The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.04.2010, 22:24
Prawda jest taka, że Lech ma najlepszy skład od lat... "Wielka Czwórka" Stilic-Peszko-Kriwiec-Lewandowski jest w gazie, gra efoktownie i efektywnie aż......nie trafiła na defensywę Wisły Kraków
"Wielka czwórka" zmienia się w wielkie zero.

Co ten Lewandowski chce zdziałać np. we Włoszech, skoro całkowicie pacyfikuje go Mariusz Jop?

Pisałem już dawno...Pyry mają skład na mistrza, a mistrzem i tak bedzie Wisła.... nawet bez ataku (Brożek i Boguski to cienie zawodników) i bez playmakera.

A za rok? Lech bez Lewandowskiego, bez Peszki, po kolejnej przegranej batalii o "majstra" z przylepioną łatką "wiecznego przegranego" a Wisła z Gargułą i powracającymi do formy napastnikami, z stadionem na 33 tys. Będzie dobrze, tylko dowieźć te 4 pkt przewagi do końca.

P.S Mecz mi się podobał. Jak się nie ma ataku, to czasem cieszy perfekcyjna defensywa. Tym bardziej, że nie graliśmy przeciw ogórkom.
Powód: ps
Ostatnio edytowane przez Oldpara : 24.04.2010 o godz. 22:25.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 24.04.2010, 22:44
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
A za rok? Lech bez Lewandowskiego, bez Peszki, po kolejnej przegranej batalii o "majstra" z przylepioną łatką "wiecznego przegranego" a Wisła z Gargułą i powracającymi do formy napastnikami, z stadionem na 33 tys. Będzie dobrze, tylko dowieźć te 4 pkt przewagi do końca.
Deja vu. Rok temu było prawie to samo. Trener miał bardzo mocną pozycję i widoki na świetlaną przyszłość. Najłatwiejszą w historii ścieżkę do LM Wisła zakończyła po dwóch meczach pomimo wzmocnień kadrowych. Z Lecha odszedł Murawski, przyszli inni.

Obyśmy za rok nie powtarzali tego samego co napisałeś wyżej. Przynajmniej stadion będzie - reszta jest wielką niewiadomą.

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 24.04.2010, 22:59
prober napisał(a):Wyświetl post
Deja vu. Rok temu było prawie to samo. Trener miał bardzo mocną pozycję i widoki na świetlaną przyszłość. Najłatwiejszą w historii ścieżkę do LM Wisła zakończyła po dwóch meczach pomimo wzmocnień kadrowych. Z Lecha odszedł Murawski, przyszli inni.

Obyśmy za rok nie powtarzali tego samego co napisałeś wyżej. Przynajmniej stadion będzie - reszta jest wielką niewiadomą.
Ja tam przypominam sobie przedsezonowe prognozy, w których sami mówiliśmy, że grając cały sezon na wyjeździe powinniśmy się cieszyć jeśli się do pucharów zakwalifikujemy
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
maRgrabkarz
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 24.04.2010, 23:34
Prawda jest taka, że Lech ma najlepszy skład od lat... "Wielka Czwórka" Stilic-Peszko-Kriwiec-Lewandowski jest w gazie, gra efoktownie i efektywnie aż......nie trafiła na defensywę Wisły Kraków

Co ten Lewandowski chce zdziałać np. we Włoszech, skoro całkowicie pacyfikuje go Mariusz Jop?

Pisałem już dawno...Pyry mają skład na mistrza, a mistrzem i tak bedzie Wisła.... nawet bez ataku (Brożek i Boguski to cienie zawodników) i bez playmakera.

P.S Mecz mi się podobał. Jak się nie ma ataku, to czasem cieszy perfekcyjna defensywa. Tym bardziej, że nie graliśmy przeciw ogórkom.
bardzo mi się ta wypowiedź podoba. Tylko się dopisuję jako ewentualny drugi autor.
Odpowiedz cytując
Skipper
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 25.04.2010, 21:52

Podzielam zaprezentowane powyżej zdanie. U nas najlepszy na placu Sobol (w końcu bo dotychczas miał niewyraźną rundę), na pewno na plus Dżopik który po meczu pewnie trafił do niejednego notesu. Jopa Lewandowski może z raz ograł w środku pola (i tak było jeszcze daleko do bramki), a poza tym żadnego klopsa nie było.
I trzeci na plus Pawełek, zwłaszcza z wybronienie tej sytuacji z Kriwcem, albo nie tyle wybronienie acz spowodowanie że Kriwiec strzelił bardziej na aut niż w kierunku bramki.

A patrząc na graczy Lecha, Stilic kompletnie niewidoczny (Sobol go zjadł na śniadanie), Peszko walczył w 1 połowie ale później się zniechęcił jak zobaczył że nie ma wsparcia z strony kolegów, Lewy słabo, dobry mecz na pewno Arboledy.
No i trener Zieliński na pewno na minus, bo wyraźnie "przegrał" rywalizację z Kasperczakiem.
everybody on earth wanna rap
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów