|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Trzeba się skupic na tym, by pokonac koniecznie Odrę! Nie wiem jak Nasze grajki zareagują po meczu z Cracovią
Co do meczu Lecha: Myślę, że jednak jakieś szanse na stratę punktów są! 1. Micański pragnie się mocno zemścic na Lechu. 2. Presja Piłkarzy Lecha, pododno już wszyscy mocno się przykładają do swętowania ( Taki C*uj 3. Walczą o bodajże 800 tys ( 6 miejsce + jakies premie(?) 4. To co najbardziej jest Moją nadzieje: Nie ma zgody na linii Lech-Zagłebie, tym samym Ci drudzy się nie powinni podłozyc i na pewno kibice Zagłębia pragną lekkiej zemsty za zerwanie zgody. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Oczywiscie wciaz mam nadzieje.. szczerze mowiac zupelnie jestem zaskoczony postawą Lecha teraz.. To nie do wiary jak oni są pewni siebie... reklamowanie fety... mowienie o 99% szans na mistrzostwo... przymierzanie garniturów..dla mnie to wielka zenada.. to nie jesrt profesjonalne podejscie do futbolu i mogą się na tym mocno przejechac bo Zagłebie nie jest złym zespołem nie jedna druzyne zaskoczyl ten zespol.. a nie zapominajmy o tym ze Lech musi wygrac remis nic im nie daje. |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
nastaw sie na gróby doping i wicemistrza a moze bedziesz miło zaskoczony i bedzie feta
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Pezet odpowiem Ci
![]() Jesli chodzi o doping na SS to jak chcesz jak najelpiej tylko potrafisz to usiadz pod tym napisem na daszku "hutnik krakow" tam jest najlepiej jesli chodzi o dpoing. I zgodze sie z kolegą wyzej druzyne sie dopinguje nie tylko jak jest dobrze ale jak i jest zle. "Bo w Krakowie Krakowie Krakowie gdzie najlepsi kibice w Polsce sa..." Do zobaczenia na SS. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a takie luźne pytanie, w jakich okolicznościach woleli byście zdobyć Mistrza
pokonując Cracovie 0:1 i Odre 1:0 czy w takich okolicznościach jak teraz + pewna wygrana z Odra po naszej dobrej grze i wpadka Amiki ? ![]() Powód: zle napisane
Ostatnio edytowane przez yogul : 15.05.2010 o godz. 00:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
pytasz co lepsze majster czy druga lokata
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a ja chyba 2,
bo ta końcówka sezonu tyle emocji by we mnie wzbudziła, negatywnych a następnie pozytywnych że ten tytuł cieszył by jeszcze bardziej ![]() a przecież w sporcie chodzi właśnie o emocjie! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Heniek jakiś taki przygaszony dziś na konferencji... http://kiks.tv/2010/05/kasperczak-tr...grac-i-wygrac/ a ma wierzyć wygrać i czekać na pomyślne wieści! ![]()
Za mało jest cudownych chwil, by bać się tych pozornie złych!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Cytat z forum Zaglebia mhm
MooN napisał(a): Ps. A poza tym - czyz nie milo by bylo jakby to Wisla musiala nam dziekowac, wraz z ich zgoda, Slaskiem, za ich misrzostwo? Bezcenne |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|