|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Nie wiem dlaczego jedziecie też tak po Boguskim. Chłop w końcu wyszedł z kontuzji. Nawet pare bramek strzelił. A że jest słabszy fizycznie to co zrobić? Taki już poprostu jest, gdy jest w formie wydaje mi sie ze jest jednym z najlepszych piłkarzy Wisły.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Wrócę do tematu.
Szukałem podobnego posta, o ktorym ja myślałem - znalazłem jednego. 1.Otóż, moim zdaniem zawalanie winy na Jopa za utratę mistrzostwa jest frajerstwem. Ludzie (pomijając błąd sędziego w derbach(nieuznana bramka)), mieliśmy tyle akcji, że Wisła do tej feralnej 93 min powinna prowadzic co najmniej 3-0!! Jak można strzelić w poprzeczke z 5 m? Myśle, ze nawet ślepy by trafil. 2.Jak ktoś już napisał w przegranych meczach wystarczyło nie popełnić tego jednego błedu (jednak jak wiadomo, latwo sie mowi). Oglądając bramki z przegranych meczów, naliczyłem się 3 błędów Marcelo (niby najlepszy darmowy piłkarz) - w tym momencie mamy tyle samo pkt co Amica - w meczu z Odrą Wisła grała by na bank bardziej ambitnie (jeszcze + 2pkt, mistrz zostaje w Krakowie). 3.no i te blędy sędziowskie. o przyczynach mógłbym jeszcze z 1000000 powodów napisac... O skutkach pisać nie bede, bo po co? w tym momencie powinnismy sie cieszyc z tego, co mamy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
[QUOTE=Kamyck1906;900523]Wrócę do tematu.
1.Otóż, moim zdaniem zawalanie winy na Jopa za utratę mistrzostwa jest frajerstwem. Ludzie (pomijając błąd sędziego w derbach(nieuznana bramka)), mieliśmy tyle akcji, że Wisła do tej feralnej 93 min powinna prowadzic co najmniej 3-0!! Jak można strzelić w poprzeczke z 5 m? Myśle, ze nawet ślepy by trafil. No nie wiem. Widzieliście co kalou zrobił w finale pucharu Anglii z innej beczki : myślę ze kasperczak powinien zostać a jeśli ma być inny trener to tylko z zagranicy w canal+ mówili coś że trenerem Wisły ma być Ulatowski i podobno chcą dalej ściągnąć szklanego nowaka
Ostatnio edytowane przez 19sebawro06 : 17.05.2010 o godz. 08:21.
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Kasy
A dopiero potem kasy. Czy wy naprawdę myślicie że pieniądze rozwiążą wszystko? To nie jest CM ani FM. Markus dzisiaj wszystko wyjaśnił. pOOZDRO DLA KUMATYCH |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|