|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy uważasz, że nowy, stary trener poradzi sobie i wyciągnie Wisłe z kryzysu? | |||
| Tak |
|
433 | 41,88% |
| Nie |
|
250 | 24,18% |
| Pożyjemy, zobaczymy |
|
351 | 33,95% |
| Głosujących: 1034. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Ale szczęście ma Kasperczak,że nazywa się Kasperczak i połowa forum pamięta Schalke i Parmę. Gdyby pan,który haniebnie przegrał nam mistrzostwo nazywał się Skorża forum zjadłoby go z kopytami,a tak... Kasper ok, piłkarze be.
Człowiek ten,który bezhonorowo ciągnął kasę od Cupiała przegrał wygrany sezon w sposób,który przyćmił wyczyn Legii z 97r. Dymisja bezyskusyjna powinna być,mam nadzieję,że właściciel po Odrze oprócz trenera pogoni Brożków, Kirma,Jopa, bramkarzy, Diaza i utemperuje Małeckiego. I jak ktos powie,że nie mam prawa tak mówić,ja powiem-mam prawo w imię przejechanych tysięcy kilometrów na mecze Wisły. Kasperczak odejdź!! ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
Ja już pomijam to sławetne "ciągnięcie" kasy przez Kasperczaka, bo temat był wałkowany chyba z milion razy. I dalej nikt nie jest w stanie jednoznacznie odpowiedzieć, kto kogo bardziej zrobił w konia, klub Kaspra czy Kasper klub. Ale co do przegrania mistrzostwa, to nie zostało ono przegrane w przedostatniej kolejce, albo przynajmniej nie tylko. Przegrane zostało przede wszystkim początkiem wiosennej rundy. Kasperczak dostał drużynę tak a nie inaczej przygotowaną i zrobił według mnie z nią to, co mógł. Jaką masz gwarancję, że gdyby został Skorża, nie mielibyśmy teraz 6 albo 8 punktów straty do Lecha? Albo że w ogóle gralibyśmy w pucharach? Sądząc po tym, co pokazywała drużyna Skorży, żadnej gwarancji. A co d drugiej Twojej tezy "Kasperczak odejdź". Hm. Zaproponujesz kogoś lepszego w zamian? |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|