The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
maci0s
Banita

Od: 12.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.06.2010, 21:34
WalkerLukeTS napisał(a):Wyświetl post
Maci0s: no ten Soriano to jeszcze ujdzie, ale Boskovic to zawodnik 28- letni, który zaistniał dopiero w tym Grbalj, w lidze czarnogórskiej. Wg mnie trzeba brać takich gości za których kiedyś będzie można zgarnąc jakiś hajs. A poza tym, nie są to zawodnicy lepsi od tych których mamy....
Jesli Ci gośc gwarantuje 10-15 bramek w sezonie za pieniądze 2 lub 3 razy mniejsze od Nowaka a róznica w wieku wynosi 1 rok.... to trzeba go brac... finito...
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 04.06.2010, 21:36
a Kirm w reprezentacji strzela Mysle ze uda sie to wszystko jakos poskladac Heniowi i bedzie jazda
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Stary 04.06.2010, 21:38
o tym Boskovicu to wlasnie nie wiem za duzo on w tym sezoniem strzelil tyle bramek
Odpowiedz cytując
szlaQ
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 04.06.2010, 21:42
maci0s napisał(a):Wyświetl post
Wierz na ile jest wyceniany ten czarnogórzec ?

Poszukaj ilu ludzi z tej półamatorskiej ligi gra w europie a ilu z naszej Ekstaklasy...

Zgadzam sie ze u nasz 4-5 klubów jest wyrównanych i przez to liga ciekawsza, ale tam jest naprawde wiele talentow...

Będę bezwzględny i przypomnę ze Błaszczykowski przychodził z Rakowa Częstochowy...

Trafił do nas dzięki Mielcarskiemu a mógł być w Lechu gdyby kuchenki nie poskąpiły 1000 zł ( słownie tysiąca złotych pln)...

Zawsze można znależć kogos w gorszej lidze kto podniesie poziom druzyny... Peszko przychodził z I ligii, Lewandowski tez, a Boguski? Rozwagi kolego...
Niech będzie :] ... pożyjemy zobaczymy czy w ogóle do nas trafią . pozdrawiam

a Boskovic jest wyceniany z tego co widze na 250 tys euro więc szału nie ma :]
Ostatnio edytowane przez szlaQ : 04.06.2010 o godz. 21:44.
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Stary 04.06.2010, 21:43
wlanie zauwazylem No to mozna sprobowac tego Boskovica przeciez on regularnie trafia do siatki w przeciwienstwie do Hristowa ktory stracil forme i nie potrafi jej odbudowac
Odpowiedz cytując
luks96
Banita

Od: 06.2010

Stary 04.06.2010, 21:45
No chłopaki,wreszcie trochę optymizmu bo jeszcze przed wczoraj to była sieka,że nie będzie transferów i,że mamy zły zarząd a teraz...A wracając do tego Boskovicia to ten gościu w lidze miał 16 goli a do tego jeszcze puchary i wszystko razem daje wynik 23
Odpowiedz cytując
WalkerLukeTS
Member

Stary 04.06.2010, 21:47
Maci0s: No załóżmy że do nas trafią, ale czy nie uważasz,że konieczne będzie także pozyskanie bocznego pomocnika, takiego, żeby trochę wiatru z boku robił, bo na razie na skrzydłach to mamy raczej marazm. Przydałby się ktoś taki jakim był Uche, Błaszczykowski,Kosowski czy Zieńczuk. Zawsze Wisła słynęła z tych dobrych skrzydeł a teraz to ni e bardzo to wygląda....
Odpowiedz cytując
EvilGearPL
Banita

Od: 05.2010

Stary 04.06.2010, 21:48
Nareszcie maci0s. Liczymy na rzetelne informacje transferowe.

W internecie coraz głośniej mówię się o przyjściu Navasa, przedłużeniu kontraktu z Juszczykiem i zostawieniem Pawełka wolno. Oby!!! Spełniłaby się moja wizja z poprzedniego postu.
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

AS82 napisał(a):Wyświetl post
Okienko transferowe ,mega optymistyczny wariant:
- zatrudniamy Navasa
- zatrudniamy Soriano (badz innego napastnika)
- wypozyczamy Cissokho ( o ile jest tego wart i to rzeczywiscie prawy obronca)
- sciagamy Sadloka
to bylby wypas , z mojego punktu widzenia powinno sie podpsiac jeszcze kontrakt z Issa Ba ,ale to juz raczej nierealne.
Powiem tak. To nie bylby koniec tych transferow do Wisly.
Odpowiedz cytując
Bartuk1906
Senior Member

Od: 01.2009

Panowie jak tak czytam wasze posty to aż serce chce skakać z radości bo wreszcie się coś dzieje !!
Moim zdanie Wiśle jest potrzebny ofensywny pomocnik typ rozgrywającego (właśnie taki Guła w Formie, taki ktoś kto ma pomysł na grę) Bo napastnika mamy może Jednego-fakt , ale dla mnie najlepszego w naszej lidze oczywiście mówię o Pawle i proszę nie róbcie sobie żartów że najlepszy gość z rezerw Barcelony nie będzie dla nas wzmocnieniem... Jak przyjdzie do Wisły będzie Gwiazdą Całej ligi zobaczycie !!
Powód: JJJ-BG !!
Ostatnio edytowane przez Bartuk1906 : 04.06.2010 o godz. 21:50.
Semper Fidelis!
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 04.06.2010, 21:50
Co do tego Soriano - to może się i wyróżnia w tej Barcelonie B i ma nienajgorsze umiejętnośći, ale problemem może być czy ten zawodnik będzie miał jakąkolwiek motywacje, żeby coś w naszej lidze pokazac? Przeciez Hiszpanie z Legii do Polski przyjechali na wakacje za które dostawali dużą kase.. Ktoś wspominał o przypadku Kalu Uche - niby też przychodził z rezerw Espanyolu, ale on mial wtedy 21 lat! Wybrał Wisłe bo chciał się rozwinąć. Mam nadzieje, że ten Soriano jeśli miałby przyjsc nię będzie Arruabareną.. Z tego Cissokho może być coś więcej choć nigdy o nim nie słyszałem, ale chłopak napewno będzie się chciał odbudować i będzie miał motywacje do gry. Bosković? To gość w podeszłym wieku i do tego z takiej ligi, co by nie mówić, dużo słabszej od Polskiej.. nie wiem czy Wisła chce za niego płacić czy bierze go za darmo, ale jeśli to pierwsze to wolałbym, żeby zamiast inwestować w takiego zawodnika poszukała kogoś młodszego.. Odra Wodzisław też przed sezonem sprowadzała króla strzelców ligi maltańskiej, Daniela Bueno - i co się okazało? Drewno. Tak samo Jagiellonia ktora wzięła Maycona z ligi białoruskiej, też król strzelców..tak samo, nie pokazał NIC. Owszem nie widziałem Czarnogórca w akcji, dlatego mam nadzieje że coś potrafi.
Odpowiedz cytując
luks96
Banita

Stary 04.06.2010, 21:50
No ja to tęsknie za "starym" dobrym Zieńczukiem.....Ale też myślę,że trzeba sprowadzić jakiegoś szybkiego skrzydłowego,który będzie przeprowadzał rajdy i kiwał ze skutkiem.
Odpowiedz cytując
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 04.06.2010, 21:51
Kompilacja Boskovica z Czarnogóry

http://www.youtube.com/watch?v=KX3H_YqQ89I

Wiem, że zawodnika nie powinno się oceniać po obejrzeniu jego kompilacji, jednak jestem ciekawy jakie będą wasze odczucia po jej obejrzeniu.

Tak na marginesie to niezłe wyniki padają w lidze czrnogórskiej, w ostatniej kolejce sezonu klub Boskovica wygrał 11-0 a on strzelił 4 bramki.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Stary 04.06.2010, 21:51
Maci0s: No załóżmy że do nas trafią, ale czy nie uważasz,że konieczne będzie także pozyskanie bocznego pomocnika, takiego, żeby trochę wiatru z boku robił, bo na razie na skrzydłach to mamy raczej marazm. Przydałby się ktoś taki jakim był Uche, Błaszczykowski,Kosowski czy Zieńczuk. Zawsze Wisła słynęła z tych dobrych skrzydeł a teraz to ni e bardzo to wygląda....

Jesli mnie pytasz o moja wizje zespołu to nie tutaj... To co ja sądze nie ma znaczenia... Wazne co sądzi Prezes Cupiał i jemu podlegli...
Taka prawda

Nie wiem czy pamietasz ale kilka wiekszych postów pisałem, ale zostaly usunięte... Tam było własnie to co ja sądzę...
Odpowiedz cytując
EvilGearPL
Banita

Od: 05.2010

Stary 04.06.2010, 21:54
@wislakrakow124 To było widać już od początku sezonu, że Kirm drepcze jak panienka tylko, żeby nie doznać kontuzji i nie wypaść z gry na MS. Ale szczerze mu się trochę nie dziwię. Przed chłopakiem ogromna szansa. Na 100% każdy z nas gdyby miał taką szanse nie dostawiałby nogi. Cóż ja tam mu wybaczam ;p i liczę, że będzie zapierad.ał jak na Kirma przystało (pierwszy mecz z Levadią) w nadchodzącym sezonie.
Ostatnio edytowane przez EvilGearPL : 04.06.2010 o godz. 21:58.
Odpowiedz cytując
luks96
Banita

Stary 04.06.2010, 21:55
Może jest dobry,ale takie filmiki można by zrobić nawet z Pawełka
Odpowiedz cytując
WalkerLukeTS
Member

Stary 04.06.2010, 21:57
K4millo:Z kompilacji też mozna coś wyłapać, chociazby po sposobie poruszania się, dzięki za filmik........patrząc na gole, szału nie ma....ale...
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 04.06.2010, 21:57
Szczerze to te nazwiska oprócz Navasa, to wrażenia na mnie nie robią. Soriano to zawodnik z gatunku "a może się uda...", to nie wzmocnienie to strzał, równie dobrze może być Astizem,Uche co Arrubareną. CZyli to raczej strzelanie z nadzieją, a nie transfer który z miejsca podnosi poziom. Boskovic niby dużo strzelił, ale Piechna też dużo strzelał. Coś za dużo klubów ma w CV ten Boskovic by sądzić iż jest naprawdę dobry. Cissokho to nie wiadomo czy jeszcze biegać potrafi. Totalny anonim, Ba się pozbyto który też po kontuzji i też z tego lkubu, jedyne co ich różni to wiek. Generalnie szału nie ma. Wolałbym Navasa i dwóch panów S. z Ruchu. Z drugiej strony nie widziałem tej trójki na oczy i może rzeczywiście są dobrzy.
Odpowiedz cytując
KacpiTSW
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 04.06.2010, 21:59
Ciekawe czy jutro będzie jakiś przełom w sprawie Navasa. Tak swoją drogą to o której jest jutro mecz Kostaryki? I gdzie go można obejżeć?
WISŁA KRAKÓW - fuTSal

"...każdy żyd to wie, kto rządzi w mieście, TYLKO ABG!"
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 04.06.2010, 22:00
EvilGearPL napisał(a):Wyświetl post
Nareszcie maci0s. Liczymy na rzetelne informacje transferowe.

W internecie coraz głośniej mówię się o przyjściu Navasa, przedłużeniu kontraktu z Juszczykiem i zostawieniem Pawełka wolno. Oby!!! Spełniłaby się moja wizja z poprzedniego postu.
Z Navasem rostrzygnie sie w przeciagu kilku dni i jak dobrze pojdzie z tym bramkarzem z Balkanów to problem z Juszczykiem i Pawelkiem sam sie rostrzygnie a jak nie to Juszczyk odchodzi a my mamy pol roku na znalezienie drugiego bramkarza w miejsce Pawelka
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Stary 04.06.2010, 22:01
cinekw napisał(a):Wyświetl post
Co do tego Soriano - to może się i wyróżnia w tej Barcelonie B i ma nienajgorsze umiejętnośći, ale problemem może być czy ten zawodnik będzie miał jakąkolwiek motywacje, żeby coś w naszej lidze pokazac? Przeciez Hiszpanie z Legii do Polski przyjechali na wakacje za które dostawali dużą kase.. Ktoś wspominał o przypadku Kalu Uche - niby też przychodził z rezerw Espanyolu, ale on mial wtedy 21 lat! Wybrał Wisłe bo chciał się rozwinąć. Mam nadzieje, że ten Soriano jeśli miałby przyjsc nię będzie Arruabareną.. Z tego Cissokho może być coś więcej choć nigdy o nim nie słyszałem, ale chłopak napewno będzie się chciał odbudować i będzie miał motywacje do gry. Bosković? To gość w podeszłym wieku i do tego z takiej ligi, co by nie mówić, dużo słabszej od Polskiej.. nie wiem czy Wisła chce za niego płacić czy bierze go za darmo, ale jeśli to pierwsze to wolałbym, żeby zamiast inwestować w takiego zawodnika poszukała kogoś młodszego.. Odra Wodzisław też przed sezonem sprowadzała króla strzelców ligi maltańskiej, Daniela Bueno - i co się okazało? Drewno. Tak samo Jagiellonia ktora wzięła Maycona z ligi białoruskiej, też król strzelców..tak samo, nie pokazał NIC. Owszem nie widziałem Czarnogórca w akcji, dlatego mam nadzieje że coś potrafi.
W podeszlym? 27 lat... sorry ale ile ty musisz miec zeby tak pisac;P

Soriano ma 25... z całym szacunkiem dla ligii maltanskiej to rezerwy barcelony waliły by tam po 15 goli na mecz...
Co do ligii białoruskiej to sie nie wypowiem bo się kompletnie w niej nie orientuje, wydaje mi sie tylko ze Maycon grał w Jagiellonii na innej pozycji ( skrzydło? ) i grał sporadycznie...
Hristov tez był królem strzelcow...:]
Odpowiedz cytując
luks96
Banita

Stary 04.06.2010, 22:03
Ja myślę,że Navas,Sadlok(podobno ma przejść),Soriano myślę,że też bo jednak być liderem Fc Barcelony B to nie znowu nic tylko chodzi o tą motywacje.
Odpowiedz cytując
WalkerLukeTS
Member

Stary 04.06.2010, 22:07
Patrząc na gole Boskovicia w tym filmiku dochodzę do wniosku, że większość z nich była banalna. Pusta brameczka, dostawiona noga i siedzi. Tylko kilka nawet fajnych. I jest jeszcze taki ból, że tam stadony to przypominają boiska treningowe i ciekawe czy by się nie spalił przy gorącej atmosferze przy R22
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 04.06.2010, 22:08
@maci0s

Dokładnie to ma 28 ;] Czyli uważasz ze to piłkarz młody i perspektywiczny? Jak tam chcesz. Bardzo się ciesze ze Wisła wykazuje aktywność na rynku, i jeśli za tego Czarnogórca nie tzreba płacić jakiejś dużej kasy to można spróbować go sprawdzić ale po obejrzeniu tego filmiku stwierdziłem, że to ogórek Ale to tylko moje zdanie.

E: Zaryzykowałbym stwierdzenie, że Ćwielong byłby w lidze Boskovića królem strzelców z większą ilośćia bramek
Ostatnio edytowane przez cinekw : 04.06.2010 o godz. 22:13.
Odpowiedz cytując
Salman17
Member

Od: 03.2009

Stary 04.06.2010, 22:09
K4millo napisał(a):Wyświetl post
Kompilacja Boskovica z Czarnogóry

http://www.youtube.com/watch?v=KX3H_YqQ89I

Wiem, że zawodnika nie powinno się oceniać po obejrzeniu jego kompilacji, jednak jestem ciekawy jakie będą wasze odczucia po jej obejrzeniu.

Tak na marginesie to niezłe wyniki padają w lidze czrnogórskiej, w ostatniej kolejce sezonu klub Boskovica wygrał 11-0 a on strzelił 4 bramki.
Z Tego Filmiku wiadomo tylko tyle , że Boskovic jest dobrym wykonawcą "Jedenastek"
A.K napisał(a):
I wanna be the very best, like no one ever was...
Odpowiedz cytując
luks96
Banita

Stary 04.06.2010, 22:13
Gdyby ten Soriano przeszedł to nie trzeba nam Boskovica.A on nie jest perspektywiczny.Oprócz Navasa,Sadloka,Soriano,Cissokho(jeśli to prawy obrońca)potrzeba nam tego szybkiego skrzydłowego takiego Sławka Peszke.Co o tym sądzicie
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 04.06.2010, 22:13
cinekw napisał(a):Wyświetl post
@maci0s

Dokładnie to ma 28 ;] Czyli uważasz ze to piłkarz młody i perspektywiczny? Jak tam chcesz. Bardzo się ciesze ze Wisła wykazuje aktywność na rynku, i jeśli za tego Czarnogórca nie tzreba płacić jakiejś dużej kasy to można spróbować go sprawdzić ale po obejrzeniu tego filmiku stwierdziłem, że to ogórek Ale to tylko moje zdanie.
Wiek jest sprawą drugorzędną. Jak gość gwarantuje te 15 bramek w sezonie to może być i 40 latek. Inną kwestią jest to że ten Czarnogórzec chyba tylu bramek nie gwarantuje
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 04.06.2010, 22:16
Panowie nawet jak napiszemy 1000 stron na tym forum i bedziemy sie spierac to i tak nie mamy zadnego wpływu na to kogo kupią lub sprowadzą za free.Czekajmy a potem bedziemy oceniac jakie ruchy były dobre a ktore nie.
Odpowiedz cytując
wojtole14
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 04.06.2010, 22:16
Patrząc na gole Boskovicia w tym filmiku dochodzę do wniosku, że większość z nich była banalna. Pusta brameczka, dostawiona noga i siedzi. Tylko kilka nawet fajnych. I jest jeszcze taki ból, że tam stadony to przypominają boiska treningowe i ciekawe czy by się nie spalił przy gorącej atmosferze przy R22
Trafiłeś w sedno. Bramki strzelone w bardzo łatwych sytuacjach, no ale... Pozostaje ale, bo chłopak potrafi znaleźć się nie wiadomo skąd w dobrej sytuacji. Wydaje mi się, że to jednak zasługa obrońców całej tej ligi. Z kolei kolejne ale, że przy grze z Buducnostem Podgorica nie zaginął na boisku. No nic, pożyjemy zobaczymy.

Odpowiedz cytując
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 04.06.2010, 22:18
Syn Kangura z 1984 napisał(a):Wyświetl post
Wiek jest sprawą drugorzędną. Jak gość gwarantuje te 15 bramek w sezonie to może być i 40 latek. Inną kwestią jest to że ten Czarnogórzec chyba tylu bramek nie gwarantuje
Z tą gwarancją bramek to bywa różnie. Issa Ba mówił, że gwarantuje 6-7 goli w sezonie.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów