|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Małecki tym razem nie zagrał ani minuty. W reprezentacji nadal w ataku święta krowa Lewandowski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wiadomo ile Wisła dostanie kasy od UEFA za to, że Kirm pojechał na mundial?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
jak sie nie myle 1600$ za kazdy dzien gry
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ktos kiedys widzial Kirma smiejacego sie w Wisle
na tym zdjeciu widac goscia wyluzowanego i wesołego,u nas to jakby kompletnie inny człowiek. Mimo iz przyznam irytował mnie tamtą runde ,caly czas mam nadzieje ze pokaze co potrafi naprawde. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() Mam nadzieję, że Patryk dostanie szanse w meczu z Hiszpanią, ale skoro nie zagrał dotychczas (tych kilku minut nie liczę) to jest to mało prawdopodobne... ![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jak to jest z Cleberem? zakończył już karierę czy nie?
![]() Dzięki myślenie nie boli ja myślałem, że jest z nami do końca czerwca ![]()
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 04.06.2010 o godz. 17:52.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wojtas napisał(a):
No i nie zapominajmy, że ma na nas wyjebane. Od kiedy nie gra w pierwszym, to po meczu zamiast z resztą drużyny podbiec i podziękować za doping, hop hop do szatni i pewnie długa jak najszybciej w chatę.
Ostatnio edytowane przez Pawlolek : 04.06.2010 o godz. 17:23.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Co do Andraża - dajmy mu jeszcze szansę, przynajmniej rok, może potrzebuje więcej czasu na aklimatyzację. Bardziej na wywalenie zasługuje Łobo - on jest w drużynie już długo i zawodzi a w dodatku bierze dużą kasę - miał już swój czas na pokazanie co potrafi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
Ja tez dochodze do wniosku ze Kirm sie po prostu niezaaklimatyzowal, a moze inaczej, nie podoba mu sie w Wisle, nie polubil kolegow z druzyny a kiedy w psychice dzieje sie zle to napewno na boisku nie pokazuje sie dobrej gry. Przypomnijcie sobie mecze z Levadia gdzie Kirm byl najlepszy na boisku. Ciagnal nasza gre doprzodu, a przeciez to byly jego pierwsze wystepy w Wisle Krakow. Ale pozniej kolejne mecze, rozpoznal sie na towarzystwie i zobaczyl ze w klubie jest kolko wzajemnej adoracji. Taki Mały kogo najbardziej ojebie? Oczywiscie siebie nie- od razu mowie. Drze sie na tych co sa najkrocej w Wisle i maja najslabsza osobowosc. Napewno nie burknie na Sobola, Glowe ale jedno zle dotkniecie pilki i Jirsak i Kirm sa jebani jak jakies koty. A tymczasem przeciez wiekowo kotem to przy nich jest Malecki... Kto by chcial byc tak milo przywitany w klubie. O spadku formy chyba nie ma mowy bo jakos u nas w klubie zawodzil a w reprezentacji asystowal i gral naprawde dobrze. Po prostu mu sie tu nie podoba, zapewne mu sie nie podoba druzyna i sie tutaj meczy wiec napewno nie bedzie sobie zyl wypruwal na boisku zeby za chwile go jakis cienki kot jak Malecki (bo kim jest Maly? Polaczkiem ktory na kadre sie nie lapie, mlodym chopaczkiem ktory ma zawsze najwiecej do powiedzenia), czy Brozek bez formy (bo co Brozek moze caly mecz chodzic po boisku ale jak Andraz zjebie zagranie to dostaje od takiego pilkarza ojeb) opieprzal za zepsuta pilke.
Moze czas spojrzec prawdziwe w oczy i powiedziec sobie ze takie polskie gwiazdki ktore sa tylko gwiazdkami w naszym klubie psuja cala atmosfere w zespole. Nie moze byc tak ze klub jakikolwiek to bedzie jakby wlasnosc kilku pilkarzy. Prosty przyklad. Glowa i Sobol to prawdziwi Wislacy ale oni nie maja ciagle chamskich pretensji do innych jak Maly czy Brozek. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a kto sie wogole zaaklimatyzował?
i kto idzie podziękować za doping bo chce, a kto idzie bo tak mu zasugerowano? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Kirm zdobył bramkę z Nową Zelandią, dobił piłkę po złej interwencji bramkarza
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Masz linka do meczu?
A jak wyglada jego gra? Bo rozumiem, ze wszedl w podstawowym skladzie. |
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Brawo Kirm!!! Stawka leci w górę...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||||
fanfan napisał(a):
Jaroo1 napisał(a):
Jaroo1 napisał(a):
Antoine de Saint-Exupery napisał(a):
|
|||||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Kirm właśnie strzelił brameczkę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
A mi osobiście Kirm się podoba i nie rozumiem krytyki jaka jest nakierowana na jego osobę. Oczywiście spodziewaliśmy się wszyscy po nim więcej, ale wydaje mi się, że został zaszczuty przez ,,cwaniaczków" z naszej drużyny. Jeśli zawodnik potrafi objechać parę razy Glena Johnsona, a Andraż to zrobił w meczu towarzyskim z Anglią, to znaczy że wyrasta ponad poziom polskiej ekstraklasy. Pytanie dlaczego wychodzi mu w Wiśle 1 na 5 meczy? Uważam, że jeśli Andraż się nie przebudzi, to Kasperczak powinien go spróbować na prawej obronie, gdyż Kirm mam najlepszą kondycję w Wiśle, a poza tym ma dobre warunki fizyczne i jest w miarę zwrotny.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Kirm sie nie moze odnaleźć - Błaszczykowski też niby gwiazda ale w Bundeslidze ma marne statystyki.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A może dajmy szanse jeszcze jedną Andraż'owi może p.Kasperczak go odpowiednio ustawi? przepracuje pod okiem jego okres przygotowawczy ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
bramka Kirma:
http://www.youtube.com/watch?v=dTBRI...layer_embedded ;] a tutaj dwie pozostale bramki ( Novakovicia). Niezle, prawda? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=TdCH-HvU-3E http://www.youtube.com/watch?v=uVKLdKqc_dY
Ostatnio edytowane przez tylko_na_kilka_dni : 04.06.2010 o godz. 22:31.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie spokojnie. Nie wiem jak grał Kirm w tym meczu, ale widzę że wszyscy oceniacie go tylko ze strzelonej bramki:
- Będącą prezentem od bramkarza - Z Nowa Zelandia - W sparingu Oczywiście chciałbym żeby Kirm wymiatał w Wiśle, ale nie róbcie już z niego Boga. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Kirm w moim odczuciu zagral średnio, cały mecz grał na lewej pomocy. Nie było tym razem zmian wahadłowych z Birsą.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
W Polsce oczywiście. Kuba ponad 80 meczy i chyba tylko 5 bramek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
Za to sezon 2008/09 byl nawet niezly pod tym wzgledem - az 4 bramki z wolnych i to kazda przez innego zawodnika. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
|