|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Kosowski i Żurawski do wzięcia. Można narzekać, że starzy, ale ostatnio mamy bardzo skromną kadrę i na ławce rezerwowych siadają miernoty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Żurawski jest tym kogo Wiśle brakuje ! Napastnikiem, który potrafi mocno, celnie strzelić, dobrze podać, przejść zwodem, a Kosowski + Żurawski myślę, że było by dobrze
Szukamy piłkarzy za darmo? Proszę są za darmo. |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Taki Kosa, Żuraw to rozwiązanie czasowe i myślę, że bardzo dobre. Gracze na sezon, prezentujący solidną jakość, mający wyrobioną markę w Wiśle. Pozwolą przyciągnąć ludzi na stadion w ciężkim, bo w pierwszym sezonie. Dają rok czasu na znalezienie wzmocnień do składu dla działaczy, wzmocnień przemyślanych.
Podsumowując. Plusy: + wzmocnienia składu + zachęta dla kibiców + czas dla działaczy na przemyślenie transferów na następny sezon + wzmocnienie charakteru drużyny + po zakończeniu kariery można Żurawia usadzić na stanowisku 'trenera napastników' Minusy: - duże pensje |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
brać Żurawia i to jak najszybciej póki jest za darmo!!!!!!!!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Czyli co, zostajemy na rok z Cleberem, na Arku zarabiamy kasę i za rok przychodzą do nas szukani, selekcjonowani bardzo dokładnie środkowi obrońcy? Wątpię.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Czyli pozbywamy się 2 podstawowych obrońców |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A Wy jak dzieci wierzycie w kazdego newsa napisanego przez te hieny z onetu.
Niczego sie jeszcze nie nauczyliscie ... )Spokojnie Panowie, spokojniee. ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Potwierdzam informację o transferach Głowackiego i Marcelo. Widziałem ich na lotnisku jak wsiadali do samolotów razem z Szałachowskim, który leci do Monaco, Grosickim, który ma lot do Paryża, Brożkiem, który leci do Londynu, Sobiechem, który przez Poznań na lecieć do Aten. Jednocześnie widziałem Galamaza który w końcu doleciał z Rumunii i gościa, który był ludząco podobny do Pitbulla.
PS. Info z ostatniej chwili, Marcelo jednak wsiadł do samolotu razem z Sobiechem (czyżby jednak Olympiakos?) PS. Niektórzy to się nigdy nie na uczą i będą łykać wszystkie informację pochodzące z onetów, Faktów i Super Expressów... ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Jak odejdzie Głowa oraz Marcelo to sobie można darować wszelkie transfery. Co za różnica czy zajmiemy w lidze 11. czy 6. miejsce
? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jak czytam, że taki Peszko w Lechu zarabia w tej chwili 20 tysiecy zlotych miesiecznie (60 tys euro rocznie),a u nas łamaga Łobodziński kosi 5 razy tyle,a pozytku z niego zero to nóż w kieszeni mi sie otwiera...
Obnizyc gościowi zarobki conajmniej o polowe, a jak nie to niech szuka sobie klubu... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
o sytuacji w Wiśle z GK:
w jednym tekście jak byk stoi że Juszczyk odchodzi, razem z Alvarezem, Gołosiem, Mąką (który nie chce siedzieć na ławie) i Burligą (który podobno ma wg. dziennikarza zainteresowania inne niż sportowe) zostaje Kasper, Ba i prawie jest już nasz Onyszko tekst tu: http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...?kategoria=664 w innym: Juszczyk zostaje bo Pawełek wyleczy się dopiero w sierpniu tekst tu: http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...?kategoria=664 odbydwa spłodził Bartosz Karcz ![]() ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko, że Łobo był w życiowej formie i podstawowym reprezentantem kraju. Chyba dzień przed podpisaniem kontraktu był towarzyski mecz z Czechami, w którym po jego ładnym strzale piłkę z bramki musiał wyciągać sam Petr Cech. Wydawało się, że będzie dużym wzmocnieniem.
Teraz widać kto jaki zrobił postęp. Lewandowski ma teraz kontrakt 1 mln. Ale sam fakt, że Łobo ma aż 0,4 mln jest po porostu przykre bo jego gra jest warta może 10% z tego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ja odnośnie jeszcze Żurawia - nie możemy robić z klubu domu spokojnej starości. On ma już 34 lata i będzie chciał wysoki kontrakt. Lepiej ściągać piłkarzy takich jak Sobiech, nie oddajmy go bez walki Lechowi bo jak u nas Żuraw będzie kończył karierę i będziemy musieli szukać jego następcy to Lech sprzeda Sobiech za 5 mln. euro i bez problemu znajdzie następce bo będzie miał za co. Uważam że jest nam potrzebny jeden doświadczony piłkarz ofensywny, może być troszkę starszy który wprowadzi spokój i nową jakość - ja wskazałbym Kose na miejsce Łobo. Głowa , Sobol i Kosa uzupełnieni piłkarzami z obecnej kadry i kilkoma młodymi wilkami takimi jak Sobiech i możemy myśleć o dobrym zaprezentowaniu się w Lidze Europejskiej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
![]() Co do Żurawia opłacałoby się go zakontraktować jeśli mielibyśmy przynajmniej jeszcze jednego młodego napastnika który by na pewno skorzystał na podpatrywaniu go ![]()
Ostatnio edytowane przez cfa : 20.05.2010 o godz. 10:55.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/sport/1,65025,79...canskiego.html
Ja jestem jak najbardziej za! A Wy co uważacie? Jak dla mnie sprzedać Brożka póki jeszcze można i Micanski plus Nowak. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Żurawski mógłby nam pomoc w awansie do grupy LE, a z tym idzie kilka mln euro z transmisji, biletów i uefy. A taki młody piłkarz, który jest niewiadomą tak naprawdę niekoniecznie musi się u nas rozwinąć i dać szansę na zarobienie na nim dobrych pieniędzy w przyszłości. Jesteśmy w takiej sytuacji finansowej i kadrowej, że musimy zakontraktować piłkarzy, którzy dadzą nam jakość. Patrzenie w metryke nie ma sensu. To samo tyczy się Onyszki i Kosowskiego. Dodatkowe plusy to szansa na to, że młodzi będą mieli od kogo się uczyć. Ludzi na trybuny takie stare dziadki też by przyciągnęły, bo kojarzą się z nimi (Żuraw, Kosa) najlepsze lata Wisły w ostatniej dekadzie. ![]()
Mały motywator - http://i40.tinypic.com/28lxdlv.jpg
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
W takiej byl zyciowej formie, ze go Pawlowski sadzal na lawie w Lubinie. Beenhakker go ciagnal za uszy - z Czechami mial sam na sam na wprost bramki i nawet nie spanikowal wiec trafil.
Ostatnio edytowane przez dynek.pl : 20.05.2010 o godz. 11:16.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiecie skończył się sezon "szmatławce" nie mają o czym pisać,więc wymyślają to i owo.Mam nadzieje, że Marcel i Głowa zostaną
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Ciekawe czy w gazetach choć 1% prawdy jest, czy tylko strugają artykuły by sie szmatławiec mógł sprzedawać. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
tylko, że jeżeli PAO rzeczywiście wykłada 1,8mln ojro za Sobiecha to możemy sobie pomarzyć i patrzeć, jak rośnie nam pociecha reprezentacji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Panowie poczekajmy. Nie ma co sie pasjonowac wymyslami bo o czyms pisac musza. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Skoro Zurawski i Kosowski kilka lat temu , gdy byli w szczytowej formie,nie zawojowali Europy (poza jednym pamietnym rokiem Parma,Schalke,Lazio) to raczej tego nie dokonaja teraz,za takie wzmocnienia dziekuje,potrzebujemy realnych wzmocnien
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|