|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Witam zakładam temat odnośnie gier online typu Travian, Battleknight, Plemiona itd.
Wiem że dużo osób gra w takie gry, niektórzy chcą się zamienic kontami, inni sprzedać a ktoś chce kupić. Więc jak ktoś ma jakieś konto do sprzedania lub kupienia proszę pisać. |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Kończe grać w plemiona!
Gram na świecie 28 140 tys punktów (22 wioski w tym 5 słabo rozwiniętych) Należe do 2 plemiona na kontynenice k 34. Kto chce? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam 24 lvl w battleknight
w zakonie top10 dobrze eq i skille sprzedam za karte do orange za 25 lub wymienie się za konto w men*lgame jakby co moje gg- 12329603
Ostatnio edytowane przez bearex : 16.06.2009 o godz. 17:02.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Mam do sprzedania konto na Cabal-u. Warrior chyba 120lvl+ pisac na gg 4616966. Jak bedzie ktos chetny porobie screeny dokladnego wyposazenia bo dawno nie gralem i nie pamietam dokladnie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Mogę sprzedać konto do gry w MuOnline na Midgard, ponieważ już nie gram bo nie mam czasu.
Postać na koncie to Bk na 280+ lvl'u. Ma na sobie set exc brassa +9 bez konkretnych opcji. W depo też znajdują się jakieś itemy, kamyki itp. Kto by był zainteresowany to pisać na priv. ![]()
WISŁA NOWA HUTA !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam na sprzedaż postać w Battleknight s9, 38 lvl
Zakon Top 10 dobre skille i bardzo dobre eq, Wymienię na kartę do orange 25 |