym zakresie przekona go do transferu.

Wszystko zależy więc od tego czy Navas został Wiśle przedstawiony przez jakiegoś menadżera (obstawiam, że tak) czy też jakimś cudem wyszperany przez osoby, które w naszym klubie są odpowiedzialne za transfery. Natomiast nie jest tak, że menadżerom płaci się zawsze, niezależnie od tego jak przebiega transfer.
Tak.Kapka go wypatrzył podczas wakacji w Kostaryce Pilkarz ma po to managera żeby ten prowadził jego sprawy. Podstawe wynagrodzenia stanowią tzw.procenty od transferu piłkarza i od jego kontraktu(PROWIZJA).A w miedzy czasie pilkarze nie placa managerom, a korzystają z ich usług na każdym kroku. Zatem do czego zmierzam.Albo podczas transferu manager dostaje pieniądze bezpośrednio od klubu kupującego, albo piłkarz bierze pieniądze za podpis kontraktu i przekazuje managerowi. Dlatego żadne tłumaczenie w stylu: on przedstawiał lub nie-nie mają znaczenia.
Skoro wakacje i można pobajdurzyć kogo kupimy to następny gwiazdor przymierzany do Wisły: Mario Djurdjevski.I wszytsko byloby fajnie, ale koles ma ważny kontrakt i wyceniają go na 1.2 euro.Zatem jak zwykle skończy sie na strzepieniu języka i usłyszymy, że zawodnik miał za duże wymagania albo manager zły. Jesteśmy nygusami finansowymi na dzięń dzisiejszy i zastanawiam się, który to pracownik klubu puszcza takie farmazony na temat transferów.
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 07.06.2010, 08:54
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Tak.Kapka go wypatrzył podczas wakacji w Kostaryce Pilkarz ma po to managera żeby ten prowadził jego sprawy. Podstawe wynagrodzenia stanowią tzw.procenty od transferu piłkarza i od jego kontraktu(PROWIZJA).A w miedzy czasie pilkarze nie placa managerom, a korzystają z ich usług na każdym kroku. Zatem do czego zmierzam.Albo podczas transferu manager dostaje pieniądze bezpośrednio od klubu kupującego, albo piłkarz bierze pieniądze za podpis kontraktu i przekazuje managerowi. Dlatego żadne tłumaczenie w stylu: on przedstawiał lub nie-nie mają znaczenia.
Skoro wakacje i można pobajdurzyć kogo kupimy to następny gwiazdor przymierzany do Wisły: Mario Djurdjevski.I wszytsko byloby fajnie, ale koles ma ważny kontrakt i wyceniają go na 1.2 euro.Zatem jak zwykle skończy sie na strzepieniu języka i usłyszymy, że zawodnik miał za duże wymagania albo manager zły. Jesteśmy nygusami finansowymi na dzięń dzisiejszy i zastanawiam się, który to pracownik klubu puszcza takie farmazony na temat transferów.
jak to który
maci0s albo zbymak
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 07.06.2010, 09:12
Smieszne to bedzie gdy w tym tygodniu kogos zaprezentuja jako transfer do klubu, a tutaj zacznie sie radosny kwik, tych samych ludzi ktorzy dzien wczesniej uparcie zaklinali rzeczywistosc mowiac, ze nic z tego nie bedzie.

Zeby nie bylo OT. Djurowvski? Ja jestem bardzo za. Pilkarz o charakterystyce podobnej do Stilicia.

Wynalazek... matko boska, czego wy oczekujecie, hipertransferow z Robinho na czele?
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Stary 07.06.2010, 09:33
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Smieszne to bedzie gdy w tym tygodniu kogos zaprezentuja jako transfer do klubu, a tutaj zacznie sie radosny kwik, tych samych ludzi ktorzy dzien wczesniej uparcie zaklinali rzeczywistosc mowiac, ze nic z tego nie bedzie.

Zeby nie bylo OT. Djurowvski? Ja jestem bardzo za. Pilkarz o charakterystyce podobnej do Stilicia.

Wynalazek... matko boska, czego wy oczekujecie, hipertransferow z Robinho na czele?
Tylko jedno pytanie: A za co niby mają go kupić? Piłkarzy podobnych jest do Stilica jest wielu.Ale za darmo nikt go nie da. Nie oczekujemy Robinho, Buffona, Ballacka. Oczekujemy, ze transfery beda wynikaly z przemyslanych decyzji, a nie :kto jest wolny i za darmo to wezmiemy. A poniewaz Djurovski jest do nabycia ODPLATNIE to nie wierzymy ze zobaczymy go na Wisle w najblizszym okienku transferowym.
Rozumiem, ze na koniec tygodnia wrocisz tutaj do tematu i powiesz, ze ci glupio, bo ZAKLINACZE RZECZYWISTOSCI mieli racje?
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 07.06.2010, 09:38
Nie nie przeprosze, ze jest mi glupio bo uwazam ze to Maci0s ze Zbymakiem beda mieli racje.

EOT.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 07.06.2010, 09:56
i jak ładnie wolne bije ten Djurovski, fajnie jakby udało sie go zakontraktowac ale pewnie z 800 tyś € jak nie lepiej będzie trzeba za niego wykartkowac.

http://www.youtube.com/watch?v=dRa8_0Xa4DY

i po akcji potrafi strzelic http://www.youtube.com/watch?v=KYWGA...eature=related
Ostatnio edytowane przez AYALA : 07.06.2010 o godz. 10:00.
Odpowiedz cytując
misiek007
Junior Member

Od: 05.2010

Stary 07.06.2010, 10:02
brac go panowie brac go!! w kilku meczach i bylby wzmocnieniem przed pucharami nie mówiac o ekstraklasie!!
MISIEK
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 07.06.2010, 10:02
Djurovski, solidny grajek, widziałem go kilka razy i wyróżniał się w swojej drużynie. Zaczął ostatnio grać w reprezentacji strzelił niedwno gola w meczu z Azerbejdzanem. Lewonożny dość mocny strzał. Jedyne co może trochę zastanawiać że dość często zmieniany jest w swoim klubie w okolicach 70 minuty, czyli z kondycja może być różnie, ale jest w miare jeszcxze młody 24 lata i może sie wyrobić. U nas powinien być pierwszy skład. Zobaczymy jak się sprawa potoczy.

Z innej beczki to sprzedarz Głowackiego, jest dla mnie bez sensu bo nawet jak przyjdzie Sadlok (którego cenie), to co to za wzmocnienia? Jeden odchodzi drugi przychodzi i dalej jest na zero, a my potrzebujemy zawodników do każdej formacji. Wymiana pokoleń, ok moge zrozumieć, ale nie w przypadku, gdy nasza kadra liczy 12 piłkarzy !!!

Z Navasem też ciekawie, płacenie managerom to normalna rzecz, to pewnie on polecił Navasa dla Wisły, a nie Wisła go sama wypatrzyła. Ten manager nie jest u nas na etacie także uważam ,że jeśli to on pokazał dla Wisły swego podopiecznego to powinien za to jednak coś dostać.Bo gdyby tego nie zrobił, to Wisła by o istnieniu Navasa pewnie nie wiedziała, a w to że ktoś od nas wypatrzył go to zwyczajnie nie wierze. To normalna praktyka w świecie piłkarskim.
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 07.06.2010, 10:07
Nawet gdybyśmy my wypatrzyli tego Navasa, to managerowi należą się pieniądze.

Manager jest swoistym przedstawicielem handlowym piłkarza, którego reprezentuje i tak jak w handlu tak i tutaj od dokonanej transakcji należy mu się procent.

Nie rozumiem tego całego zamieszania wokół managerów. Praca jak każda inna.
Odpowiedz cytując
raciborzanin
Member

Od: 10.2007

Stary 07.06.2010, 10:09
Cytat:
Nie ma wątpliwości, że Vojvodina zabraknie tego lata jedne z najlepszych i najbardziej doświadczonych graczy. Jednym z nich jest z pewnością Mario Đurovski. Novi Sad jest twórcą grą i zarówno mecze dla reprezentacji Macedonii, a na trybunach byli przedstawiciele Wisły. Polacy mają w sobie coś, aby zobaczyć, jak w zwycięstwo nad Đurovski Azerbejdżan (3-1) wszedł i strzelił EuroGoal pomocy, a następnie została zaksięgowana na minimalne zwycięstwo nad Rumunią.

- Jestem bardziej niż zadowolony z moich wyników w obu meczach. Nigdy nie marzyłem, że będę mieć tego rodzaju debiut Macedończyków. Rumuni, którzy grali najsilniejszym zespołem z Kivu, to całkowicie outplayed. mogę się już doczekać początku kwalifikujących się do Parlamentu Europejskiego, ponieważ Macedonia ma coś do udowodnienia - jak Đurovski w wywiadzie dla Sportu.

Polacy są zainteresowani swoje usługi ...

- Było kilka klubów i kontaktów, i wydaje się najbardziej konkretna. Dyrektor sportowy Wisły powiek obserwował obu meczach, a historia należy kontynuować przez kilka dni, gdy wrócę do Belgradu. Również, rozmawiałem z dziennikarzami z Polska, dał wywiady i zakłada się, że błędem byłoby, aby tam kontynuować swoją karierę - stwierdził Đurovski
Tutaj tak piąte przez dziesiąte z serbskich mediów -
I tu też:
http://www.mondo.rs/s171997/Fudbal/V..._za_Mrdju.html

Czytałem na forum Vojvodiny opinie, wynika z tego, że niezły grajek.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 07.06.2010, 10:21
Też słyszałem pochlebne opinie na jego temat. Gościu z którym rozmawiałem powiedział mi że Vojevodina dostała za niego oferte 1,3 mln euro z Niemiec i nie zaakceptowała. Jeśli to prawda to chyba odpadamy z wyścigu o niego.
Chciałbym aby zakontraktowali takiego zawodnika ale wydaję się to trudne do zrealizowania.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 07.06.2010, 10:25
Myślę, że w chwili obecnej maksymalna kwota jaką klub może wydać na transfer gotówkowy, to nie więcej niż 1 mln euro pod warunkiem pozyskania na prawdę dobrego, sprawdzonego gracza. Dlatego z tym Serbem nie wiązałbym większych nadziei.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 07.06.2010, 10:27
Czyżby ewentualny transfer Macedończyka oznaczał definitywne przekreślenie Tomka Jirsaka ?
Odpowiedz cytując
dawiss
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 07.06.2010, 10:31
Moze oznaczac rowniez odejscie Sobolewskiego lub zmiane stylu gry na 4-3-3 lub 4-5-1, nikt nie wie co to oznacza, pewnie nawet sam Kasperczak nie bedzie na poczatku wiedzial, jesli podpisza z nim kontrakt...
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 07.06.2010, 10:33
Hristova chce Polonia Warszawa
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1726,ti...wiadomosc.html
Odpowiedz cytując
kibicwisły1906
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 07.06.2010, 10:34
Opcja minimum na teraz jeśli chodzi o transfery to bramkarz (x2), prawy obrońca, napastnik - w przypadku prawdopodobnego odejścia Głowackiego środkowy obrońca (x2), przydałby się skrzydłowy z prawdziwego zdarzenia i ofensywny pomocnik (bramkostrzelny).....

Znaki zapytania u nas w kadrze to Jirsak, Łobodziński, Singlar (przeciągające się urazy), Kowalski etc....
Ostatnio edytowane przez kibicwisły1906 : 07.06.2010 o godz. 10:39.
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 07.06.2010, 10:34
Myślę że Wisła z Kasperczakiem nie zmieni ustawienia i dalej będzie 4-4-2 , Sobola raczej ten Macedończyk nie zastąpi bo to kompletnie inny typ piłkarza, jeśli przyjdzie to pewnie Wisła pożegna się z Jirsakiem i może z Mączyńskim ( jeśli przyszedłby również defensywny pomocnik a jeśli nie to Kasper będzie pewnie chciał przerobić jednego z nich na właśnie defensywnego).
Odpowiedz cytując
Rustin
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 07.06.2010, 10:38
W kwestii prezesa, to Basałaj już nim jest :

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...rezesem_wisly/
Wisła ponad wszystko
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź