|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
I tak przez vuvuzele będę oglądał z wyciszonym dźwiekiem więc czy to będzie C+ czy TV Trwam nie robi mi różnicy
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
nie wiecie czy buki przyjmuja zaklady n to kto wygra mundial , patrzylem na sts.pl ale nie znalazlem ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Bet-at-home przyjmuje na przykład.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
http://www.dutch-football.com/footba...g-injury.shtml czyżby Mundial bez Robbena
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że Słowenia na nadchodzących mistrzostwach pokaże na co ich stać. Szczególnie liczę na Kirma. Mam nadzieję, że gdzy pokaże swoje umiejętności z meczów w reprezentacji i z kwalifikacji do Ligi Misiów z meczu z Levadią to jego cena podskoczy do góry. Jak co cztery lata jestem jednak za Argentyną. Messi, Tevez i Di Maria pokażą na co ich stać i nieoczekiwanie Argentyna będzie najlepszą drużyną świata!
(edit) Dziwne to trochę dla mnie, że tylu podstawowych zawodników kontuzjowanych. Nową gwiazdą serialu "O tych co nie pojechali na mistrzostwa w RPA" został Nani. Na razie obsada jest nie zła. Behrami, Robben, John Obi Mikel, Bastos, być może Pirlo, Ferdinand, Drogba i Milito no i Portugalczyk. Powód: Pomyłka w wymienianiu asów Argentyny
Ostatnio edytowane przez Birsa : 06.06.2010 o godz. 19:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Akurat w tym wypadku bym nie ironizował, bo na TVP HD obraz żyleta.Prawdziwe HD, a nie takie jak serwują niektóre stacje...
Jeśli chodzi o turniej w Polsce, to z tego co wiem, nie było przetargu.UEFA w krajach gospodarzy, poprostu daje prawa do transmisji publicznemu nadawcy. Szkoda Drogby.Mam nadzieje, że jakimś cudem zagra w turnieju.Bez niego WKS będzie bardzo ciężko wyjść z grupy.Stracili serce drużyny, jej głowną postać.Wystarczy popatrzeć na jego statystyki w reprezentacji... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Naprawdę wielka szkoda by była gdyby
Drogba nie mógł zagrać. Co do Argentyny to Messi i spółka mogą naprawdę coś pokazać i nie zwracał bym uwagi na to iż mieli "problem" (więcej niż to było warto media rozdmuchały) z awansem nic nie sugeruje. Zwrócił bym bym uwage na Niemców którzy mogą mieć formę turniejówą jak to zwykle bywa. Fantastyczne przygotowania, i rozpracowanie przeciwników znów może ich doprowadzić do finału... Osobiście mam nadzieję że do tego nie dojdzie. I Hiszpanie ostatnio nie doceniani ale mówi się o ich formie. Więc też mogą być drużyną która może zaskoczyć i wylądować w finale. Za co trzymam kciuki powiem szczerze. aaaa "Wielka Brazylia" to tylko już chyba nazwa która została z poprzednich lat... mam nadzieję że tym razem nie będzie ciągłej gadaniny że wszyscy grają w dobrze, pięknie a na końcu i tak wygrywa Brazylia.... I miejmy tylko nadzieję że komentatorzy dopiszą. Nie będzie zbędnej gadaniny i przekręcania nazwisk co może najbardziej denerwować. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Wlasnie czytalem o robbenie też sie ciesze że nic mu nie jest , a lekarze WKS-u caly czas starają się "uratować" Drogbe więc może on też zagra :]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ja będę kibicował Anglii
nie ma co,początki piłki nożnej to właśnie Anglia,najstarsza reprezentacja,najstarsze drużyny,jedna z najsilniejszych lig na świecie a na koncie tylko jeden tytuł mistrza Świata. Mam też nadzieje ,że Rooney będzie królem strzelców -po porostu lubię tego chłopaka ![]() ![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Też bym chciał żeby Anglia w końcu wygrała, ale ta ich liga nie jest znowu taka angielska, popatrz np na Arsenal, mają kase to kupują zagranicznych, w Anglii od czasów Simana (czy jak mu tam jest) nie ma dobrego bramkarza ..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
chodzi ci o Davida Seaman'a? to prawda ,że mankamentem Anglików jest brak dobrych bramkarzy, ale mając przed sobą John'a Terryego i Ferdinanda mógłby między słupkami stać Pawełek
Mam nadzieje ,że Robert Green będzie podstawowym bramkarzem na mundialu jakby nie patrzeć w tym sezonie w barwach słabego West Ham'u grał dość przyzwoicie tylko problemem może być brak doświadczenia w meczach reprezentacji .![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Moze to jest dlatego tak, ze w Anglii, graja piłke do przodu by strzelic po prostu bramke wiecej od przeciwnika. A u nas w kraju "najważniejsze zero z tyłu" ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
no Szpakowski z tym swoim "ajjjjjjjjj" albo Włodziu "magia Zakopanego" to ludzie potrafiacy robic klimat i tego wiekszosci polskich komentatorow powtorzyc nie potrafi. Mam taka prosbe moglby ktos wypisac ktora stacja robila jakaie Mistrzostwa,bo musze cos sprawidzic wiem ze 1998 Francja MS -TVP 2000 Belgia ,Holandia- ME - TVP 2002 Korea MS-TVP 2004 Portugalia ME -TVP 2006 Niemcy MS .. 2008 Austria ,Szwajcaria Polsat 2010 RPA MS TVP jakby ktos uzupenil braki ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
2000 tylko TVP
2002 tylko Polsat, chyba tylko finał był na TVP i mecze Polaków 2004 tylko TVP 2006 licencję miał Polsat ale odsprzedał TVP połówę meczy. ![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1998 na pewno tylko TVP.
2000 nie pamiętam 2002 wszystko było w rękach Polsatu, TVP transmitowało mecze Polaków, jeden ćwierćfinał, jeden półfinał i jeden finał 2004 całość dla TVP 2006 pół na pół 2008 Polsat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
ok ![]() nie bylem pewien 2000 i 2002 ,bo final pamietam byl na tvp 2 a inne mecze mial Polsat ,ba nawet TV4 .. i pytanie za 100 pkt ![]() podczas ktorego Mundialu bylo slynne łaczenie z Wisła i z kominkiem Antoniego Piechniczka ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
jak dla mnie to chyba 2002
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A to nie było Euro 2004?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Andrzej Zydorowicz to był gość
![]() Pamiętam jak na mundialu we Francji '98 gdy wprowadzono pokazywanie przez sędziego technicznego doliczonego czasu, w czasie gdy on pokazał na tablicy świetlnej ileś tam doliczonych minut Andrzej wypalił:"oooo szykuje nam się zmiana" ![]() ----edyta------- grzechu1991 specjalnie sprawdziłem i się poprawiam bo myślałem że chodzi Ci o 3 mecz w grupie, a Anglia - USA jest 1 meczem grupowym i normalnie będzie w TVP
Ostatnio edytowane przez SZYMEK_TSW : 08.06.2010 o godz. 09:52.
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Mam takie pytanie, nie wiecie może w jakiej stacji będzie można obejrzeć mecz Anglia USA? Bo tvp nam serwuje Niemcy- Australia...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tu jest napisane, że na TVP2 będzie Anglia-USA. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Dzieki wielkiee, nie mam tego zasranego tvp sport i mam problem;/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wszystko na TVP1 i TVP2 - tylko mecze w ostatnich kolejkach: jeden na otwartym kanale, a drugi na TVP Sport - wg harmonogramu zaserwowanego przez To i Owo - w ostatniej kolejce będą pokazywać mecz faworyta za każdym razem...
Ech, ale wszystko pod RPA ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
00 TVP 02 Polsat 04 TVP 06 Polsat 08 Polsat Wpisałem tego, kto miał władzę, a nie tylko ochłapy ![]() A co do kominka. Hm wydaje mi się, że był to rok 2002. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że TVP nie zepsuje nam MŚ. Oby zdążyli na hymny. Polsat pokazałby Mundial kilkanaście razy lepiej, ale niestety przegrał przetarg...
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|