|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Pezet odpowiem Ci
![]() Jesli chodzi o doping na SS to jak chcesz jak najelpiej tylko potrafisz to usiadz pod tym napisem na daszku "hutnik krakow" tam jest najlepiej jesli chodzi o dpoing. I zgodze sie z kolegą wyzej druzyne sie dopinguje nie tylko jak jest dobrze ale jak i jest zle. "Bo w Krakowie Krakowie Krakowie gdzie najlepsi kibice w Polsce sa..." Do zobaczenia na SS. |
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Nie czytałem wcześniejszych wpisów może się powtarzam .Wisła nie ...tylko prywatni sponsorzy
powinni zaoferować Miedziowym odpowiednia kwotę Sam trener Zagłębia mówił ze jeśli to będzie zgodne z przepisami to przyjmą gratyfikacje i tu zaczyna się podbijanie bębenka Wiśle zależy i Lechowi też ..Tylko jest jeden problem trener Zagłębia prowadził Lecha i specjalnie podpuszcza Lecha i straszy Lecha nie dacie to będzie wam ciężko .A z tego wynika jak dacie więcej to albo będzie nam się chciało albo nie chciało.Wszystko zależy ile dla Lech i tyle w Temacie |
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Nie wiem na jakiej podstawie,ale im bliżej tego meczu w Poznaniu,to mam wrażenie że kuchenki tego meczu nie wygrają.
Zdajcie sobie sprawę o co oni tak naprawdę walczą!Oni nie mają o tym zielonego pojęcia!Po mojemu-nie wytrzymają tej presji.. Przy każdym zagraniu,będą im się trząść nogi jak galaretki.A czas będzie nieubłaganie upływał...Aż nadejdzie 90 min. i na tablicy świetlnej zostanie wynik ...1-1. 15 tys.amatorów sprzętu AGD przeżyje szok,popadnie w demencje,niektórzy zwariują. Feta odwołana... Z głosników na stadionie popłynie ..."Znowu w życiu mi nie wyszło...",piłkarze padną na murawę jak rażeni piorunem. Manuel Arboleda jeszcze nie wierzy...jeszcze do niego nie doszło. Lewandowski już wie.Ale on to miał w dupie.Na biurku umowa z Borussią Dortmund...Peszko płacze,a Krivets ucieka do szatni... Tymczasem w Krakowie... Niesamowita radość sympatyków Białej Gwiazdy którzy po trudnym meczu pokonali wodzisławską Odrę 1-0,wyszarpując wręcz z rąk pewnych i butnych poznaniaków broniony tytuł MP! Na przekór wszystkim. Mediom,sędziom,pzpn-owi. Szykuje się wielka feta,nie tam gdzie wszyscy się spodziewali,lecz w mieście gdzie wierzono do końca w ostateczny sukces!Ta noc będzie baaaaaardzo długa! Do boju Wisełkaaaaaaaaaaa......
Ostatnio edytowane przez palladynTS : 14.05.2010 o godz. 18:26.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Jeżeli wyjdą z takim samym nastawieniem jak po meczu z Ruchem na swój śmieszny stadionik przy ul. Bułgarskiej w sobotę , to rzeczywiście można upatrywać szansę w tym że stracą punkty. Bez względu na to czy Wisła będzie świętowała mistrza w tym roku czy Kuchenkowy Klub Sportowy Amica , to cały ten sezon to śmiech na sali. Bez odbioru ![]() ![]()
Rabka-Zdrój.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() W każdym razie, żeby tak myśleć, trzeba wygrać z Odrą, tym bardziej, że ci to zawsze umieją popsuć grę rywalowi. Ale nie tym razem... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Suma błędów podobno wychodzi na zero... no to jutro jakieś 2 karne dla Zagłębia i tam jakąś czerwień dla Peszki (to realne gdy nie będzie szło
) Ja się nie nastawiam na stratę punktów przez Lecha, wole być w nieziemskim nastroju po ich braku zwycięstwa, niż łudzić się na jakieś korzystne rozwiązania. Wiara, tylko to nam kibicom pozostało ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Wiara swoją drogą.. ale głośny doping na SS również mile widziany ![]() ![]()
niekumaty
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Albo wierzysz albo nie... Zagłębie coś urwie, bo Lech nie wytrzyma presji, zobaczycie ![]() Powód: TSW!
Ostatnio edytowane przez wislacki : 14.05.2010 o godz. 20:11.
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ce..... Nas to Wielkie pojęcie, którego "oni" nie znają, więc WIERZYMY DO KOŃCA!Prezes ekstraklasy Andrzej Rusko w z trofeum dla Mistrza Polski będzie w Poznaniu, gdyz uwarza, że tam najprawdopodobniej będzie Mistrz, ja mu proponuje sobie na 19 zanówić helikopter, bo może się przydać.Przede wszystkim jutro 3punkty z Naszej strony i nadzieja, która zapewne jest w każdym Wiślackim sercu na to, że Amica nie wygra!Zastanawiam się jeszcze, bo trzeba to otwarcie powiedzieć, jak stanie się to czego tak pragniemy czyli Mistrzostwo to wiadomo na rynek marsz!A co w razie tego Vice Mistrzostwa?Też coś przewidziane na rynku?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Burliga na prawej obronie i jazda!! Pokonujemy Odre dajemy jej bilet do 1 ligi a sami odbieramy trofeum!! Wierzymy do konca! JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Właśnie też mi się tak wydawało, ale jak widać wszyscy są już pewni kto będzie mistrzem, a ja coraz bardziej pragnę aby się jutro wszyscy głęboko przejechali na tym całym ''pewnym mistrzostwie'' Amiki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
"Lud był w****iony zażenowany sesja zdjęciowa Lecha z pucharami zamiast mistrza co wtedy pomyślałeś że Jopa skasujemy na Amen...
Wisełka-Odra 2:1.....a w Poznaniu 1-1 ...![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Panowie bez upominania lecimy jutro na pełnej kur*** ! Niech ten blaszak na SS się trzęsie ! Pomóżmy Wisełce i Zagłębiu. Wierzę w mistrzostwo !
WSZYSCY W "WIERNOŚCI" ALBO NA CZERWONO |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem czy zauwazyliscie, ale na forum Zaglebia ktos wspomnial jeszcze, ze jak Lubin spadal z Ligi bo barazach z Gornikiem Leczna (ktore potem okazaly sie byc USTAWIONE). to trenerem Łecznej byl... Jacek Zielinski. A no i Iljan ma dalej teoretyczne szanse na krola strzelcow!
![]() Wisla na pelnej jutro! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ale bym chicial zeby jutro Mariusz Jop strzelił jakas bramke ku rehabilitacjii i zamknieciu co poniektorym pyszczków
co ma byc to bedzie,naszym zadaniem jest jutro wygrac i tyle reszta niestety juz nie od nas zalezna ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Też pewne dziwne przeczucia mam,ale z uśmiechem to traktuje,bo rzeczywiście wtorkowy szok był bardzo mocny,i jak pomyśle,że 10000 razy coś mocniejszego może spotkać poznaniaków, to aż śmiech mnie ogarnia. Czemu mocniejszego?bo są pewni,że już mają. Tylko żeby nasze primadonny chociaż wygrały,i dobijały Odrę a nie 1-0 i znów kopanie się w czoło. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
A ja Wisła obroni mistrzostwo to się chyba pierwszy raz w życiu popłaczę ze szczęścia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
czytalem dosyc uwaznie forum Zaglebia i tam nie zbyt lubia amike! Zaglebie ma wiele argumentow zeby im pokazac ze MP im sie nie nalezy
Powód: literowka
Ostatnio edytowane przez wislakrakow124 : 14.05.2010 o godz. 22:42.
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
a wtedy wiekszosc i tak bedzie plakac,ze w jakim stylu zdobyte ,ze fuksem ,ze to,ze sramto
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
a takie luźne pytanie, w jakich okolicznościach woleli byście zdobyć Mistrza
pokonując Cracovie 0:1 i Odre 1:0 czy w takich okolicznościach jak teraz + pewna wygrana z Odra po naszej dobrej grze i wpadka Amiki ? ![]() Powód: zle napisane
Ostatnio edytowane przez yogul : 15.05.2010 o godz. 00:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
pytasz co lepsze majster czy druga lokata
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a ja chyba 2,
bo ta końcówka sezonu tyle emocji by we mnie wzbudziła, negatywnych a następnie pozytywnych że ten tytuł cieszył by jeszcze bardziej ![]() a przecież w sporcie chodzi właśnie o emocjie! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Człowieku o czym ty mówisz !!! Zagłębie samo sobie strzeli jak będzie trzeba gola !!! Myślisz że Bajor który szlify zbierał w Lechu teraz mistrza im !!! Ocknijmy się jest po zawodach cudu nie będzie wynik 3-0 dla Lecha Wisła też wygra ale nie ma już szans na Mistrza ![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Heniek jakiś taki przygaszony dziś na konferencji... http://kiks.tv/2010/05/kasperczak-tr...grac-i-wygrac/ a ma wierzyć wygrać i czekać na pomyślne wieści! ![]()
Za mało jest cudownych chwil, by bać się tych pozornie złych!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Z kazda minuta blizej meczu coraz mocniej wierze w Mistrzostwo
! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja sam nie wiem. Tuż po derbach straciłem wiarę w mistrzostwo, potem wstąpiła we mnie nadzieja, że skoro w minutę tak to się powywracało, to wywróci się jeszcze raz i utrzemy nosa Lechowi.
Teraz jednak coś mi się zdaje, że w Poznaniu będzie piknik - Lech strzeli 3 bramki w tym dwie Lewandowski, Zagłębie 1 i zdobędzie ją Micanski. Wszyscy szczęśliwi, Lech ma MP; Zagłębie wróci bezpiecznie do domu. To tylko ludzie. Ciężko mi uwierzyć, że będą gryźć trawę w ostatnim meczu sezonu.. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|