|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
No właśnie może ma ktoś na swoim komputerze taki formularzyk bo na stronie mi nie wchodzi a zawiózł bym już wypełniony.
![]()
Tylko jeden Klub,
Kocham aż po grób. Kraków to nasz gród, Wisełko naprzód! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
ludzie sprawa prosta idziecie do Wiślackiego Światu bierzecie wniosek i w miejcu gdzie jest podpis podpisuje się osoba pełnoletnia i niepełnoletnia wniosek może złożyć każdy. Koszt 15zł a KK jest na za 3 dni przynajmniej ja tak miałem.
Co do formularza albo z www.wisla.krakow.pl albo z R22 innego źródła nie posiadam. ![]()
[SIZE=6][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Red][center]AVE WISŁA[/center][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE] |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Na razie nie można wyrobić KK. Mają być nowe wnioski, nowe karty itp. Coś więcej będzie wiadomo na przełomie czerwca i lipca.
![]()
!!!! NIEPOKONANA !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aha. Ogołem - nie dobrze, ponieważ będzie multum ludzi z czym są związane kolejki i być może dłuższy czas wyrobienia KK.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
2 Dni temu w Wiślackim świecie uzyskałem informacje ze do 15 lipca nie wyrabiają Kart Kibica... Jakaś nowa ustawa ma wejść i nie wiedzą m.in czy na nowej KK będzie wymagane zdjęcie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Czy coś się zmieniło w tej kwestii?
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Witam,
Chciałbym wyrobić Kartę Kibica i zapytać czy istnieje możliwość wyrobienia tejże Karty Kibica inna niż stawienie się osobiste w sklepie "Wiślacki świat"? Mieszkam ponad 300km od Krakowa (w Warszawie) i jeżeli byłby inny sposób wyrobienia tej karty, oszczędziłoby to mój czas i pieniądze. ![]()
Uwaga ogloszenie: Jeśli mieszkasz w okolicach Warszawy i regularnie jezdzisz na mecze Wisełki lub znasz osobę, która odpowiada tym kryteriom proszę napisz do mnie na priv. Szukam osób z tych okolic, z którymi mógłbym udawać się na mecze i wspierać ABG. Dziękuję za uwagę
Śląsk - Wisla - Lechia Braci się nie traci! edit by Jaroo1 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Na razie to nic nie wiadomo.
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
wyrabiałem kartę w tamtym roku i jako że nie byłem pełnoletni to musiałem zgodę od rodzica mieć, jak będę wymieniał karte to czy też będę musiał mieć zgodę? czy w takim wypadku jeszcze raz będę musiał przynieść taką zgodę?
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|