The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.05.2010, 15:23
Bez Mariusza do konca sezonu
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...kopia_pawelka/
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 04.05.2010, 15:27
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
Bez Mariusza do konca sezonu
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...kopia_pawelka/
Czyli prawdopodobnie więcej już nie założy koszulkę Wisły.
Odpowiedz cytując
AdiWiślak.
Member

Od: 07.2009

Stary 04.05.2010, 15:30
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Żebyś się nie zdziwił.I tak nie kupimy bramkarza, a z dwojga złego ( Mario , Juszczyk) , to już wole tego pierwszego.
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 04.05.2010, 15:35
a więc po latach poszukiwań zmiennika i godnego następcy Pawełka, znaleziono takiego
jest nim Marcin Juszczyk...
....zawodnik który nie mogąc się przebić do pierwszego składu odszedł z Wisły,
odszedł na Cypr, aby tam nabrać doświadczenia (15 meczów w tamtejszej 1 lidze)
by w bieżącym sezonie powrócić i wygryźć przy zbliżającej się okazji Mariusza P. z bramki

majstersztyk

PS. wychodzą genialne posunięcia transferowe włodarzy

Kazimierski w Wiśle to jednak był sabotażystą!
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 04.05.2010, 15:48
Żeby czasem nie przyszło im do głowy nie zatrudniac bramkarza, trzeba bedzie zrobic kampanie bramkarską.
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 04.05.2010, 19:32
mam taką nadzieję, bo podpisywanie nowego kontraktu z zawodnikiem, który ma kontuzję, jest bardzo niebezpieczne, a co jeśli okaże się, że Pawełkowi odnowi się kontuzja? Wg mnie Wisła nie powinna przedłużać kontraktu zawodnikowi z kontuzją i zwłaszcza takiemu, który prawie w każdym meczu jest niepewny i jakby tego było mało pokazuje faki publice...
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 04.05.2010, 20:01
Pawełek ma ważny kontrakt do końca roku!
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 04.05.2010, 20:09
gianbuffon napisał(a):Wyświetl post
Pawełek ma ważny kontrakt do końca roku!
No do czerwca.

Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 04.05.2010, 20:12
Do 31 grudnia.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
pietruch
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 04.05.2010, 20:30
Pozwolę się posunąć do kontrowersyjnego stwierdzenia, ale jeżeli zdobędziemy Mistrzostwo Polski, to Pawełkowi trzeba będzie postawić pomnik za tę ofiarną interwencję w meczu z Lechem, bez której już teraz bylibyśmy w głębokiej żopie. : )))
Odpowiedz cytując
Kibicka
Senior Member

Stary 04.05.2010, 21:03
http://www.youtube.com/watch?v=oAxLN...ayer_embedded#! -->Dla naszych Piłkarzy. Oglądać codziennie do ostatniej kolejki

"zostały trzy mecze i trzeba to przeżyć a kibic jest po to by do końca wierzyć"
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'

Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 04.05.2010, 21:45
http://www.youtube.com/watch?v=Hwzx6...eature=related na przemian z tym: Who am I ?! I am a champion!!
Odpowiedz cytując
laxa
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 05.05.2010, 16:52
Tak sobie czytam wywiad z Majewskim który gra na wyspach i zaciekawił mnie jeden fragment:

...Dlatego teraz, przygotowując się do tego dwumeczu stawiamy przede wszystkim na siłę. Spędzamy w klubie 7-8 godzin dziennie, poświęcając czas na treningi i analizę gry rywala....

Goście przygotowują się do rozegrania 2 lub 3 meczy, czyli dokładnie tak jam my.
Tylko czy nasi kopacze tyle czasu spędzają w klubie ? Pewnie nie, więc nie ma co się dziwić że nasza liga taka buraczana jest. Tylko nie wiem dlaczego amatorom tak dużo płacą.
Czesław Michniewicz : Wszyscy ci, którzy dziś bez opamiętania - łącznie z niektórymi zawodnikami Wisły - krytykują Petrescu, po pewnym czasie zrozumieją, że właśnie mieli okazję przez dziewięć miesięcy dotknąć prawdziwego zawodowstwa bez konieczności wyjazdu z kraju.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 05.05.2010, 17:04
laxa napisał(a):Wyświetl post
Tak sobie czytam wywiad z Majewskim który gra na wyspach i zaciekawił mnie jeden fragment:

...Dlatego teraz, przygotowując się do tego dwumeczu stawiamy przede wszystkim na siłę. Spędzamy w klubie 7-8 godzin dziennie, poświęcając czas na treningi i analizę gry rywala....

Goście przygotowują się do rozegrania 2 lub 3 meczy, czyli dokładnie tak jam my.
Tylko czy nasi kopacze tyle czasu spędzają w klubie ? Pewnie nie, więc nie ma co się dziwić że nasza liga taka buraczana jest. Tylko nie wiem dlaczego amatorom tak dużo płacą.
hmmm

Majewski juz wczesniej wspominał ze klimat do piłki jest inny na wyspach, i Ci którzy nie poczuli tego klimatu, to go nie zrozumią.

Przykład :
(nie zapominamy ze piłkarz tez człowiek)
W Anglii Radzio nie ma uciech, nie ma skandali. Jego jedynym zajęciem jest gra w piłke. W spokoju trenowac grac itd.
W Polsce, po 1 dobrym meczu, do takiego pana X dzwoni Fakt, Dzienniki, TVNy, Polsaty i chłop ma korbe co tu robic. Skoro go chca w wywiadach to znaczy ze jest dobry, a skoro jest dobry,to dlaczego tak mało zarabia. Wiec chce zarabiac wiecej.( i np. dajmy na to dostaje nowy lepszy kontrakt)
Kolega, który to widzi, tez sie zepnie na 1 mecz, i bedzie miał to samo. Po co wysilac sie wiecej, skoro sa wywiady, programy tv, chłopak staje sie "medialny" i juz wart conajmniej 1 mln ojro.I jemu to pasuje. Ma odpowiedni status zyciowy dzieki kilkunastu tys. i lambaluna. Po co sie bedzie meczył, skoro juz ma status "polskiego ligowca" i do konca zycia ma zapewnione tułanie sie po polskich miastach. Po co sie meczyc i trenowac mocniej by grac wyzej skoro : a) chłop gra swoje maks b) chłop jest mało ambitny c)chłop jest słaby i zarabia kokosy - czego chcieć wiecej.

A w takiej Anglii, to zeby zrobic z kimkolwiek wywiad to trzeba 3 złote choinki posadzić.A u nas sie jebie w głowach młodym chłopaczkom dzieki faktom, futbolom, pilką nożnym.

albo sobie uswiadamiamy ze mamy ch**owa lige i tak samo słabych zawodnikow, albo tworzymy opinie ze liga jest niezla i wogole wszystko idzie do przodu.
ostatnio przeciwko Realowi Madryt grał Vadócz(Osasuna). Węgier. A gdzie my w Hiszpanii kogokolwiek zobaczymy, jak Ebi wyrobił nam markę.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 05.05.2010, 17:08
Ofsajd napisał(a):Wyświetl post
http://www.youtube.com/watch?v=Hwzx6...eature=related na przemian z tym: Who am I ?! I am a champion!!
Kibicka napisał(a):Wyświetl post
http://www.youtube.com/watch?v=oAxLN...ayer_embedded#! -->Dla naszych Piłkarzy. Oglądać codziennie do ostatniej kolejki

"zostały trzy mecze i trzeba to przeżyć a kibic jest po to by do końca wierzyć"

Raczej to powinien zastosować:
http://www.youtube.com/watch?v=hscU4...eature=related
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 05.05.2010, 20:27
Nie można stosować przemocy cielesnej. Tak się nie wychowuje piłkarzy
..
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 05.05.2010, 23:24
W tym momencie nikt ich wychowywać nie chce. Chodzi o wygranie trzech meczy
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Stary 05.05.2010, 23:43
Metody godne Wójcika
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 06.05.2010, 01:43
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Metody godne Wójcika
Wójcik to ostatnio miał metodę którą powinien opatentować, czyli mobilizacja przez gnojenie

Nie wiem co Kasperczak zastosuje, boje się że będzie to taka jego flegma a nie przemowa która spowoduje że nasza kamanda da się ukatrupić za siebie

Psychologia w sporcie jest bardzo ważna - aż marzyło by mi się zobaczyć co np Mourinho powiedział swoim grajkom przed wejściem na Camp Nou.

Ja niestety mam obraz cieszącego się Kasperczaka po remisie w kałuży(parchy-Górnik)...gdzie to trzeba było zapłakać.
Legia a potem derby to jest chwila prawdy tak tej drużyny jak i trenera
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Stary 06.05.2010, 09:41
podobno Pawłem interesuje się Trabzonspor w obecnej formie strzeleckiej i ogólnej to Paweł z całym szacunkiem, ale nadaje się głównie na naszą kopaną niestety...
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 06.05.2010, 11:02
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
podobno Pawłem interesuje się Trabzonspor w obecnej formie strzeleckiej i ogólnej to Paweł z całym szacunkiem, ale nadaje się głównie na naszą kopaną niestety...
Jeszcze jakby wyłożyli ze 2mln euro to było by fajosko xD

A tu coś o Brożkach i Łobo

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Ostatnio edytowane przez cfa : 07.05.2010 o godz. 12:03.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 12.05.2010, 15:27
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...a_po_poludniu/
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Stary 12.05.2010, 22:09
śmieszy mnie to, że całą winę zwala się na piłkarzy,
a przecież ktoś decydował o tym że będą w klubie
brak pieniędzy na transfery to też wina zarządzających, bo dziwne żeby piłkarze robili zrzutę
Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 13.05.2010, 16:08
SORY za OT, ale wiem, że Żmijka zagląda tutaj:

Żmijka chyba nie da się wysłać do Ciebie priva bo masz zapchaną skrzynkę:

"Żmijka has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space."
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 15.05.2010, 15:25
Ja mam dziś specjalne życzenia dla "naszych piłkarzy" roku frajerskiego, anno domini 2010-go. Życzę im, tuż po meczu o nic z Odrą Wodzisław, wspaniałych wczasów rodzinnych i nie tylko, w najpiękniejszych zakątkach swiata. Ponieważ tym razem feta nam już nie grozi, więc będą mieli owi "nasi piłkarze" Wisły Kraków roku frajerskiego 2010-go, ogrom czasu na wczasy, bo Levadia w LM już też nam nie grozi a starym zwyczajem wiślackim, odpadnięcie z LE przez Wisłę, jest rzeczą naturalną, wręcz obowiązkową i prawdopodobnie nie grozi nam nawet, otwarcie nowego stadionu przy R22 z udziałem jakiegoś bardziej uznanego zespołu europejskiego, poza kolejnym katem Wisły ze strefy w Europie nieznanej. Tak więc, przed nami wyłącznie dni radości i zabawy we wczasy i tym podobne rozrywki ligowe a nie europejskie rozgrywki piłkarskie, zapewne w niezmienionym składzie osobowym, gdyż klub od lat wyłącznie dokłada do coraz większych pensji piłkarzy a nic od nich nie otrzymuje w zamian w pucharowych wypłatach i dlatego Wisła Kraków najzwyczajniej w swiecie upada nie tylko sportowo, ale i finansowo. Ot, taka kwadratura koła, żle zarządzanego, klubu mistrzowskiego pt. " piłkarze nieeuropejscy, to i kasa nieeuropejska". Kasę potracono niewspółmiernie na piłkarzy miernych i teraz pewnie przyjdzie nam znowu żebrać na rynku transferowym. Do tego przykład reakcji Brożków na słowa Iwana jest przerażający, gdyż obrazuje skalę demoralizacji w naszym klubie, a Brożkowie to nie jedyni piłkarze błądzący w tym klubie czy wymagający autentycznej konkurencji. Nie mam niestety szacunku do tych "naszych piłkarzy" Wisły Kraków, roku frajerskiego 2010-go, zwłaszcza za pasiastą rozpacz, jaką nam dwukrotnie zaserwowali no i Levadię x 2 rzecz jasna także. Przebili w ostatnim dziesięcioleciu, wszelkie kompromitacje z udziałem piłkarzy Wisły Cupiała. Niestety, ale nie ma na nich chętnych w Europie i Polsce chyba także, więc znając ostatnio Cupiała, który kasy już dokładać nie chce, szans wymiany tych piłkarzy na lepszych, raczej nie upatruje. Dlatego wracając do realiów, tym razem rzeczywiście zostaną z klubem i tymi piłkarzami, tylko prawdziwi kibice, tak jak życzyłi sobie owi piłkarze i kibice, słynnymi już gestami i słowami Pawełka czy prawdziwych kibiców, choć nowy stadion jakiś taki dla tych prawdziwych kibiców i piłkarzy klasy przykładowego Pawełka, chyba jakby trochę za dużyyyyyyyyyyyyyyyyy.............................. ., no ale kogo to obchodzi ? Zostaną też z nimi trenerzy ich klasy i minimalistycznej natury, gdyż jakiś sensowniejszy Petrescu II np. z drugoligowych Niemiec, nie ma szans w konfrontacji z tak powszechnym minimalizmem w Wiśle.

E D I T

Ps. szczebrzeszcz - zgadzam się z Tobą co do każdego słowa, tylko uwierz mi na Rany Chrystusa, że mimo tych ewidentnych prawd w Twoim wydaniu, oraz trenerskich oszołomów czy sędziowskich dodatków, pokonanie Levadii i Cravovii czy innych "tuzów" naszej ligii, naprawdę nie było poza możliwościami naszych piłkarzy, roku frajerskiego, anno domini 2010-go. Uważam wręcz, że ich nie pokonanie przez piłkarzy Wisły Kraków anno domini 2009/2010, było frajerstwem z ich strony na miarę stulecia klubu Wisły Kraków, a nie tylko dziesięciolecia Wisły Cupiała. Przestępcy z 93 czy grający za grosze spadkowicze ligowi, to inne czasy Wisły Kraków, także biednej a nie bogatej pensjami Cupiała. Nie tylko Jop się wpisał swoimi popwtarzalnymi wyczynami do historii klubu Wisła Kraków wraz z piłkarzami od Tibilisi, ale wszyscy piłkarze Wisły Kraków, których nazwiska widnieją w statystykach meczowych z Levadią i Cracovią sezonu 2009/2010. Nazwiska te w tych meczach, symbolizują hańbę stulecia dla klubu. Bo są to piłkarze najlepiej opłacani w Polsce, a my boimy się ich kolejnych kompromitacji z najgorszymi zespołami Europy, grającymi za amatorskie pieniądze w porównaniu do budżetu Wisły. To jest ta różnica i ten skandal oraz hańba naszych obecnych piłkarzy. Może się każdemu zdarzyć wpadka ze słabszym i biedniejszym a w tym i przegrana w derbach, ale nie może się to powtarzać i być uznawane za regułę czy normę, zwłaszcza przegrywanie zawsze i wszędzie w pucharach europejskich, bez względu na rodzaj i klasę przeciwnika. Jeśli winisz za to wszysko wyłącznie Cupiała, to o ile wyższy od najwyższego w Polsce, budżet Wisły uważasz za konieczny, aby ogrywać Levadię i Cracovię i kto z polskich milionerów, może Cupiała zastąpić z lepszym skutkiem ? Ja uważam, że nikt, a winnymi dla mnie są przede wszystkim minmalistyczni piłkarze i trenerzy oraz prezesi czy działacze Wisły Kraków a nie dający kasę i wolną rękę - Cupiał. Cupiał daje wystarczającą kasę na Wisłę mistrzowską i pucharową, tylko działacze i piłkarze Wisły ją najzwyczajniej w świecie, bezwstydnie marnują, zwłaszcza w pucharach, czyli tam, gdzie Wisła powinna sama dorabiać do kasy Cupiała i zarabiać na siebie samą. Ja winię środowisko Wiślackie, za marnotrastwo kasy Cupiała i szansy Wisły. Brak stabilnego i profesjonalnego zarządzania tym klubem oraz jego perspektyw, to wina braku Wiślackiej jedności i wizji rozwoju tego klubu. To brak kompetentnej i ambitnej kadry po stronie działaczy Wisły. To pustka, którą Cupiał wypełnia, tak samo niekompetentnymi działaczami TFK oraz przypadkowymi naprawiaczami ze świata, dla których Wisła, jest najwyżej przystankiem w zarabianiu pieniędzy. Ale żeby wielcy Wiślacy, także uzależniali swoje zaangażowanie na rzecz Wisły, od wysokości pensji Cupiała, a nie sami i dobrowolnie walczyli o dobro Wisły, to już powód do wstydu i chyba do braku szans dorównania innym klubom piłkarskim, gdzie atmosfera budowy wielkosci klubu, jest pwrzechna w ich środowisku. Bo z całym szacunkiem, ale Petrescu czy Skorża lub Heniek, nie są Wiślakami z krwi i kości, aby tworzyli podstawy funkcjonowania tego klubu i jego tradycji. Oni są od trenowania i wygrywania a nie od budowania klubu. Gdzie są Wiślacy i to kompetentni oraz ambitni ? Kto ma zapełniać nowy stadion ? Przybysze i marketingowcy ze świata czy Wiślacy i wiślackie środowisko krakowskie ? Gdzie jest atmosfera budowy i wielkości piłki krakowskiej w ogóle, a Wisły Kraków w szczególności ? Gdzie są wielcy Wiślacy ? Dlatego ja w "Nibylandii" zaapelowałem do Cupiała, aby powrócił w struktury zarządzania Wisłą, gdyż nie ma poza nim lepszego gwaranta, wiślackiej naprawy organizacyjnej naszego klubu. Wszyscy nauczyli się tylko żądać i wymagać od Cupiała wszystkiego, a nie tylko kasy w razie kolejnych wpadek i są już tak upewnieni w tym, że Cupiał wszystko załatwi, iż gdyby im przyszło zafunkcjonować bez niego, to kompleksy wielu o 2-ej lidze, spełniłyby sie chyba natychmiast. Cupiał na dziś, to jedyny wielki Wiślak piłkarski, z obecnie żyjących i tym bardziej mnie to martwi, bo w Wiśle każdy sobie, rzepkę skrobie. Nie ma jednej i wspólnej wizji wielkiej Wisły, a są wizje rozbieżne, od kibicowskiej drugoligowej po marzenie Cupiała o LM. Nie ma jednakowego dążenia do jednolitej atmosfery sukcesu i wielkiego klubu ze strony wszystkich tj. Cupiała,TFK, działaczy wiślackich, trenerów, piłkarzy, kibiców prawdziwych i kibiców pikników itp. Wygląda, jakby wizja Wisły Cupiała, wielkiej Wisły, przesrosła zakompleksione środowisko wiślackie, od działaczy wiślackich, po prawdziwych kibiców, którzy każdą kompromitacje, bogatej Wisły Cupiała, kwitują " nic się nie stało, Wisełko, nic sie nie stało, jeszcze nie spadlismy do niższej ligi ". !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Pokory wymagają nie tylko rozwydrzone bachory ( w tym piłkarskie także ) ery Wisły mistrzowskiej, ale także i zakompleksieni kibice Wisły drugoligowej, bo zdrowy rozsądek nakazuje podjąć się analizy przyczyn porażki i kompromitacji Wisły w 2009/2010, a nie cieszenia się z bycia vicemistrzami kraju i prawdopodobieństwa kolejnej kompromitacji w pucharach. Nie przy takim budżecie Wisły, można udawać, że nic się nie stało, bo droga do bankructwa i niebytu, będzie coraz bliższa a wtedy ślad po " naszych piłkarzach" zniknie w tempie odwrotnie proporcjonalnym do ich minimalizmu..

Bez odbioru i ciągu dalszego z mojej strony.
Ostatnio edytowane przez kot : 16.05.2010 o godz. 14:36.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Stary 15.05.2010, 15:33
kocie piszesz tak jakby piłkarze byli jedynymi odpowiedzialnymi
a ktoś ich zatrudniał

gdzie baza treningowa? gdzie skauci? gdzie marketing? ...gdzie sprzątaczka?
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 15.05.2010, 22:26
Jak wiecie jestem wielkim "fanem" Kirma"

Tak naprawdę nie wkurza mnie Andraż ale stado bezmyślnych wyznawców jego talentu którzy piali z zachwytu nad nim mimo że grał i gra piach poza kilkoma dobrymi meczami. Dzisiaj kilku kolegów z forum dało mi do myślenia z Kirmem (Przepraszam ale zapomniałem kto). Gość nie ma dryblingu za to sporo biega. Głównie bezproduktywnie. Może pozycja prawego obrońcy byłaby dla niego dobra? Skoro Piotrek Brożek jest dobrym bocznym obrońcom to niby czemu Andraż nie mógłby grać na prawej obronie? Mnie się ten pomysł podoba. Przynajmniej nie wyrzucimy tyle kasy w błoto a Andraż może właśnie znajdzie swoje miejsce w 11?
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Stary 15.05.2010, 22:36
Nie, to nie przejdzie. Za słaby w odbiorze, łatwy do minięcia.
Ale zachowajcie trochę cierpliwości, może jeszcze wypali na pomocy.
Nie był to tak fatalny sezon, miał 3 gole i 4 asysty. Wielki mag "Sztilicz" 2 gole 7 asyst
Zacznie grać to siepnie ponad 10 asyst jak Kosa, ja w niego wierzę
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 16.05.2010, 11:41
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Jak wiecie jestem wielkim "fanem" Kirma"

Tak naprawdę nie wkurza mnie Andraż ale stado bezmyślnych wyznawców jego talentu którzy piali z zachwytu nad nim mimo że grał i gra piach poza kilkoma dobrymi meczami. Dzisiaj kilku kolegów z forum dało mi do myślenia z Kirmem (Przepraszam ale zapomniałem kto). Gość nie ma dryblingu za to sporo biega. Głównie bezproduktywnie. Może pozycja prawego obrońcy byłaby dla niego dobra? Skoro Piotrek Brożek jest dobrym bocznym obrońcom to niby czemu Andraż nie mógłby grać na prawej obronie? Mnie się ten pomysł podoba. Przynajmniej nie wyrzucimy tyle kasy w błoto a Andraż może właśnie znajdzie swoje miejsce w 11?
a ja powiem tak w ostatnich meczach kto grał z sercem dla nas a kto tylko grał widać było jak nigdy i własnie u niego tego serca nie widzialem...moze to przyczyna strachu przed kontuzja w perspektywie MŚ
Odpowiedz cytując
Wujor
Member

Od: 05.2008

Stary 16.05.2010, 12:06
Kot - 1000% poparcia, znakomicie to opisałeś. Dzięki.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów