|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
z tego co oglądałem to nic nie mówili ale odchodziłem pare razy od telewizora więc mogłem coś przegapić ale wątpie
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
|
mam pytanie...Co to ****a jest?
http://i43.tinypic.com/200fdw3.jpg ...bo mi sie wydaje że to może być kaka... ![]() Żeby było w temacie to mam nadzieje ze go nie kupimy ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Na piechotę miał dalej z Wodzisławia, no ale chyba dojdzie do Warszawy.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
O chłopie
![]() W polonii jest. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
może i ma ale co Wisła ma z tym wspólnego?
![]()
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY. PUCHARÓW TEŻ WIELE, LECZ Z POLSKIEJ MENNICY. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
ludzie co ma smuda do naszych transferów moim zdaniem wielkie nic niech jak wczesniej pisalem zajmie sie reprezentacja a klub niech wreszcie zatrudni odpowiednich ludzi na odpowiednie stanowiska
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
No jezus, Poprost pan Cupiał poprosił swojego kolege Smude aby mu doradził i tyle.
Ty sie nigdy kolegów o rady nie pytasz |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pytam pytam
ale sam pomysl czy to tak ma wygladac ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
zwłaszcza że nie mamy kim oceniać ewentualnych kandydatów. Myśle że jest to pewnego rodzaju gest litości od Franka , coś ala
"oj Boguś Boguś, jak widze co sie u was dzieje to mnie krew zalewa i może was naprowadze na właściwych kopaczy, bo obudzicie sie z ręką w nocniku jak z Lewandowskim" |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Boss go ceni, są kumplami, raz na czas podjedzie do Myślenic na jednego głębszego.
Wystarczy? Przy okazji mógł coś tam doradzić. Zwykłe spotkanie dobrych znajomych, tyle że jest nim trener to od razu trzeba szukać teorii spiskowych jakoby Smuda już miał listę 100 potencjalnych kandydatów do gry przy Reymonta. Nie wiadomo jeszcze co Bossowi siedzi w głowie - bo jeśli nie zamierza wyłożyć gotówki na stół to Smuda czy kto inny chuja mogą. Cupiał nie jest na tyle jebnięty że trzeba mu tłumaczyć że bez wzmocnień nie będzie tak kolorowo. Będzie miał kaprys to wyłoży.
Ostatnio edytowane przez element : 30.05.2010 o godz. 19:58.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
własnie tak jak napisales dopytac a nie zeby smuda nam wybieral ewentulnych grajkow bo od tego sa inne osoby
sugerujac sie wczesniejszymi postami maciosa to cos jest na rzeczy podobno boss ma ruszyc sakiewke i sypnac groszem ja mysle ze tak jak pisales on wie ze musi wzmocnic druzyne bo moze byc ciezko w nastepnym sezonie nie mowiac juz o LE
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 30.05.2010 o godz. 20:42.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Nie wiem skąd takie poruszenie na forum. Sam Smuda wielokrotnie wspomina, że jest z Cupiałem w kontakcie i wielokrotnie pyta go o zdanie. Jego obecność na ostatnim spotkaniu mówi wiele. Jeśli Smuda powie Sadlok, a nie Glik to nie widzę powodu aby nie ufac Smudzie bo jak już pisałem on ma nosa do transferów.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie kolejny bramkarz zmierza na testy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
http://wislaportal.pl/news.php?id=17855 ciekawe skad,typuje Mongolie...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
skad takie info posiadasz
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Po mojemu to Ci bramkarze to sobie robią wycieczki na treningi Wisły a nie na testy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ja mam tylko wielką nadzieję, że za Basałaja wróci normalność w Wiśle. Polityka transferowa za czasu Wilczka była polityką którą nadal się preferuje w Wiśle. Oby era Basałaja była erą normalności w negocjacjach, transferach i kontraktach.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Z tych testów ani porządnego bramkarza nie będzie, ani też elegancko w stosunku do Pawełka i Juszczyka się klub nie zachowuje. Skoro takich bolców mają testować ch*j wie skąd to ja już wolę by w bramce stał Marcin Juszczyk, przynajmniej swój. Zero profesjonalizmu.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Janusz Kozioł w swoim felietonie na TVP Kraków powiedział jakoby Wisła była poważnie zainteresowana bramkarzem reprezentacji Kostaryki, oraz jakimś piłkarzem Auxerre wracajacym po dwuletniej przerwie spowodowanej wypadkiem
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Keylor Navas
|
|