|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Czyli jak z Łobo serial. 1 dobry mecz na sezon, reszta suche buły. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Mały motywator - http://i40.tinypic.com/28lxdlv.jpg
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
http://goool.pl/ekstraklasa/2228-pik...-urlopach.html
Za tę żenadę, która odstawili w ogóle nie powinni mieć udzielonego urlopu. Uważam, że gdyby przed rundą wiosenną ktoś w klubie zarządził, że brak mistrzostwa będzie skutkował tym, że zamiast urlopu piłkarze będą musieli przebywać w klubie od 8 do 16 w tym okresie, to gra wyglądałaby zupełnie inaczej. A tak gwiazdeczki będą się wylegiwały na Mauritusie albo na Malediwach mając w dupie, to że kibice martwią się co dalej będzie z klubem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Jestem ciekaw formy Kirma na Mistrzostwach.
U nas zwykle nigdy go nie ma tam gdzi byc powinien,kompletnie nie czuje gry,ciekawe jak bedzie gral na kadrze.... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Jeszcze nie wiadomo czy pojedz na te MŚ ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Wpis kota wspaniale obrazuje również moje stanowisko. Mam nadzieję, że kopacze też przeczytają ten wpis.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez element : 18.05.2010 o godz. 12:51.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
![]()
Za mało jest cudownych chwil, by bać się tych pozornie złych!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Całkiem przyzwoicie im poszło bo 25 miejsce na 40 drużyn. Młodzi Wiślacy byli wyżej m.in. od: Bayernu Monachium, Interu Mediolan czy Hannoveru 96. Turniej wygrało TSV 1860 Monachium. Wyniki: SSV Ulm 1846 - Wisła Kraków 4:0 Wisła Kraków - MSV Duisburg 0:2 SV Oberelchingen - Wisła Kraków 0:6 Wisła Kraków - FC Bayern München 1:0 Wisła Kraków - SSV Jahn Regensburg 2:2 Tennis Borussia Berlin - Wisła Kraków 1:0 NK Zagreb - Wisła Kraków 0:0 Wisła Kraków - FC Barcelona 0:0 Wyniki są mniej ważne bo jak wiadomo chodzi tu o naukę, ale warto zwrócić uwagę na wygraną z Bayernem i remis z Barcą ![]() Gratulacje ! ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Mariusz Jop chodził sobie wczoraj po Floriańskiej około godziny 13:00.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Acha. Dziwne że jeszcze nikt o tym nie napisał w gazecie. Coś niesamowitego.
...:::Tomo:::... podziękował. ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
W zeszłą sobotę na Woli Justowskiej widziany Zieniu z żoną i dzieciakami, torche mnie to zdziwiło, myślałem, że siedzi w Grecji
![]() ![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Już długo jest w Polsce. Był nawet na meczu ostatnim.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Przecież Zienu ma mieszkanie na Woli wiec nie widzę w tym nic dziwnego. Zienu, Sobol, Głowa to klienci mojego sklepu z bagażnikami na woli i bywają u mnie dość często. Głowa też mieszka w okolicy, tak jak i Bukalski i wielu innych wiec nie ma w tym nic dziwnego ze są tu widywani.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może niektórych zaskoczę tym stwierdzeniem, ale piłkarze to też zwykli ludzie. Chodzą po ulicach, robią zakupy i następnego dnia kaca mają jak Ty czy ja
![]() |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Myślę, że do tematu nasi piłkarze będzie to pasowało najlepiej.
Czy ktoś jest w stanie w logiczny sposób wyjaśnić, dlaczego nasi kopacze dostali nagrodę po sezonie w postaci wolnego od razu po końcu rozgrywek? W tym czasie Legia Warszawa jest na turnieju w Stanach, Śląsk Wrocław i GKS Bełchatów trenują i rozgrywają sparingi... Czy zawodnicy, którzy nie wyjechali (np. Boguski, Garguła) trenują z Młodą Ekstraklasą? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Sezon 2010-11 rusza w Polsce 15 sierpnia. My zaczynamy miesiac wczesniej meczem pucharowym. Nasi jeszcze zdaza potrenowac, chociaz co to da to ciezko przewidziec.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mariusz Jop widziany w Almie na Pilotów
P.S: Prosze nie mówcie, że mieszka gdzieś niedaleko bo się przeniosę po za Kraków.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Nie może być, to on robi zakupy ?!
![]() Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy. Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Chociaz z drugiej strony w tym roku nie bedzie jaj z ustaleniem skladu ekstraklasy, wiec mozna ruszac szybciej. Cytat:
Ostatnio edytowane przez Wasiu : 22.05.2010 o godz. 18:25.
|
||
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Pierwsza kolejka sezonu 10/11 jest w weekend 6-8 sierpnia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kirm przechodząc do Wisełki nie miał auta, teraz się to zmieniło
by sylwetka na nsport
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 27.05.2010 o godz. 22:06.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|