The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
gdsmk
Senior Member

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.06.2010, 16:35
pawelwislak napisał(a):Wyświetl post
Ja w przeciwieństwie do wielu osób na forum nie sprzedawał bym cały czas i w kółko Kirma a wręcz przeciwnie może po mistrzostwach nabierze on dużej pewności siebie i będzie takim Słoweńskim Kosowskim bo niby czemu nie w reprezentacji gra naprawdę bardzo dobrze i gdyby podobny poziom prezentował w Wiśle byłby gwiazdą ten buraczanej ligi ja wierzę że można mu dać jeszcze szanse a nuż okaże się dużym wzmocnieniem jeszcze.
Pomijając kwestię pewności siebie i aklimatyzacji, chciałbym zobaczyć w Wiśle Kirma dobrze przygotowanego do sezonu. Wydaje mi się, że w Domzale bazował głównie na szybkości, której u nas mu brakuje. Mam nadzieję, że udział w MŚ mu nie przeszkodzi i na jesieni będzie hasał po skrzydle.
Odpowiedz cytując
mic1992
Member

Od: 12.2009

Stary 02.06.2010, 21:22
Małecki tym razem nie zagrał ani minuty. W reprezentacji nadal w ataku święta krowa Lewandowski.
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 03.06.2010, 01:14
Wiadomo ile Wisła dostanie kasy od UEFA za to, że Kirm pojechał na mundial?
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 03.06.2010, 01:43
jak sie nie myle 1600$ za kazdy dzien gry
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 03.06.2010, 14:44
Mariusz to jest jednak kasta

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...k_juz_bez_kul/
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 03.06.2010, 22:59
Ktos kiedys widzial Kirma smiejacego sie w Wisle

na tym zdjeciu widac goscia wyluzowanego i wesołego,u nas to jakby kompletnie inny człowiek.

Mimo iz przyznam irytował mnie tamtą runde ,caly czas mam nadzieje ze pokaze co potrafi naprawde.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
DarekK_11
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 03.06.2010, 23:13
mic1992 napisał(a):Wyświetl post
Małecki tym razem nie zagrał ani minuty. W reprezentacji nadal w ataku święta krowa Lewandowski.
Jakby to kto inny zagrał 2 prawie całe mecze i nic nie strzelił to już by wielka nagonka była

Mam nadzieję, że Patryk dostanie szanse w meczu z Hiszpanią, ale skoro nie zagrał dotychczas (tych kilku minut nie liczę) to jest to mało prawdopodobne...
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II

http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg

Pakiet - 8 PLN

Kontakt:
Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 04.06.2010, 17:03
Jak to jest z Cleberem? zakończył już karierę czy nie? Mam nadzieję, że go zobaczymy jeszcze na boisku

Dzięki myślenie nie boli ja myślałem, że jest z nami do końca czerwca
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 04.06.2010 o godz. 17:52.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Pawlolek
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 04.06.2010, 17:12
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Jak to jest z Cleberem? zakończył już karierę czy nie? Mam nadzieję, że go zobaczymy jeszcze na boisku
Podpisał roczny kontrakt, tak więc do zimy jest cały czas naszym zawodnikiem.

Wojtas napisał(a):
Ktos kiedys widzial Kirma smiejacego sie w Wisle
On się tutaj nie zaaklimatyzował, tak samo jak Tomek. 0 uśmiechu, radości. Transfer nie musi wypalić tylko dlatego, że chłopak przerasta umiejętnościami większość zawodników. Duży wpływ na ten brak dobrego samopoczucia tych piłkarzy wywiera chyba fakt "gwiazdorzenia" naszych superstarsów.
No i nie zapominajmy, że ma na nas wyjebane. Od kiedy nie gra w pierwszym, to po meczu zamiast z resztą drużyny podbiec i podziękować za doping, hop hop do szatni i pewnie długa jak najszybciej w chatę.
Ostatnio edytowane przez Pawlolek : 04.06.2010 o godz. 17:23.
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 04.06.2010, 17:46
Pawlolek napisał(a):Wyświetl post
Podpisał roczny kontrakt, tak więc do zimy jest cały czas naszym zawodnikiem.

On się tutaj nie zaaklimatyzował, tak samo jak Tomek. 0 uśmiechu, radości. Transfer nie musi wypalić tylko dlatego, że chłopak przerasta umiejętnościami większość zawodników. Duży wpływ na ten brak dobrego samopoczucia tych piłkarzy wywiera chyba fakt "gwiazdorzenia" naszych superstarsów.
No i nie zapominajmy, że ma na nas wyjebane. Od kiedy nie gra w pierwszym, to po meczu zamiast z resztą drużyny podbiec i podziękować za doping, hop hop do szatni i pewnie długa jak najszybciej w chatę.
To że Cleber podpisał roczny kontrakt to nie znaczy że nie może zakończyć kariery teraz po sezonie.
Co do Andraża - dajmy mu jeszcze szansę, przynajmniej rok, może potrzebuje więcej czasu na aklimatyzację. Bardziej na wywalenie zasługuje Łobo - on jest w drużynie już długo i zawodzi a w dodatku bierze dużą kasę - miał już swój czas na pokazanie co potrafi.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 04.06.2010, 18:33
Ja tez dochodze do wniosku ze Kirm sie po prostu niezaaklimatyzowal, a moze inaczej, nie podoba mu sie w Wisle, nie polubil kolegow z druzyny a kiedy w psychice dzieje sie zle to napewno na boisku nie pokazuje sie dobrej gry. Przypomnijcie sobie mecze z Levadia gdzie Kirm byl najlepszy na boisku. Ciagnal nasza gre doprzodu, a przeciez to byly jego pierwsze wystepy w Wisle Krakow. Ale pozniej kolejne mecze, rozpoznal sie na towarzystwie i zobaczyl ze w klubie jest kolko wzajemnej adoracji. Taki Mały kogo najbardziej ojebie? Oczywiscie siebie nie- od razu mowie. Drze sie na tych co sa najkrocej w Wisle i maja najslabsza osobowosc. Napewno nie burknie na Sobola, Glowe ale jedno zle dotkniecie pilki i Jirsak i Kirm sa jebani jak jakies koty. A tymczasem przeciez wiekowo kotem to przy nich jest Malecki... Kto by chcial byc tak milo przywitany w klubie. O spadku formy chyba nie ma mowy bo jakos u nas w klubie zawodzil a w reprezentacji asystowal i gral naprawde dobrze. Po prostu mu sie tu nie podoba, zapewne mu sie nie podoba druzyna i sie tutaj meczy wiec napewno nie bedzie sobie zyl wypruwal na boisku zeby za chwile go jakis cienki kot jak Malecki (bo kim jest Maly? Polaczkiem ktory na kadre sie nie lapie, mlodym chopaczkiem ktory ma zawsze najwiecej do powiedzenia), czy Brozek bez formy (bo co Brozek moze caly mecz chodzic po boisku ale jak Andraz zjebie zagranie to dostaje od takiego pilkarza ojeb) opieprzal za zepsuta pilke.
Moze czas spojrzec prawdziwe w oczy i powiedziec sobie ze takie polskie gwiazdki ktore sa tylko gwiazdkami w naszym klubie psuja cala atmosfere w zespole. Nie moze byc tak ze klub jakikolwiek to bedzie jakby wlasnosc kilku pilkarzy. Prosty przyklad. Glowa i Sobol to prawdziwi Wislacy ale oni nie maja ciagle chamskich pretensji do innych jak Maly czy Brozek.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 04.06.2010, 18:34
a kto sie wogole zaaklimatyzował?
i kto idzie podziękować za doping bo chce, a kto idzie bo tak mu zasugerowano?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 04.06.2010, 20:35
Kirm zdobył bramkę z Nową Zelandią, dobił piłkę po złej interwencji bramkarza
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 04.06.2010, 20:36
Masz linka do meczu?

A jak wyglada jego gra? Bo rozumiem, ze wszedl w podstawowym skladzie.
Odpowiedz cytując
bikowy
Banita

Od: 11.2009

Stary 04.06.2010, 20:38
Brawo Kirm!!! Stawka leci w górę...
Odpowiedz cytując
Pawlolek
Senior Member

Stary 04.06.2010, 20:42
szprotson napisał(a):Wyświetl post
a kto sie wogole zaaklimatyzował?
i kto idzie podziękować za doping bo chce, a kto idzie bo tak mu zasugerowano?
Serio Diaz, czy Marcelo nie wyglądają po meczu na takich, co im każą podchodzić pod trybunę. A już chyba lepiej, żeby podchodził, bo tak wypada, niż żeby ciskał w boisku koszulką i z fochem szedł do szatni.

fanfan napisał(a):
To że Cleber podpisał roczny kontrakt to nie znaczy że nie może zakończyć kariery teraz po sezonie.
No ale raczej dostalibyśmy informację na ten temat.

Jaroo1 napisał(a):
Przypomnijcie sobie mecze z Levadia gdzie Kirm byl najlepszy na boisku. Ciagnal nasza gre doprzodu, a przeciez to byly jego pierwsze wystepy w Wisle Krakow. Ale pozniej kolejne mecze, rozpoznal sie na towarzystwie i zobaczyl ze w klubie jest kolko wzajemnej adoracji
Tak, ten mecz, oraz mecze towarzyskie - najlepszy zawodnik drużyny. Później równia pochyła. W końcówce sezonu już wolałem tego walczącego, ale bez formy Łobodzińskiego.

Jaroo1 napisał(a):
Taki Mały kogo najbardziej ojebie? Oczywiscie siebie nie- od razu mowie.
Co racja, to racja.

Antoine de Saint-Exupery napisał(a):
Znacznie trudniej jest sądzić siebie niż bliźniego.
Jeśli potrafisz dobrze siebie osądzić, będziesz mądry.
Odpowiedz cytując
krkgiba
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 04.06.2010, 20:46
Kirm właśnie strzelił brameczkę
Odpowiedz cytując
tormenthor
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 04.06.2010, 20:51
A mi osobiście Kirm się podoba i nie rozumiem krytyki jaka jest nakierowana na jego osobę. Oczywiście spodziewaliśmy się wszyscy po nim więcej, ale wydaje mi się, że został zaszczuty przez ,,cwaniaczków" z naszej drużyny. Jeśli zawodnik potrafi objechać parę razy Glena Johnsona, a Andraż to zrobił w meczu towarzyskim z Anglią, to znaczy że wyrasta ponad poziom polskiej ekstraklasy. Pytanie dlaczego wychodzi mu w Wiśle 1 na 5 meczy? Uważam, że jeśli Andraż się nie przebudzi, to Kasperczak powinien go spróbować na prawej obronie, gdyż Kirm mam najlepszą kondycję w Wiśle, a poza tym ma dobre warunki fizyczne i jest w miarę zwrotny.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 04.06.2010, 20:52
bikowy napisał(a):Wyświetl post
Brawo Kirm!!! Stawka leci w górę...
narazie to tylko sparing ,ale w kadrze jakos gra a u nas lipa ,to wrecz niezrozumiale
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 04.06.2010, 21:00
Kirm sie nie moze odnaleźć - Błaszczykowski też niby gwiazda ale w Bundeslidze ma marne statystyki.
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 04.06.2010, 21:29
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Kirm sie nie moze odnaleźć - Błaszczykowski też niby gwiazda ale w Bundeslidze ma marne statystyki.
Błaszczykowski gwiazda ale gdzie w Bundeslidze?
A i Kuba w bundeslidze gra naprawde dobrze
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 04.06.2010, 21:48
A może dajmy szanse jeszcze jedną Andraż'owi może p.Kasperczak go odpowiednio ustawi? przepracuje pod okiem jego okres przygotowawczy ?
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
tylko_na_kilka_dni
Senior Member

Stary 04.06.2010, 22:24
bramka Kirma:

http://www.youtube.com/watch?v=dTBRI...layer_embedded
;]

a tutaj dwie pozostale bramki ( Novakovicia). Niezle, prawda?
http://www.youtube.com/watch?v=TdCH-HvU-3E
http://www.youtube.com/watch?v=uVKLdKqc_dY
Ostatnio edytowane przez tylko_na_kilka_dni : 04.06.2010 o godz. 22:31.
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Stary 04.06.2010, 22:29
Panowie spokojnie. Nie wiem jak grał Kirm w tym meczu, ale widzę że wszyscy oceniacie go tylko ze strzelonej bramki:

- Będącą prezentem od bramkarza
- Z Nowa Zelandia
- W sparingu

Oczywiście chciałbym żeby Kirm wymiatał w Wiśle, ale nie róbcie już z niego Boga.
Odpowiedz cytując
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 04.06.2010, 22:35
Kirm w moim odczuciu zagral średnio, cały mecz grał na lewej pomocy. Nie było tym razem zmian wahadłowych z Birsą.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 05.06.2010, 11:10
Donki napisał(a):Wyświetl post
Błaszczykowski gwiazda ale gdzie w Bundeslidze?
A i Kuba w bundeslidze gra naprawde dobrze
W Polsce oczywiście. Kuba ponad 80 meczy i chyba tylko 5 bramek.
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 05.06.2010, 12:48
tylko_na_kilka_dni napisał(a):Wyświetl post
a tutaj dwie pozostale bramki ( Novakovicia). Niezle, prawda?
http://www.youtube.com/watch?v=TdCH-HvU-3E
http://www.youtube.com/watch?v=uVKLdKqc_dY
Wow 2 bramki z wolnego w jednym meczu. A może ktoś wie, ile nasi kopacze strzelili goli z wolnego w całym ubiegłym sezonie?
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 05.06.2010, 13:08
gianbuffon napisał(a):Wyświetl post
Wow 2 bramki z wolnego w jednym meczu. A może ktoś wie, ile nasi kopacze strzelili goli z wolnego w całym ubiegłym sezonie?
W ubieglym sezonie ani jednej. Najblizej byl Kirm, jak z Belchatowem w slupek strzelil.
Za to sezon 2008/09 byl nawet niezly pod tym wzgledem - az 4 bramki z wolnych i to kazda przez innego zawodnika.
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 05.06.2010, 13:44
Cytat:
A może dajmy szanse jeszcze jedną Andraż'owi może p.Kasperczak go odpowiednio ustawi? przepracuje pod okiem jego okres przygotowawczy ?
Szanse na pewno dostanie siłą rzeczy, bo na wzmocnienia na skrzydłach się nie zanosi.
Cytat:
Oczywiście spodziewaliśmy się wszyscy po nim więcej, ale wydaje mi się, że został zaszczuty przez ,,cwaniaczków" z naszej drużyny
Mnie się wydaje, że część forumowiczów robi na siłę z Kirma ofiarę. Naprawdę nie wiemy co się dzieje w Wiślackiej szatni i nie możemy wyciągać pochopnych wniosków tylko dlatego, ze ktoś na kogoś krzyknie na boisku. Fakty są takie, że przez rok Kirm rozegrał tylko kilka przyzwoitych spotkań, przeważnie rozczarowując i na razie bliżej mu do zostania drugim Łobodzińskim niż do statusu gwiazdy ligi. Jeśli jesienią w końcu nie zaskoczy to niestety jego transfer trzeba będzie rozpatrywać jako pomyłkę.
Odpowiedz cytując
cisse1906
Member

Od: 05.2010

Stary 05.06.2010, 22:21
tylko_na_kilka_dni napisał(a):Wyświetl post
bramka Kirma:

http://www.youtube.com/watch?v=dTBRI...layer_embedded
;]
zobaczcie na reakcje kolegów Kirma. Oni cieszyli się bardziej niż sam Kiro. Jakoś nie mam wątpliwości gdzie mu się lepiej gra.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów