The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Arturo
Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.05.2010, 08:58
W poprzednim sezonie Wisła wygrała 6 meczów na wyjeździe, z czego większość w drugiej rundzie, na finiszu ekstraklasy. Miałem duże obawy przed tym sezonem ponieważ zawsze twierdziłem i będę twierdził, że największą bronią Wisły jest Reymonta.

Obawy poniekąd się potwierdziły bo gra Wisły przez cały sezon wpasowała się w tło Sosnowca i Nowej Huty, tyle, że rywale robili prezent Wiśle i wcale nie chcieli zdobywać MP.

Jestem przekonany, że w przyszłym sezonie będzie lepiej w meczach domowych - 4 porażki i 3 remisy z tego sezonu nie mają prawa się powtórzyć. Inną kwestią jest czy bilans meczów na wyjeździe będzie równie korzystny - tylko 2 remisy i 2 porażki.

Co do europejskich pucharów to jest źle - droga do LM jest duuużo łatwiejsza niż do LE. Awans do fazy grupowej będzie graniczyć z cudem (po pierwsze trzeba ominąć drużyny niemieckie, francuskie, hiszpańskie, po drugie trzeba wyeliminować drużynę klasy np. Bruggi).
Visca el Barça!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów