|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy uważasz, że nowy, stary trener poradzi sobie i wyciągnie Wisłe z kryzysu? | |||
| Tak |
|
433 | 41,88% |
| Nie |
|
250 | 24,18% |
| Pożyjemy, zobaczymy |
|
351 | 33,95% |
| Głosujących: 1034. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Załóżcie SKSWK - Stowarzyszenie Kibiców Sukcesu Wisły Kraków
![]() |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ach no proszę jak kolega błysnął teraz intelektem...
Znaczy, każdy kto śmie mieć inne zdanie niż Wy, jest kibicem sukcesu, tak? ŻENADA... Załóżcie SKMS Stowarzyszenie Kibiców Maćka Skorży. I wysyłajcie mu kwiaty na Łazienkowską w każdą rocznicę Levadii.
Ostatnio edytowane przez willow : 28.05.2010 o godz. 10:37.
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
Mam znajomych którzy się nie zgadzają i nie są kibicami sukcesu a wręcz przeciwnie. ![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nawet nie wiesz w ilu sprawach się nawzajem nieraz spinamy. Sam jestem w SKWK i jakoś nie do końca się zgodze, że Skorża był zajebistym trenerem. W ogóle np z Marcinem wybitnie czesto się nie zgadzam. Różnica jest taka, że w miare możliwości większosc ludzi mówi sobie na żywo (lub w porywatnej korespondencji) w czym jest problem, a nie płacze wszędzie gdzie się da w internecie. z mojej strony koniec tematu bo jest patowy mam nadzieje, że Wisła za Kasperczaka lub pod wodzą trenera będzie odnosić sukcesy, prawie każdemu trenerowi tego życze. |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
|
Ja również jestem człowiekiem tolerancyjnym i chętnie dyskutuję konstruktywnie na różne tematy, ale krucjatę w necie przeciwko Kasperczakowi Wyście rozpoczęli! I to mi się nie podoba, bo: 1. Nie odzwierciedlacie opinii większości kibiców 2. Podgrzewacie atmosferę w klubie i obrażacie trenera naszego klubu. I zgodnie z Twoimi słowami, dyskutujcie sobie na ten temat we własnym gronie, a nie wyjeżdżacie z tym na całą Polskę Cytat:
|
||
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|