|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Incognito:
[IRONIA MODE ON]
Wg mnie o karnym nie może być mowy, podzielam zdanie, że zawodnicy na siebie wpadli i tyle. Nawet przez myśl mi nie przeszło nawet, że tam mógł być karny. Co do innych sytuacji - Wojtkowiak (?) zaraz na początku meczu chyba zagrał ręką w polu karnym. Gancarczyk - powinno być drugie żółtko za dyskusje. Diaz żółtko za symulkę. ![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
![]() Z drugim zdaniem jak najbardziej się zgadzam, moja wypowiedź dotyczyła jedynie kontrowersyjnych sytuacji w meczu. Generalnie uważam, że i tak zrobiliśmy naprawdę spory postęp w porównaniu do wcześniejszych, topowych meczy. Widać było walkę i determinację, która przy świetnej formie całej formacji defensywnej i żelaznego wywiązywania się całej drużyny z zadań taktycznych doprowadziły do tego, iż Amika została dosłownie stłamszona od początku do końca. Niestety, co wystarczyło w defensywie, kompletnie nie wystarczyło, mimo kilku okazji, w ofensywie. Tragiczna forma napastników, grze Wojtka, pomimo ewidentnego progresu, jeszcze dużo brakuje do jakości, jaka by nas choćby zadowalała. Jedynie Patryk szarpał, ale po świetnym meczu ze Śląskiem był bardzo pilnowany przed wronieckich defensorów. Podsumowując - uważam, że na ten moment zagraliśmy DOBRY mecz, świetnie w defensywie i co najwyżej mocno przeciętnie w ataku. Jeśli chłopaki nie spuszczą z tonu, to w kolejnych meczach nie powinniśmy mieć problemów z kompletem punktów.
Ostatnio edytowane przez spirit : 26.04.2010 o godz. 23:18.
![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ja miałem dokładnie to samo, dopiero wczoraj jakoś oglądnąłem sobie skrót z ekstraklasy.tv i ta powtórka zaczynająca się od 2.47 zasiała we mnie spore wątpliwości.
Gdzie oczywistym jest że dobrze się stało że sędzia podjął taką a nie inną decyzje. W ogóle nie widzę nic złego w dyskusji na temat tej sytuacji, bo ona sama z siebie jest ciekawa ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|